Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Nem az első részre gondoltam, hanem pl. ug2, mw, carbon, pro street.. igen akadtak itt is méregdrága gépek, de nem arról szólt az egész. Tuningolni lehetett, motort futóművet, gumikat, leszorítóerőt, saját tervrajzot készíteni etc.. nekem az volt az igazi, nem az hogy ész nélkül 2 óra hossza alatt végigszáguldozol egy Ferrarival.
-
wolfman
veterán
De most őszintén! Ezzel az előzetessel semmi baj nincsen! Látványos, picikét talán túlspilázott ezzel a nagy szertefoszlott szerelmi szállal, de izgalmas, lebilincselő, vérpezsdítő stb.
Az megint más kérdés, hogy a film összes akciójelenete ennyi lesz, a többi meg unalmas száguldás, aztán megy a kukába, de az előzetes az jó.
Azért ha igazi NFS játékot akarnának csinálni, beleteszik a 3.(Hot Pursuit) és 4.(High Stakes) részekből az El Nino-t vagy La Nina-t, legalábbis megemlíthetnék mint valami legendát stb. Akkor lenne NFS vonatkozása.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
hoeerny
tag
válasz DeltaPower #41 üzenetére
Valószínű, FumeFX-el meg lehet oldani könnyen...
-
Nordic
Közösségépítő
Az mennyire gáz a játékra nézve, hogy ez a trailer jobban tetszik, mint az elmúlt évek bármelyik NFS játéka?
(#42) Sident96: Honnan tudd h volt róla trailer, ha nincs fenn sehol? Vagy ott voltál a Comicon-on? Ez a WC film számomra olyan mint a Big Foot...mindenki beszél róla, de senki sem tud semmi lényegeset. Szeritntem valaki annak idején elejtette pletyiből/poénból hogy lesz, aztán 10 éve ezt szajkózza mindenki, a blizz meg kihasználja.
[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Need for speed, bitch!
-
nagyúr
válasz DeathAdder #44 üzenetére
Még szerencse, hogy az első részben a felsorolt kocsikból kettő is szerepelt Valóban nem olyan, mint régen
Filmre térve szerintem "kocka" körökben (még ma is így nevezik azokat akik tudják mi a ram jelentése a számítógépben... ) nagyot fog bukni, a sehonnani sztrítrészer boyok imádni fogják, és innentől mindenki Agera-t fog írni a romos szuzuki/szivik/tália hátuljára
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
DeathAdder
veterán
Fast and furious 1-2-3 óta nem láttam jó autós filmet, és a trailer alapján ez sem lesz az!
Már az új nfs-k sem tetszenek, Ferrarik, Bugattik, Lamborghinik...ez sem olyan már mint régen. -
iSonic
addikt
Breaking for Speed... Komolyan a Breaking Bad sztárját rakták be főszerepbe?
-
Narxis
nagyúr
Ez rohadt jó, tetszik a zenei is. Ettől olyan nincs vesztenivalóm dráma lett a hangulata.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Alg
veterán
Te jó ég azok a lángoló-repülő autók komolyan... übergagyi
Blizzard filmet akarunk!!!!!
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz afterburner_ #5 üzenetére
Én pont ezt akartam kérdezni XD
-
törölt tag
Majdnem olyan jó a grafikája mint a játéknak
-
Spancho
senior tag
válasz enginev3.0 #29 üzenetére
Dominic Cooper elég híres és jó színész.
Aaron Paul maximum a Breaking Bad-ből ismerős az embereknek. (de már most színész istennek tartják.)
Szerintem mondjuk nem neki való ez a szerep.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
ETOM
addikt
Totál szívásból ismerős volt a gyerek
-
Spancho
senior tag
Engem nem győzött meg eddig.
Előbb megnéznék egy cobra 11 epizódot mint ezt (jelen állás szerint)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Silentfrog
veterán
Úristen,ez is annyi részes lesz mint a játék?
#25) VAN der BOSS.: Statiszta?
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Dominic Cooper mit keres ebben a szeméthalomban?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Logen88
aktív tag
Nem kapott el a most azonnal látni akarom ezt a filmet érzés.
Az nfs játékok egyre sz*rabbak mostanában, lehet ez a film jó lesz, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.The Last of Us is a masterpiece.
-
Sanchez638
addikt
Sose értettem, hogy mért kell 15 rendőrautónak üldöznie egy csúcs sport autót, ami alapgázon ott hagyná őket
Számom az adatlapomon.
-
kopidoo
senior tag
Vajon mi lesz a magyar címe?
-
tDr1v3r
veterán
Pinkmaaan!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
myckie2
őstag
Remélem bukás lesz.
-
LW
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen zene van a videó alatt?Max Richter - Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=suXCSE7B4Es[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ez hatalmas volt!
Nagyon emlékeztet a Max Payne mozira, az is hatalmas bukás lett... Ez a trailer is hasonló, igazából az zavar, hogy beleszőnek minden szálat, ami manapság "menő". 1,5 óra alatt lesz benne ellenség, szerelem, autózás, valaki nagyon közeli ismerős is tuti meghal. Ezen mire végigszalad az ember eltelik az idő és csináltak egy nagy semmit.
Valahogy túl nagy az űr a környezet és emberek viselkedése között, ami már pár mozdulatból előjön. Kb, mintha kimennék a földre csapatni egyet a vadiúj bmw-vel, aztán a szomszéd bosszúból belevágná a fejszét... vicc.
A Halálos Iramban fikázást ezért nem értem sokszor, tény, hogy nem az a kategória, mint régen, de elég jól beosztják a játékidőt, változatos, mozgalmas és nem túlzott a szereposztás, ráillik a szereplőkre.
Reméljük a legjobbakat azért!.
-
wolfman
veterán
Na ebben is benne volt minden klisé ami mágnesként vonzza majd az embereket a moziba. 0-ról indul, aztán majd meglátjuk.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ETOM
addikt
Egy agerának lőttek
-
westcoastog
veterán
A Mustang miatt megnézem majd.
-
törölt tag
Remélem ez nem lesz olyan szenny, mint a Doom vagy a Max Payne film változata. Bár kicsit erőltetettnek tűnt már így is.
A Halálos iramban 6 pedig tényleg elég satnya lett.
-
zenwalk
senior tag
Szerintem nagyon gáz lesz ez a film a trailer és a játék alapján
-
nagyúr
Igen, cask annak a költségvetése éves szinten annyi, mint a mienk megszorozva 30-szor.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
afterburner_
őstag
csak nekem tűnik fel hogy ez a zene alatta mintha a prometheusból is ismerős lenne ?
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
IreN!CuS
őstag
Ez kamu hiszen a játékban nincs törés
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
enginev3.0
félisten
Remélem több autós jelenet lesz benne mint a halálos iramban
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem vészes, bár egy két WTF momentum van benne. Plusz a zene nagyon nem illik hozzá szerintem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- GTA VI
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!