Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A Nostarius egy tört szerver volt, még ha különleges is, s hiába próbálják sokan a kb. 150 ezres felhasználótábort nagynak beállítani, közelébe sincs a mostani WoW milliós aktív táborával. Arról nem is beszélve, hogy "vanilla" ide vagy oda, nekem baromira nem hiányzik az eredeti MMO "ide-oda-ide-oda-ide-oda-..." küldetésmechanikája.
-
laceszgamer
addikt
3 órát beletettem, annyi pont elég volt. Ha ilyen fun lövöldére vágyok ott a TF2 és a Garden Warfare 2.
Számokon amúgy nem csodálkozok, összes WoW, Diablo, HotS, SC, HS játékosnak ott volt a kliens az orra előtt csak pár kattintás leszedni a bétát.
-
wjbhbdux
veterán
A meccs végi visszajátszás alatt szóló zene jó benne.
-
k-adi
nagyúr
Persze egyetértek, a változás nem feltétlen rossz, sőt, szükségszerű.
Akkor meg mi a baj? HoTs-al tesztelték a népet, OW-vel meg tarolni fognak. Miért? Mert jó! Ilyen egyszerű ez. Ugyan a játék maga faék egyszerűségű, de mégis működik ahogy kell. Lehet, hogy nincs benne hatalmas nagy robbanás, nagy világ, stb. de van hangulata és lelke a játéknak. És ez fontosabb. (végig bétáztam, úgyhogy nem YT videók alapján mondom ezt)
Míg ott az ellenpélda a 4-5 éves NAGYfejlesztésű DIVISION ami akkora nagy bukta hogy a fal adja a másikat....de persze erre csak később jöttek rá a játékosok, és sokan beszopták a 20-30ezres kiadásokat.... Lehet hogy a pénzügyi jelentésben "sikeres" lett a játék pont ezért, de az is tuti hogy a játékosok egy életre megutálták az Ubit. -
Zedz
addikt
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
Milyen MMO-ra gondolsz?
-
Zedz
addikt
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
Persze egyetértek, a változás nem feltétlen rossz, sőt, szükségszerű. De ha a WoW-nál maradunk akkor az irány láthatóan rossz, és a legbosszantóbb, hogy hiába sír a community több csatornán is, de Blizzard nagy ívben tesz rá, megy a saját feje után, és értetlenkedek, hogy miért csökken a player szám. A Nostalrius ügy után reménykedek abban, hogy pozitív változások lesznek.
Nem szeretnék tovább panaszkodni, csak végtelenül sajnálom azt, ami ezzel a címmel történt.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
A mell villantás is népszerű
Eredeti játék a Warcraft, Starcraft, Diablo. Ez egy másolata többi játéknak, nulla eredetiség a szerencsétlen rajongóknak. De zabáljátok mint malacok, mert Blizzard termék.
Recept:
- másold le a sikeres játékokat
- kicsit mixeld össze
- add ki a Blizzard rajongóknak, úgyse láttak még ilyetMilyen minőség: Starcraft II? Primitív pálya környezet, a harmadik részre is, ugyanaz az elmaradt ósdi gyp szar. WOW-pedig mára egyszerű lett mint a faék.
-
vegitossj7
addikt
Módszeresen nerfeltek mindent, semmi nem úgy működik, ahogy akarták, 1.1-es patch meg 4x-ezte a az alapanyagok farmolási idejét, a DZ-t ellepték a csalók, nincs védelem (hiába hazudták azt, hogy lesz), inkompetencia magasfokát végzik Balance szempontból és bugfixből. Teljesen kliens alapú a játék, cheatengine-el akármit beírhatsz magadnak, a dolgok 70%-a használhatatlan stb...
Fogalmuk sincs mit csinálnak, és ezt ők is tudják. Ja és nincs Endgame. Egy Horde/survival módtól eltekintve egy szobában, nincs semmi. Ez szerintük 13-14 ezer forintot ér...Jól tetted, hogy nem vetted meg. Erre minimum fél év de lehet egy évet kell várni, hogy legyen belőle egy JÓ játszható játék...
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Nem a minőséggel van a baj, hanem hogy egy teljesen más stílust kezdtek el képviselni. Már a HotS-ra is húztam a szám, az is egy kicsit erőltetett lett, de az a brutális mélység ami a már említett 3 univerzumot jellemzi, teljesen kiveszett az utóbbi 2 játékukból. Azok rendesen kultusz címek, benne van szívük-lelkük, és ez az amit az utóbbi időben nem tudnak felmutatni. Kiadnak egy kötelező mobát, egy kötelező FPS játékot, menjen az esport ezerrel és kész. Ez a pénz, ez a jövő, a játékaikból pedig szépen lassan kikopik a valódi szépség.
A Nostalrius fiaskó is azt mutatja nekem, hogy még mindig van igény mondjuk egy vanilla WoW-ra, még megvan az a játékos bázis, aki ha kell, fizetne is érte, de a Blizzard foggal-körömmel küzd ez ellen, és ez a WoW playerek számán meg is mutatkozik.
-
Sirandrish
legenda
Mondvacsinált címeket?
Tudtommal ez az első ilyesfajta próbálkozásuk és lerí róla a minőség és a munkaórák ezrei.
Nem SC és nem is Diablo, de 100%ig Blizzard minőség. Nem egy összetákolt sz*r, amit csak azért dobtak ki hogy lehuzzák a népet. Kedvenc PC-s címem a Diablo, de ha ilyen játékokat tudtak csinálni más stilusban is akkor biza hajrá Blizzard -
Zedz
addikt
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
Nekem jobban tetszett az a Blizzard éra, amikor a true Warcraft, Starcraft és Diablo jellemezte a céget. Azóta szerintem valamilyen szinten elkezdtek elkurvulni, és a régi motorosok elé helyezik ezeket a csili-vili mondvacsinált címeket. Nyilván szeretnének ők is egy szeletet a hatalmas esport tortából, de lehetne ezt szebben is csinálni.
-
Necroman_Mk2
őstag
Szép szám, de kíváncsi lennék a platform szerinti megoszlásra is, azaz hányan tolták PC-n és hányan konzolokon.
(#1) ProEvoFan: Csupán a miheztartás végett: a Battlefront bétát is kb. 9,5 millióan próbálták ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Szvsz foglalkozhatnának fontosabb dolgokkal is.
(#10) storm3: Nem tudod eladni?
-
Zedz
addikt
Elindult a hype vonat, choo choooo!
-
Terrorista
senior tag
Ugyan, csak ennyien voltak kíváncsiak Tracer seggére...
-
Sirandrish
legenda
Mit vártak? Blizzard termék!
-
törölt tag
Közel 10 mill, az brutál. Szinte hihetetlen kateg. Biztos rohadt sok vásárlót szereztek a betaval.
(engem spec elvesztettek, mert ha nem tudtam vna kipróbálni és iszonyat hamar megunni, simán megveszem.) -
ProEvoFan
nagyúr
Népszerű?Nem népszerű volt, hanem óriási siker!Rekordot döntött.Ennyien még nem próbáltak ki egy béta játékot sem.A Divisiont is "csak" közel 7 millióan próbálták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár biztos, hogy a végső kiadást ennyien nem fogják megvenni, de bizonyára sokan beleugranak majd a multiplayer küzdelmekbe.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest