Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szeretem az arcade autós játékokat is, de nem az olyan falról lepattanva kanyarodok májerkedős csicsahajhászokat, mint az NFS. Grid, Colinok, vagy konzolon a Forzak, GT-k, azok se csúcssimek és mégis mérföldekkel jobbak az NFS-eknél.
amúgy ami igazán leköt az MMO/RPG-k, sandbox gamek.(#45) AS: ha minőség alatt a grafika milyensége a lényeg, akkor az már régen szomorú... grafika legyen második szereplő, minden más elsődleges.
-
csibe1
addikt
Nem akarom eldönteni,hogy Neked mi a jó,hogy mi szórakoztasson.
Attól függetlenül,hogy a válasz nem nekem szólt elég általánosan fogalmaztad meg a választ,hogy mindenkire vonatkozzon.
"inkább az aki úgy ül oda "mi ez a sz1r?" " Ez elég sok emberre vonatkozhat,vagy tévedek?Nem személyeskedésnek szántam egyébként.
(#42) aram01
Valóban nem a Jézuska hozza,és csak azt veszem meg ami tetszik,de ez nélküled is így volt eddig,és szerintem ezután is így lesz.
Azért mert valakinek nem tetszik valami,nem kötelező tapsikolni hozzá."jah még valami,neked mi lenne a megfelelő,hogy kitudj kapcsolódni?komolyan érdekel"
Nagyon változó,általában hangulatfüggő.
CoD2,CoD4,BF3,W40k sorozat;NFS Most Wanted,Carbon bár ezek ritkábban,
Mount and Blade.
Valamikor 3-4 napig a gépet se kapcsolom be,mert nem érdekel,inkább olvasok valamit." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
törölt tag
válasz nanorambo #33 üzenetére
és miben lenne új egy 23846328. májerkedős tuningolós NFS? semmiben, akkor mi is a monoton?
(#43) capulet75: talán mert véleménye van? egyébként az NFS ott áldozott le, amikor megjelent a HP2, mert már az a se minőség csúcsa volt. az utolsó minőségi NFS játék a Porsche Unleashed volt, ott már-már valós fizika is felbukkant a játékban. azért megy a rinya - és jogosan - mert gyakorlatilag 0. újítás és egyre gagyibb minőségben gyártják az NFS-t, ami a fanok megesznek gondolkodás nélkül. PC játék = kikapcsolódás? igen, de azért nem mindegy, hogy a napi X órámat egy kódsöpredékkel vagy minőségi játékkal ütöm el. és itt a grafika sokadlagos szempont.
ma autós játék = bármi, ami nem EA "autós" termék. ha jó autóst akartok, akkor tessék elővenni szimulátorokat, rFactor, LFS, Project Torque, Race 07, stb...
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Én nem értem mi ez a rinya a modern NFS részek miatt. A Underground 1-2 jó, a Most wanted jó, a Shift 1-2 jó. Van még ezen kívül is egy csomó, nem létezik hogy mind szar legyen. Akinek meg csak sírni jár ide a szája, az ne játsszon vele. És ne írogasson ide. Se.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
aram01
nagyúr
nem akarom védeni az előttem szólót,de:nem kapod hanem veszed,gondolom előtte utána nézel mit is takar a holmi.Tetszik megveszed nem tetszik nem veszed,kapise?
jah még valami,neked mi lenne a megfelelő,hogy kitudj kapcsolódni?komolyan érdekel
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Gebriel
veterán
-
csibe1
addikt
"Hogy mi is a videojáték lényege azt ma már szerintem sokan elfelejtik."
Nem mindenki tapsol, ha véleménye szerint ugyanazt a szutykot kapja sokadszorra is.
Nem vagyunk egyformák(szerencsére),a kikapcsolódás nem ugyanazt jelenti mindenkinek,még azonos műfajon belül sem.
Ne Te döntsd el,hogy kinek mi a jó,és mi a szórakoztató,mi jelenti a kikapcsolódást.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
valaki654
tag
Nyugodtan elfelejthetnék már a Need for speed nevet, mert a régi részek fényévekkel jobbak voltak, mint amiket mostanában kiadtak. Inkább adnának ki 2-3 évente új NFS-t, de az olyan legyen.
-
walkmanboy
tag
Nekem nem tetszik ezen videó alapján. Csalódás, na de talán majd jövőre.
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
capulet75
addikt
Az nagyon vicces amikor a 911-es felmegy egy lépcsőn!
Amúgy nem tűnik rossznak.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
DeSanto
őstag
Mikor az Underground volt akkor meg az volt a baj hogy éjszakai versenyeket unjuk...
Emlékszem rá nagyon jól.
Akkor az nem tetszett senkinek.Kíváncsi lennék a sok síróból hány volt az aki egyszer is megvett egyetlen egy részt is...
Az ilyeneknek nem mindegy mit ad ki az EA?[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Jól néz ki. Egy single végigjátszásra ezt is beszerzem majd.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gebriel
veterán
Csak a kritikák mennek senkinek nem jó semmi, egyszer ezért egyszer azért.
Hogy mi is a videojáték lényege azt ma már szerintem sokan elfelejtik.
De ahogy Te is említetted a csak legyen pár óra kikapcsolódás.
Te is tudod attól még nem Te vagy a furcsa ha szórakoztattat ez játék, inkább az aki úgy ül oda "mi ez a sz1r?" -
Bazzzs
senior tag
Imádtam az NFS szériát, de számomra az utolsó két jó rész az a High Stakes és a Porsche Unleashed volt. Az Underground megjelenésével valami véget ért, azóta pedig csak jönnek az n+1-ik részek
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
tDr1v3r
veterán
válasz intercooler #17 üzenetére
Az majd jövőre...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
banhammer
veterán
Most akkor NFS: Most Wanted vagy NFS: Most Wanted 2?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Csicso01
csendes tag
Hát így első látásra az a Need for speed közel se olyan lesz ,mint elödje !Hol van a tunigolás belöle? Arcade játékmenet nem igazán nyerő ! Hiába van nagyon szép grafikája,ha a játékélmény sehol sincs ! Remélem azért összehoznak valamit az EA-s srácok,mert már régen volt normális játszható Need for speed ( SHIFT) !
-
aram01
nagyúr
ne legyetek már ilyenek,ez a gém a veretésről szól,ha nem tetszik nyomjátok inkább a gétéát
-
wolfman
veterán
Ebből a videóból annyi jött le nekem, hogy ugyan azt kapjuk mint az előző 3 NFS-ben kb, picit szebb graffal!
Egyetlen dolog volt meggyőző az egész videóban, a kommentátor csaj!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tome.jr
addikt
Imádtam az első részét, remélem ez is hasonló lesz.
-
törölt tag
válasz nanorambo #18 üzenetére
"Röhej az egész. Ugyan olyan árkád, szürke, egyszerű versenyzős játék lesz gyárból kigurult makulátlan kocsikkal. Hurrá nem láttunk ilyet eddig csak kb tízezret..."
érdekes, az NFS is ennek indult és addig volt jó, amíg nem kezdték el majmolni a Fast & Furious erőltetett vackokat. a tuning maradjon az F&F-re élvező kölkök olcsó játéka, értelmes autós játékban nem ezzel fedik el a hiányosságokat.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz intercooler #17 üzenetére
De annyira hülyék, hogy nem igaz
Egy konkrét listát írtak össze a rajongók, hogy mit szeretnének az NFS-be. És folyamatosan leszarják a készítők, utána meg az eladási adatokat látva állandóan magyarázkodnak, hogy "igen bevalljuk nem lett olyan jó, de majd legközelebb". Bazd meg ott a lista és tegyétek bele azokat a dolgokat, akkor venni fogják, de úgy nem, ha szartok a vásárlók fejére!!Nem is akarnak ezek jó NFS-t csinálni. Állandóan ettől égnek a fórumok, hogy tuningot az nfs-be, de le sem szarják aztán megy a
Röhej az egész. Ugyan olyan árkád, szürke, egyszerű versenyzős játék lesz gyárból kigurult makulátlan kocsikkal. Hurrá nem láttunk ilyet eddig csak kb tízezret...
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
2 dolgot kéne tenniük:
- Visszamenni a tunningolós játékok ősatyjához a Street Rod sorozathoz
- Felidézni az NFSU1-2-tÉs ezt a kettőt egybegyúrni egy fasza irányítással. Utána nem kellene évente új epizód, csak új tartalom az alaphoz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
aram01
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #13 üzenetére
kérdés hogy mit vársz tőle? én csak pár óra felhőtlen szórakozást,arra pont jó
-
intercooler
őstag
Háhá Burnout beütés ha másért nem ezért mindenképp kifogom próbálni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem tetszik egy újabb bőr lehúzásásról van szó... Elszomorító!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Aucor
senior tag
Fosch... Ez mi? Ez nem NFS... Jobban örültem volna egy remake-nek is... A Burnout Paradise egy jó game. De nem kellene azt az engine-t egy NFS alá beültetni. KÉRÜNK TUNINGOT! Mind1, úgyis k***asz*r az összes NFS az MW1 után...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hányszor akarják még ugyanarról a szarról lehúzni a bőrt? ez még gagyibb lesz, mint az előzőek.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Számomra ez akkor lesz Need For Speed Most Wanted ha lesz benne tuning és elhagyják ezt a sz@r kilökdösést,inkább Burnout-ot csináljanak,ahhoz értenek
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Savaria_01
tag
Tuningolás nem is lesz bent ?
-
ASTON117
tag
Őőőő Ariel atom vs Raptor truckot párbajt érdekesnek titulálja? Nem csoda hogy idáig jutott a franchise . Vicces milyen unalmasnak tűnik az elsőhöz képest, túl sima és egyenes a pálya?
-
fagy53
nagyúr
Felső korhatár 15 év...
-
HaZsolt
őstag
Burnout feeling, kösz Criterion.
-
aram01
nagyúr
Elő kell vennem a kormányt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest