- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Érdekes...
-
Def26
félisten
Ezek szerint a Natal is hasonló árazásba esik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
AXisBOLD
addikt
ha a mozgásérzékelésre átviszik a kurzor mozgatását a gomba helyett, és értelmesen megcsinálják, akkor nagy dobás lehet.
ha csak azt csinálják meg vele amit a nintendo, akkor kár az egészért, a Wii már lelőtte a poént.
Aurea mediocritas
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azthittem zseblámpa..
#9: D1rect: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
godzsy2
senior tag
Hát ez így, ezzel a két videóval nagyon ratyi. Az már egyértelmű hogy lövöldözős játékoknál semmi értelme ennek a kütyünek. Teljesen mind1, hogy most joyal ülsz a fotelba, vagy ezzel a két sz.rral.
-
elithun
őstag
Az első videó alapján nem sok különbség van az irányítás élvezetében. Sima controllerrel is így ülök a PS2 előtt, nem kell hozzá 100 (bocs, kevesebb, mint 100) dodóért Mozgásérzékelő a 2centis mozgáshoz. Nekem fölöslegesnek tűnik, főleg, hogy egyáltalán nem új dolog, és a meglévőnél se tűnik jobbnak.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Jander
senior tag
Egyértelmű Wii koppintás, csak hát így pár év elteltével ennek már elég izzadság szaga van. Plusz ronda műbráner kinézetet is kapott szóval szerintem teljesen felejtős.
A natal ötlet jobban tetszik, megvalósítás is vagányabb, de még azt se szívesen venném meg, amíg nem mutatnak hozzá valami izgalmas játékot, de minőségit nem "védd-ki-a-gólokat" szintűt.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
anulu
félisten
hat... vartam nagyon, de nem fogok keritest szaggatva rohanni erte. meglatjuk majd a jatek supportot, meg, h hogy is mukodik.
lehet, h ezt tenyleg meg kene hagyni a Wii-nek. aki poenkodni akar, az tegye azon.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
T.Peter
őstag
Nekem ez még mindig használhatóbbnak tűnik, mint a natal. Ezt legalább nem csak casual játékokhoz lehet használni (natalt eddig még csak a casual játékokkal együtt emlegették). Ráadásul ezzel kevesebb bug is születhet (a kamerának csak a move-ot kell figyelnie, ami minden játékosnál ugyanúgy néz ki, miközben a natal a testet figyeli, ami minden játékosnál más és más). Ráadául legalább van valami a kézben, ami ad egy támpontot, és nem csak a levegőben hadonászunk a teljes karunkat kardként használva, mint ahogy én elképzelem a natal esetében.
-
littlelion21
addikt
Eddig elég bukta-szagú...
-
h-yle
addikt
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
h-yle
addikt
A verekedős játék viszont iszonyat lagos. Remélem ezt nem így képzelik majd a végleges verzióban.
Viszont a SOCOM4 egész jól néz ki. Ígéretes. A végén még lesz ebből valami.
Ha meg benne van a $100 csomagban a kamera, wand, keg sub controller, akkor annyira nem is vészes. Már ha szokásos konzolos árakat veszünk.
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Az a kardozós balhé ígéretes, de nem igazán érdekel maga a játék. A technológia nagyon jó, csak játékot is kéne írni...
-
Sefter
veterán
ez így egy fos, közel sincs wii hangulata
ezt a műfajt hagyják meg a wii-nek...Psn ID: sefter_hun
-
h-yle
addikt
A GDC video elég... "gay" volt. Ja és nem $100 hanem "Under $100" azaz $99
Úgy látszik igazi játékot majd csak az E3-on fognak mutatni. De ha olyanok lesznek mint a videóban akkor nem sok értelme lesz ennek a Sony féle "Wii HD"-nak.
Szóval a HW-t már régen is ismertük, de a lényeg úgys az SW lesz. Kiváncsi vagyok.
-
moli.hu
őstag
hatalmas csalodas.
Új hozzászólás Aktív témák
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X 1TB