Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d2delta
csendes tag
Kemény negyed óra?
-
Reaper
őstag
Hehe, szerintem nagy poén, végül is kevés játék van ami tudja kezelni hogy azt csinálod amit mondanak (maradj a helyeden).
-
exec79
tag
hát kösz szépen jól le spoilereztétek hogy az elején az a fő ELLENFÉL, azt hittem a legjobb barátom olyan kedves volt megmentett a busznál!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Alternatív befejezés, és igen, ez teljes végigjátszás, negyed óra után jön a stáblista.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
-
gianni85
veterán
pre-order visszamondva, láttam mindent
-
fityesz9
tag
válasz
tatararpad #6 üzenetére
Persze, hülye, aki megveszi, így végigjátsza, aztán uninstall.
Lehet megirigyelték a Mass effect háromféle befejezését és csináltak ők is egyedi alter endinget.
-
tatararpad
őstag
Ez szerintem inkább egy easter egg, mintsem végigjátszás. A végén Pagan Min mondja, hogy "most már végre lövöldözhetünk is egy kicsit", szerintem ez ironikusan arra utal, hogy "kedves játékos, valószínűleg te bizony nem erre fizettél ki 15000 jó magyar forrintot"
Ettől eltekintve szerintem nagy ötlet, sok ilyen helyzet van játékokban, mikor az mozdítja előre a cselekményt hogy nem ülsz a fenekeden, és felmerül a kérdés, hogy mi lenne ha? Több játékba kellene ilyen.
-
Findzs
addikt
tetszik a karakterek mozgása és viselkedése
az előző 2 rész nem tudott lekötni hosszabb időre, unalmas volt
lehet hogy ez jobb lesz?
mindenesetre elég sok Leslie L. Lawrence könyvet olvastam amik ilyen környezetben játszódtak és tetszett -
törölt tag
Far Cry 4 valósághű befejezés.
-
fityesz9
tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Nem játszottam a játékkal, dea videó meg cikk alapján én úgy értelmeztem, higy igenis ennyi után vége van és haverságban vagy a főgonosszal, viszont, ha a vacsoránál lelépsz, akkro ő a fogonosz te meg küzdesz ellene, mint a Vaasszal a 3ban
-
Sirandrish
legenda
A végigjátszást írd már át gameplayre vagy hogy "FC4 - Az első negyed óra" vagy valami, mert én már azt hittem hogy valami bug van benne és negyed óra alatt lehet végezni
-
JanR
addikt
Nagyon várom már, hogy
megjöjjön a futár a játékkala steam-ről le tudjam tölteni végre
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy alternatív befejezést már 15 perc alatt össze lehet hozni a sorozat új részében.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest