Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz BloodyEddie #20 üzenetére
Melyik Gow?
A Gears vagy a God?Mihez lehet hasonlítani? GTA III vagy san andreas? Ilyesmi?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nepszter1
addikt
Aki ki akarja probálni a Killing Floort az irjon egy pm.et steam-es email címével.
-
frame>24
addikt
Azért írtam be, mert még tart az akciós időszak (bár már drágább, mint pár napja).
Vigyázat, NEM MINDENKInek való, szigorúan ínyenceknek !!!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Volt pár napja a The Void c. játék ~4 ojróért. Egyik legjobb döntés volt, nem emlékszem, mikor ültem utoljára 8-10(!) órákat egyhuzamban játék előtt úgy, hogy tényleg csak gyors kaja + klotyó volt. ÉS még kb. csak az 1/3-ánál tartok. Ha sikerül befejezni, lehet kéne írni róla egy nagyobb anyagot, mert egyszerűen elképesztő. Az a durva, hogy nem ismertem én sem, a Steam-es leírás és képek alapján érdekesnek tűnt, hát semmihez nem foghatóan egyedi.
szerk: nem lehet kategorizálni, fps nézetű "kaland-horror" játék, a legfontosabb jellemzője talán az, hogy itt a manual minden részletére figyelni kell már az első perctől, és minden lépés/döntés meghozatala gondos tervezést kíván.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Darth_Revan
veterán
Végre Bad Company 2 leárazás...kár, hogy még így is drágább, mint a CD Galaxisban
-
elithun
őstag
Remélem ma este már lesz néhány kihagyhatatlan ajánlat. Számomra pár napja lappangás van.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
mrhitoshi
veterán
-
félisten
válasz littlelion21 #6 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy egész jó kis sandbox játék.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
littlelion21
addikt
Just Cause2 25 Euro-ért? Azért a szennyért ad bárki is annyit...?
-
Slystyle
őstag
Amit innen megvennék az a Portal lenne, de mivel megvan és dobozos is / Orange Box /, ezért nem veszem meg Amúgy sem vagyok nagyon híve a letöltős játékoknak, azért a doboz az kell Ezen kívül nagyon jó árak, a Steam tudja mit csinál
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Devil May Cry 4 -- 5 euró?
Nagyon megéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.