Új hozzászólás Aktív témák
-
KraRe
aktív tag
Mint a SLR-ben annyira bugos volt, hogy 30 percenként kifagyott
-
Jani18
aktív tag
csak lenne már szept 11.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
törölt tag
Úgyis online fogjuk tolni haverral ....
-
Xaels
félisten
válasz #08052480 #12 üzenetére
Olvasd el mit mondtam. Egy 22"-os tv-n baromira nem élvezetes a split-screen mert nem látsz semmit az embered hátán kívül például egy GOW esetén, de egy 40"+-oson már nem vészes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Szerintem igen, én konzolos coop játékoknál ezt minimum elvárom. Bizonyos szempontból jobb az online, de milliószor hangulatosabb egy kanapén ülni mint headseten keresztül dumálni. Persze megértem, csili-vili grafika, ha két képet kellene renderelni játszhatatlan lenne. Asszem ebből sokkal inkább cod lesz, ott négyen is lehet multizni egy gépen.
-
GeryFlash
veterán
csak azért? azért nem egy rossz játék a medal of honor...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Xaels
félisten
Szvsz nem nagy érvágás. Megfelelő méretű tv nélkül a tapasztalatom az, hogy verekedős játékokon kívül szenvedés a split-screen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
xKacsax
aktív tag
Azért én split-screen el is vártam volna, bár így sem rossz. Talán még bedobnak majd egy olyan pályát is hogy zombi vadászat. Na az aztán mesés lenne
Verba volant, scripta manent.
-
Mukorka
addikt
Elvileg coopban is lesznek feloldható fegyverek amiket a multiba is át lehet vinni
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Lewzke
őstag
Véletlenszerű események? Az jó!
-
félisten
Még jó hogy.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest