Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Egész jó bejelentések voltak, volt ennél sokkal gyengébb TGA is! Én elégedett vagyok, főleg tekintettel a járványhelyzet kapcsán kialakult stúdió kapacitás-gondokra is stb... és mielőtt valaki azt írná ide, hogy dehát pont egy videójátékot lehet homeoffice-ból is fejleszteni.. hát nem, rengeteg aspektusát nagyon nem
-
floatr
veterán
A média felkapta ezt a tweetet pár napja. Lehet, hogy túl lett lihegve a dolog, de valami meglepiszerű bejelentést vártak sokan - többek között én is.
-
floatr
veterán
Amúgy mi volt az a 4 nagy durranás, amit a MS beharangozott, hogy mindenki ledobja a láncot, ha meglátja?
-
lordEVO
tag
Aah vegre ugy nez ki, hogy a jatekfejlesztok elrugaszkodnak az elozo ganeracios konzoloktol es az uj kozolokra fokuszalnak.
-
markknight
veterán
Ez a Star Wars Eclipse jópofa, de semmi SW hangulata nincsen szegénynek. Baromi látványos, de annyira elvont, hogy nem esne le, hogy itt most Star Warsról van szó..
-
törölt tag
Na jó, azért közel 40 évesen, amikor megnéztem a Star Wars Eclipse trailert és végig rázott a hideg az felbecsülhetetlen. Elképesztően adja minden másodperce. Zseniális.
-
Zigur
senior tag
Úgy látom, kimaradt hogy lesz folytatása a Warhammer 40k: Space Marine-nek. Nekem ez a bejelentés tetszett meg a legjobban
-
addikt
Köszi szépen a munkádat, mivel én egy háromnegyed órája csatlakoztam csak, most nézem párhuzamosan a streamet és az unalmasabb részeknél a cikkeidből nézem vissza a videókat!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valahol elírás, vagy nem működő videó van, jelezzétek kérlek.
(22 órája vagyok fent már )[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Még jó hogy időben végeztem a melóval, ugyhogy kezdésre pont hazaérek
Kiváncsi leszek Geoff papa idén mit rittyentett össze.All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés