Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Lehet tudni, hogy az eredmények között szereplő 5800X proci az Win10 vagy Win11 alatt futott-e illetve milyen memória konfiguráció volt mellette? Ha 2x16GB, akkor azok dual rank modulok voltak? Előre is köszi a választ!
-
Fücsök007
őstag
Azok az idők elmúltak, mivel 200-220 közötti USD árfolyam kellene hozzá, de ezt leszámítva is vannak már dollárban elborult alaplap árak néhány esetben. Pl. hol volt régen 1800 dollár egy csúcskategóriás alaplap? Továbbá néhány gyártó SLI támogatást nem ad 600 dolláros alaplap alatt, szintén vicc.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz bollokcs80 #23 üzenetére
Lehet a kategóriát nem ár, hanem teljesítmény alapján kell pozícionálni.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
bollokcs80
Korrektor
Néha picit van egy olyan érzésem, hogy a tesztelők nem igazán látják, milyen anyagi szinten áll az átlagpolgár - lásd 600-800k-s tévék mint "középkategória", stb.
Ezzel együtt persze szakmailag kiváló tesztek - csak sok eszköz nem a kelet-európai zsebekhez van árazva.B.Cs.
-
Gyok2
senior tag
válasz #57018880 #14 üzenetére
2004-ben vettem 33000 Ft-ért XP 2600+ -hoz Asus A7N8X-E Deluxe lapot, izmos fizetőeszközünket nézve (180-200 volt a dollár, 240 körül az Euró), azért nem olyan rossz a helyzet. Asus X800 Pro AGP volt 70e fölött, ez az akkori bruttó, kezdő rendszergazdai fizetésem összege volt.
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház
-
anulu
félisten
ASUS TUF Z690 wifis D4 lap, és kezdetektől tökéletes az XMP. 12700KF.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tasiadam
veterán
Engem egy h610 prime -A teszt erdekelne, VRM hutott H610. Kell-e egy i5 melle mas lap vagy sem. Pl erre a kerdesre valasz, mert az penztarcabarat, de ez nem
Még mindig másodrangú állampolgár
-
tasiadam
veterán
válasz E.Kaufmann #9 üzenetére
Ismerosom skylake i7eae 2133mon megy, maskulonben kekhalal. A ram masik gepben hibatlan.
Még mindig másodrangú állampolgár
-
d@minator
addikt
válasz E.Kaufmann #3 üzenetére
"NEM K" prociknál nem megy az XMP, ha megy akkor magasabb frekin csak Gear2-ben meg hasonlók.
Az újabb BIOS-okkal már megy a RAM XMP-ben pl. 3600-on de csak Gear2-őn.
Neked minden bizonnyal "K" procid van.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
"Tesztalanyunk (melynek pénztárcabarát mivoltát a DDR4-támogatás növeli) egy felsőbb kategóriás modell, ezt jelzi 72 000 forintos ára is"
>pénztárcabarát
>72 000 forintJó volt a számtech aranykorában élni, amikor 30k / akkoriban 100 USD alatt már kapott az ember egy tisztességes középkategóriás lapot, és 50-60k / 150-200 USD körül már egy felső-középkategóriás videókártyát...
Vagy csak én drágállom kicsit a 72k-t / ~200 EURt egy középkategóriás lapért? Tavaly vettem egy laptopot (nem is noname dzsunkát, hanem HP Probook), szállítással 800 EUR volt - és abban alaplap mellett proci, RAM, SSD, IPS kijelző, stb is benne van. Nevetségesen túl vannak árazva a PC alkatrészek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
E.Kaufmann
veterán
De Alder Lake vagy milyen proci, valamint hány volt kellett azoknak a RAM-oknak XMP-n?
Annak idelyén a SkyLake is hivatalosan csak a DDR3L-t támogatta a DDR4 mellett, azt is azért mert 1.35V-n mentek és azt még bírta az integrált memóriavezérlő, de volt pár elvetemült gyártó (talán GugaByte is , hogy szerintük jóvanazúgy sima DDR3-al is )Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Busterftw
nagyúr
válasz E.Kaufmann #3 üzenetére
Nekem sincs pl, Gigabye Gaming X Z690.
-
ughhh
senior tag
WATER COOLER (PL1: 4096W) nem semmi VRM van rajta
Majd jön egy bios javítás a typo-hoz.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tibcsi0407 #1 üzenetére
Nem rosszak, csak hemzseg a net a ddr4 xmp profillal történő használatából eredő hibáktól. Szóval kicsit felemás az a paci.
izé
-
tibcsi0407
félisten
Egyáltalán nem rosszak ezek az Alder Lake cuccok. Kíváncsi vagyok, hogy a ZEN4 mit gurít ehhez képest majd.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Visszatér a Pebble
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest