Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
Nagyon jó lett a játék, tuti megveszem ha kijön pcre
És javaslom ezt másnak is, hogy lássák mekkora bevételtől estek el azzal, hogy nem jelent meg pcre eddig egyik se a 4 óta..
[ Szerkesztve ]
-
Rayden02
csendes tag
Most már 100% hogy jönni fog!
[link] -
Anonymus X
tag
Jöhetne már a sorozat is. Elvileg áprilisra ígértek valamit, talán az első részt? Lehet a stáblista után vagy a sorozat elé beraknak egy reklámcélú MK9 trailert, amelyik a PC-s előrendelést hirdeti.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Rayden02
csendes tag
Elvileg már játszanak/tesztelik a játékot a steam-en belül!
http://games.opensteamworks.org/Chart/View/230800
http://games.opensteamworks.org/Chart
http://steamdb.info/forum/3/[ Szerkesztve ]
-
-
Xerxész
őstag
válasz Anonymus X #173 üzenetére
Én meg abban reménykedem, hogy a már meglévők mellé kapunk esetleg új karaktert, neadjisten minden karakter új kivégzést is. De ennek igen kicsi az esélye, kb. a nullával egyenlő.
-
Anonymus X
tag
válasz Rémusz bácsi #171 üzenetére
Majd csak nem! Annak bizonyára Mortal Kombat Arcade Kollection lenne a neve, mivel ugye az általad leírt játék létezik ilyen néven, csak nem dobozos formában. Nem lepődnék meg, ha az MK9 előrendelés mellé ezt csapnák hozzá, valamint abban bízom, hogy nyomott áron jelenik meg PC-re, nem pedig teljes áron.
szerk:
zozek beelőzőtt[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
zozek
tag
válasz Rémusz bácsi #171 üzenetére
Ilyen már volt pár éve, MK arcade kollection néven. Remélem tényleg kiadják, akkor bekell vásárolnom két joyt.
-
Rémusz bácsi
tag
Nocsak? Akkor már sül a hús
Azon gondolkodtam valamelyik héten, amikor itt írkáltunk, hogy megjelenik PC-re, és hogy az a komplete editionnek lesz a portja, de hogy kik lesznek benne, meg mi hogy lesz benne, eszembe jutott, hogy mekkorát röhögnék (és itthon ezen tényleg elkezdtem röhögni), ha kijönne naaaagy dobozos, minden, boltokban, hogy Mortal Kombat Game of the Year edition, meg minden, és kiderülne, hogy mondjuk ez a Mortal Kombat 1-2-3 Ultimate újrakiadása lenne jelenlegi Windows-okra, esetleg azzal, hogy egyben felinstallálható lenne, és egy főmenü előtti ablakból választhatnál pl., hogy melyikkel akarsz játszani... Vajon hány ember írna a Midwaynek e-mailt?[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Na, már a 3. jel, ami igazolja a PC változat kiadásának pletykáit:
És a GameStar is ír róla, hogy valami készülhet...
Lehetséges, hogy a Mortal Kombat Legacy 2. évad 1. részének debütálásához akarják igazítani a hivatalos bejelentést. Merthogy az is mostanában várható valamikor. Ha az első évad bemutatóját vesszük alapul (2011.04.11.), akkor elvileg holnap.
Kezdek nagyon besózva lenni...
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
A PAX East jött, látott, elmúlt, de bejelentés nem volt.
Következő tippem, hogy Húsvét előtt vagy után jelentik be hivatalosan. -
rt06
veterán
válasz Rémusz bácsi #164 üzenetére
"de ettől még a steam nem lesz jobb"
de rosszabb sem....Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
válasz Rémusz bácsi #163 üzenetére
Mert pl. multiban mekkora király lehet ha 1-2 dolgot picit variál vagy cheat program. De pont nem ez volt a mondandóm legfontosabb része
-
Sirandrish
legenda
válasz Rémusz bácsi #159 üzenetére
Előtte már kétszer leírták, így én már nem írom le
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rt06
veterán
válasz Rémusz bácsi #158 üzenetére
igen, egeszen biztos ok irjak at a binarist, nem pedig a jatek keszitoje ad nekik masik verziot...
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
válasz Rémusz bácsi #158 üzenetére
Semmit nem csinálnak csak más kulcsokat kapnak mint amik a dobozosak lehetnek.
Ezért van pl. hogy a dobozosban van magyar nyelv a Steam verzióban néha nincs mert mást kaptak.
Ha tényleg belenyúltak volna akkor már rég perelték volna őket. Még a vevő se nyúlhat bele csak úgy akármibe. -
Rémusz bácsi
tag
válasz Sirandrish #154 üzenetére
Igen, elfogadod és aláírod a feltételeket....mutassa meg nekem valaki benne, hogy hol van az, hogy "máshogy adunk ki egy játékot, ahogy eredetileg meg van írva"...
-
mephi666
nagyúr
-
rt06
veterán
válasz Rémusz bácsi #152 üzenetére
varja', jol ertem, hogy szerinted a steam munkatarsai egyesevel belenyulkalnak minden bekuldott kodba?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Sirandrish
legenda
Én nem nagyon steamelek de tudtommal "elolvasod és elfogadod" a felhasználói feltételeket, mielőtt elkezded használni.
Szóval a példád akkor lenne okés, ha az étlapra rá lenne írva hogy "Ha a pincérnek nincs kedve savanyú paprikát kivinni akkor uborka lesz belőle" és te ezek után is megrendelnéd..
Hozzátenném hogy nem akarok belefolyni a jó-e a Steam vitába mert nem használom én sem mint már említettem, ráadásul nagyon kevés játékot veszek manapság, de azt is inkább "offline" fajtába
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Nekem előny a Steam. Én elfogadom azt amit a szerződésben leírtak és kész
[ Szerkesztve ]
-
Rémusz bácsi
tag
válasz #57919488 #149 üzenetére
A GOG az rendben van, oké, de a steam az nem, 3rd party terjesztőként milyen jogon nyúlkálnak bele játékba? De most komolyan, minek képzelik magukat? Játékprogramozónak? Mert nem azok, attól még valaki nem rohadt nagy májer, hogy egy játékból pl. kiveszi a developer`s console-t, meg több bugot generál benne, és úgy teszi elérhetővé a letöltőjén....gratulálok, hát ez aztán teljesítmény, komolyan, adjunk rá valami díjat. Hogy egy hasonlattal éljek, ez olyan, mintha egy étterembe elmész, rendelsz mondjuk egy kijevi pulykamellet szalmakrumplival meg savanyúpaprikával, és a pincér kihozza neked szó nélkül mondjuk uborkával, és kész, ezt edd meg, ha jó, ha nem...
-
félisten
válasz Rémusz bácsi #147 üzenetére
Hellosziamittolsz?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz Rémusz bácsi #147 üzenetére
Hozzá sem nyúlok semmilyen játékhoz ami nem Steam-es vagy GOG-os
(GOG eddig a legjobb!)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rémusz bácsi
tag
Nekem már úgy is jó, ha kijön úgy szűzen, mármint úgy értve, hogy ami mondjuk Xbox 360-on a Komplete edition, PC-n mondjuk az lenne a Game of the year edition, tehát az alap emberek, a rejtett emberek, meg a 4 letölthető már meg lennének alapból, oszt jóvan az.
Viszont, ami jó lenne, hogy ne legyen már steames. Csak steames ne legyen, az a rakás f*s kinek kell hozzá 3rd party installernek, meg ilyenek? És mi a retket akar amúgy is az a sz*r steam? Csak tönkresz*rják a játékokat. Még a végén ezt is. Nem ez lenne az első, a legfatálisabb hibájuk pl. a Silent Hill: Homecoming PC-s változata volt. Abból szabályosan kihagytak dolgokat (pl. nem volt benne developer`s console, a dobozos verzióban volt, azt úgy kifelejtették az idióták a steamről letölthető verzióból, ahogy van, ráadásul tudom, hogy a homecoming egy bugos, glitches játék volt...nade a steamről letölthetőben mégtöbb volt!). Szóval, ja, ez is nagy üzlet, jó lenne már, ha a steam kitalálói és üzemeltetői max. csak a Valve-s játékokra (Half-life-ok meg ilyenek) korlátoznák tevékenységüket, ne kontárkodjanak már a kis amatőr hülyeségükkel bele minden játékba, a kutya nem kiváncsi ezekre a kis simribúvárokra. Fingevők, egyáltalán ki kérte őket erre a világra? Menjenek haza, oszt foglalkozzanak a szüleikkel meg a gyerekeikkel, ne barmoljanak laikusként IT-irodákban ilyen sz*ros programokat, mint a steam....[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Ő benne lesz, ez biztos, mivel a 4 DLC karakter egyike Freddy.
Csak Kratos nem lesz szerintem, mert ő PS3 exkluzív. Bár megoldhatnák igazán, hogy ő is játszható legyen PCn.#142 AS
Én is ezt látom egyébként valószínűnek, de azért nem zárható ki, és marketing szempontból nem lenne rossz, ha az új kiadás alkalmából még egy DLC vagy PC exkluzív karakterrel megdobnák a játékot.
Jó, persze, így is örülhetünk, hogy mi pécések hosszú idő után újra játszhatunk MK játékkal. -
mephi666
nagyúr
válasz Rémusz bácsi #135 üzenetére
van valami konzol exkluzív játék: wwe smackdown vs raw, vagy valami ilyesmi, amiből yt-n láttam videókat, hogy editorral milyen karaktereket/bunyókat hoztak össze pl. obama, bush, bin laden, chuck norris, justin bieber meg hasonló karakterek készültek ...de ott az editor a játék részét képezi
ui: hm, következő mortalra el tudnám képzelni, hogy betegyenek egy ilyen opciót, hogy saját karaktert kreálhasson az ember... főleg legózás lenne kiválasztható elemekből, de el tudnám képzelni bizonyos textúrák cseréjét is... természetesen különböző kombókat/fatality-ket is össze lehetne válogatni neki, így teljesen egyedi karakterek készülhetnének, amikkel online lehetne versengeni ...látok ebben fantáziát, ha jól kibalanszolnák... létezik már ilyen?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
AS
félisten
Biztos nem lesz. Egyáltalán örüljünk hogy megjelenik pc-re 10 év után MK .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Xerxész
őstag
Kíváncsi vagyok, lesz-e új játszható karakter benne vagy "csak" a 4 DLC harcos...
-
AS
félisten
Ujabb steam szivárgás
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ármester
Ezek szerint jól tettem, hogy vettem xbox controllert pc-hez Már várom nagyon.
-
Rémusz bácsi
tag
válasz Sirandrish #134 üzenetére
Én beleraknám a jó öreg....Chuck Norrist! De ő rajta nem lehetne fatalityt csinálni, csak ő tudna másokon, de vagy 20 fajtát, és ha el is vernék, és nem lenne már energiája, nem a földön feküdne, hanem max. így meg lenne rogyva térden Különben is, neki úgyis van videójátékos vonatkozása....hiszen tudjuk nagyon jól, hogy ő az egyetlen ember, aki végigvitte a Super Mariot balra!
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #131 üzenetére
Szemmelverős fatality..hallottam már róla de szerintem nem merik meglépni mert az már annyira fatality hogy szinte brutality
Xerxész Szerintem sokkal összetettebb mozgásuk van a karaktereknek ebben a részben mint a 4.ben.
Itt nem működne a ctrl-c+ctrl-v[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Sirandrish #130 üzenetére
Ha lehet olyat, akkor akár azt is.
Megmondom őszintén, ez most eszembe sem jutott. De teljesen igazad van, egyedi karakternek egyedi mozgás kell. Nem értek a moddoláshoz, ezért lehet, hogy oltári hülyeség, amit kérdezek, de olyat nem lehet, hogy pl. Fujin esetében fogják az MK4-es karaktert és egy az egyben átteszik az új MK motorjába? Nagy felbontású textúrát meg lehet csinálni hozzá utólag.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #130 üzenetére
nem mozognak. nézéssel ütnek
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
legenda
Hát kíváncsi lennék mert azért nem ártana valami mozgást is adni nekik..
Vagy összeollóznák a már bent lévő karikból?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Xerxész
őstag
Azon gondolkodtam, hogy mostanában ugye virágzik a moddolás a videójátékok terén, és azzal, hogy az új MK játék megérkezik PC-re is hosszú idő után, hátha pár lelkes modder belerak más karaktereket is utólag, amik nem kerültek bele az alapjátékba még DLC formájában sem.
Már ha moddolható lesz az új MK persze... -
Kvelstadt
veterán
válasz Rémusz bácsi #109 üzenetére
én anno megvettem a Pronce of persia(prodigy?). amelyiknek ilyen rajzfilmes (cel-shaded) grafikája volt meg volt veled egy csaj. valami rohadtul tetszett a látványvilág meg minden. egy két harcot lenyomtam bill+egérrel de végül jött egy ellenfél aminél feladtam és mondtam hogy én ezt így tovább nem. nem!
vettem egy xbox joy-t. akkor sokalltam az árát egy játékhoz, de mint kiderült sok játékhoz jobb mint a másik lehetőség. azóta ami játék érdekel és nem Dead space, azt joy-al nyomom pc-n."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Xerxész
őstag
Ki lehet a Hidden Kombatant 1, 2, 3 és 4?
Ezek lennének a DLC karakterek? -
AS
félisten
Itt a bizonyíték hogy lesz PC-re vagyis Steamre link
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Rémusz bácsi
tag
válasz #57919488 #111 üzenetére
Persze, én nem azt mondtam, hogy minden portnál ez van, van olyan, ahol optimalizálási gond van, meg bugok meg glitchek lesznek a PC-s verziókban...oké, persze, van ilyen is, nem mondtam, hogy nincs...de azt mondtam, a LEGTÖBB portolt PC verziónál ez szokott lenni érvnek a legnagyobb....de nem azt mondtam, hogy csak ezt kell nézni, meg csak ez van, persze, én is tudnék említeni olyan címet, ahol a PC port több sebből vérzik, a konzolos meg jó (pl. csak hogy egyet említsek, a Tomb Raider 6: angel of darkness PC-s verziójához soha nem látott patch mennyiséget adtak ki, annyi volt benne a bug, szinte ki sem lehetett igazodni már a patchek verziói közt, és ennek tetejében volt olyan patch, amivel ha patchelted, utána nem indult el a játék :-D). Én csak a nagy számok törvényéről beszéltem, hogy a legtöbb esetben azért nem ez a jellemző. Továbbá, hogy reagáljak a DLC-ről írtakról: teljesen igazad van! Aki ezt a tál moslékos sz*rt kitalálta, magát ezt a fogalmat, és akik élnek vele (nem a csóró letöltőkre gondolok, hanem akik működtetik) azoknak azt kívánom, hogy jövőhéttől az életük csak akkor menjen tovább, ha DLC oldalról letöltik, és erre egy pentium 2-es gép szolgáljon nekik 56.6kbps modemmel a régi Freestart.hu szolgáltatótól. Ez így jó is lesz
-
Xerxész
őstag
válasz #57919488 #111 üzenetére
Én meg pont úgy tervezem, hogy a következő generációs konzolok megjelenése után 1-2 hónappal indítok egy nagyobb volumenű beruházást PC fejlesztés terén...immáron sokadszor utoljára. Ugye érzed az ENYHE paradoxont? "Sokadszor...utoljára!"
Tudod, hányszor határoztam már el magam, hogy nem fogok többet játszani? A jelenlegi konfigurációmat (kivétel VGA és +2GB RAM) 2008 januárjában vettem és már akkor is úgy újítottam, hogy nekem csak Photoshop, Office, zeneírás-szerkesztés, HD filmek, videószerkesztésre kell, mert játszani már nem fogok. Aztán jöttek olyan játékok, amik megdobogtatták a szívemet, el is futottak a vason, persze különböző grafikai áldozatok árán, de onnantól kezdve vitt magával a videójáték áradat. És hát lám, a mai napig játszom.
Komoly kapcsolatban élek már 7 és fél éve, hamarosan már illene házasságnak gyünnie, utána gyerek is talán, tehát önálló felnőtt élet...de a videójátékot nem fogom tudni kizárni az életemből teljes egészében. Úgy gondolom, hogy nem vagyok függő, mert amikor mást csinálok, nem hiányzik egyáltalán. Viszont ha nincs jobb dolgom, akkor mindig leülök játszani.
Persze minden ember más, de ha te is videójátékokon nőttél fel, szerintem nehéz lesz teljes egészében kizárni őket az életedből. Főleg, ha olyan játékról van szó, ami mondjuk gyerekként nagyon a szívedhez nőtt (lásd pl.: Mortal Kombat).
Szóval nálam most az a terv, hogy elvileg akkor október-november tájékán jönnek az új konzolok, úgyhogy karácsony után, jövő január tájékán fogok PC-t újítani. Mégegyszer utoljára. Úgy vagyok vele - most még -, hogy mire az el fog avulni, addigra talán már én is eladom a lelkem az ördögnek és veszek valami miniatűrizált hiperszuper higtech nanotabletet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rémusz bácsi #106 üzenetére
Azért az irányítás nem minden. Optimalizálás (pl.GTA4) nagyobb gond mint a kontrolleres irányítás.
Valóban jobb lehet 1-2 játékot kontrolleren irányítani de ha valaki a PC-t kedveli jobban és ott ad ki a játékokért 5-10E HUF-ot akkor legyen már bill+egérre is megcsinálva az irányítás mert letette azt az összeget amiért elvárhat valamit!
A játékokat már nem csak ezzel szúrják el hanem a DLC gyárak terjedése is nagy terrorizmusSokáig terveztem, hogy PC felújítás helyett veszek egy nextgen konzolt majd de most már ott tartok, hogy lehet befejezem a játékokat mert egyre kevesebb az olyan amiért pénzt lehet adni és a másik meg, hogy nagyon szétdarabolják még a jobb címeket is DLC-k miatt.
(#109) Rémusz bácsi:
Akik PC-n nőttek fel azoknak nem hinném, hogy gondot jelentene a MK billentyűzetes irányítása
A konzolport alatt meg nem csak az irányítást szabad nézni. -
Xerxész
őstag
válasz Rémusz bácsi #109 üzenetére
Nem tudom...ahogy néztem pl. a TeCsőn a felrakott videókat a kivégzésekről, nem tűnt bonyolultnak a kivitelezése, mégcsak egyszerre sem kellett lenyomni semmit. Csak a szokásos Le-Előre-Hátra-Hátra-Valamilyengomb esetek voltak. A klasszikus MK-ban sem emlékszem olyanra, hogy egyszerre kellett annyira sok billentyűt lenyomni, hogy sípoljon a billentyűzet, kivéve ha ketten játszottunk egymás ellen, de az más tészta.
De ha ezen múlik, hogy most kell vennem egy kontrollert, mert azon tényleg jobb irányítani az új MK-t és mert sípol a billentyűzet, bánja fene, hát veszek egyet.
A hangsúly azon van, hogy ADJÁK MÁR KI PCRE, VAZZZEEE'!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Rémusz bácsi
tag
Persze, természetesen nem azt mondom, hogy itt ezen a fórumon arrólvan szó, hogy ezek mellé a cuccok mellé nem tudnak gamepadet venni, és sírnak, hogy nem tudják irányítani a játékot, hanem azt mondom, hogy ilyen fórummal már sajnos találkoztam nem egyszer, ahol tényleg ez volt, és szerintem ezért az indokért nem kell egy pc-s játékot leszólni, mert nem tudja billentyűzettel irányítani...elmagyarázom ezt a jelenlegi helyzetben. Mondjuk tényleg kijön a pc-s M.K., és tényleg minden olyan, mint a konzoloson, csak az irányítás mondjuk billentyűzetnél esetleg nem a legjobb, mert mondjuk bizonyos kombinációknál már annyi gombot nyomsz le, hogy a billentyűzet puffere már sípol emiatt, nem eszi be a kombinációt, és még ennek tetejében esetleg akadozik....akkor nem a M.K.-t kell lehúzni majd, hogy "jaaaj de rongyos port lett", hanem rá kéne jönni, hogy ahhoz kellene talán egy joypad. És tudom, hogy te nem...oké, de hidd el, lesznek olyanok, akik CSAK emiatt fújjognak majd, és annyi esélyt fognak szavazni az amúgy jó kis játéknak, mint Szálasinak a népbíróság előtt....
-
Xerxész
őstag
Szerintem senki sem azon "vitatkozik" illetve érvel az igaza mellett, hogy egy méregdrága VGA és CPU mellé már nem futja egy kontrollerre. Legalábbis ezen a fórumon biztos nem.
Azon van a hangsúly, hogy ki mit szokott meg: aki bill+egér párti, az az is marad valószínűleg, aki meg rászokott a gamepadre, az meg emellett tart ki. De szó se volt itt arról, hogy nincs pénz megvenni. -
Taragas
aktív tag
Hát ezen hszen néhol sírtam a röhögéstől....
Amúgy sztem sem lesz ebből semmi. Mármint egy ilyen amazonos dolog nem győz meg arról, hogy tényleg lesz M.K. újra PCre. Majd ha jön egy hivatalos sajtó közlemény arról, hogy MÁR majdnem kész pcre, és ekkor és ekkor megjelenik, akkor elhiszem, addig nem.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Rémusz bácsi
tag
válasz #57919488 #96 üzenetére
Na igen, itt látom megy a nagy eszmecsere a játékgép meg a számítógép közötti különbségekről.
1. Az igaz, hogy játékgépekre az eladások jobbak, azon belül is főleg olyan játékok viszik a pálmát, amit csak konzolokra adtak ki, és PC-re nincs, sőt, ha megfigyelitek, a játékárak is mindig magasabbak a konzolos verzióknál, mint a PC-seknél, az akciók viszont mindig szerényebbek, ugyanaz a cím PC-s akciónál jóval alacsonyabb áron szokott lenni, mint a konzolos verzióknál. Nyilván játékgépre több ember veszi meg a játékokat, mert PC-n ha már egy játék fel van töltve, sok esetben letöltik, és a gépnek semmi baja nem lesz, viszont a játékgépeknél sokszor "nagyobb ára" volt, hogy "olcsóbban" szereztél játékot rá (mindenki tudja, miről wakerálok). Szóval a warez sok PC-s portnak és játékkiadásnak lehet az akadálya, főként mostanában, amikor már a játékkiadás színtiszta biznisz.
2. A másik dolog (amin ti is vitatkoztatok itt, és szerintem feleslegesen), hogy sokan (sokszor felhasználok, de valamikor fejlesztők és kiadók is ezzel nézik hülyének az embert) azt mondják, amit K_mester mondott itt 1-1 játéknál, hogy "jaaaaaj, ez a PC-s port csapnivaló, meg gagyi, meg minden sz*r, mert nem lehet úgy irányítani számítógépen....." Gratulálok!!! A számítógép mániás hasábfejek (és most itt nem célozgatok, hogy K_mester is ilyen, és ezt csinálta, távol álljon tőlem) sokszor annyiért vesznek csak processzort meg videókártyát, hogy más annyiból felújítja a lakását!! De jaaaj, szegénykémnek csak billentyűzete és egere van, és szidja a játékot, hogy nem lehet velük irányítani, eszem a zuzáját, szegényt úgy sajnálom, nem tellett neki a 200ezer forintos videókártya meg a 150ezer forintos processzor mellé egy nyamvadt 3000Ft-os joypadre! Biztos ha azt a 3000Ft-os joypadet megveszi, akkor már totál eladósodik, hitelt kell rá felvenni, de ha azt az egyet kihagyja, akkor a többi cucc még bőven belefért úgy, hogy a gép előtt játék közben kagylót eszik kaviárral. És ez nem vicc, én az évek során megfigyeltem, hogy hány meg hány PC-re is megírt játékot szóltak le értemtelenül CSAK és KIZÁRÓLAG ezért, hogy az irányítás, hjaaaj, hjúúúj, hát az nem ment valami jól nekik csóróknak billentyűzettel, és ezért valamikor több 10 pontokkal, meg %-al húzták le ugyanazt a játékot, ami konzolon meg szárnyalt. És tudjátok mit, még nem is zavart volna, ha mondjuk emellett a kis "hiba" (ami nem is hiba, vegyél joypadet!) mellett más orbitális programozási (grafikai, fizikai stb.) hibák lettek volna bennük, de sokszor (úgy mondom, hogy LEGTÖBBSZÖR) SEMMI MÁS NEM VOLT, CSAK EZ AZ EGY INDOK!!! Nevetséges, idióta blődség, amit szefósok kreáltak. Annyi így járt címet tudnék ide sorolni, hogy másból sem állna a hozzászólás. A játéktípusok (nem játékot mondok konkrétan, hanem típust) 80%-át joypaddel kéne irányítani, nem billentyűzettel. Billentyűzet+egér kombót egyedül az FPS (ahogy azt egy páran nagyon jól mondtátok) esetében tartok megfelelőnek, egeret a stratégia játékoknál, a point&click adventure játékoknál, és az egyéb "izometrikus" nézetben játszódó egeres RPG játékoknál tartok jónak, esetleg repülő szimulátoroknál szigorúan joystick mellé az irányítás melletti egyéb funciók (felszállás meg egyebek) kiszolgálására a billentyűzet jó lehet. Minden másra joypad!!! Jó billentyűzeten FIFA-zni meg NBA-zni? Jó Residentezni meg Silent Hillezni billentyűzettel meg egérrel? Jó Street Fighter X Tekkenezni a numpaden? Hjaaa, hogy nem jó? Oké, akkor húzzuk le ezeket a játékokat, hát akkor ezek szerint tiszta sz*r játékok, mert joypaddel egyébként hót ugyanolyanok, mint a konzolokon, és esetleg merik feltételezni a készítők, hogy a Radeon HD 10990 XT 2 Crossfire 4Gb GDDR6 1024bit meg a GeForce GTX 1990 Ti GTI-SLI Titan Titanium GDDR7 768bit-es kártya mellé esetleg van egy joypad is otthon. Annó a Resident evil 4 (jelzem, a grafikai javító patchek után!), a Bloodrayne 2, sőt, a Silent Hill 4: the room PC-s portjai mit kaptak pusztán azért, mert nem volt olyan az irányítás billentyűzeten, mint a konzolok joypadjein. Akkor, azokon a fórumokon is beszóltam emiatt, mert ez nagyon irritál engem! Nekem ezen játékok mindegyike megvolt, sőt, ebből kettő (Bloodrayne 2, Silent hill 4: the room) később úgy adódtak, hogy annó Xbox-ra is meglettek. És amikor játszottam velük Xboxon és játszottam velük PC-n úgy, hogy volt egy joypadem, és PC-m ki volt kötve TV-re, tudjátok, hogy mit tapasztaltam különbségként???? SEMMIT, A NAGY BÜDÖS SEMMIT, MINDEN UGYANOLYAN VOLT!!! És a legszomorúbb, hogy néha játékkészítők, kiadók bújtak e mögé a süket duma mögé, hogy "hát azért nem adjuk ki PC-re, mert azon az irányítás..." hagyjá` má` kisöreg, nyomd el magad, ne engem kábíts, lusta voltál, nem láttál lóvét a PC-be, meg várt otthon az asszony már a numerára, őszinte legyé` ne alibizz!!!! Ennyi! -
wednesday
őstag
Jó de abba a 40 millióba nagyon sok mindenki beleszámít (köztük én is ). Lehetnek átfedések, acc eladás miatt stb.
Xbox360 +PS3 fejenként 60 millió feletti értékesítés (2012). Nintendot nem tudom, de az sem lehet kevés, a 40 millát szerintem az is eléri. Persze mondhatod, hogy ebből biztosan már 25 millió elromlott . Konzolt meg aki vesz, az valószínű nem csak 1-2 címért teszi meg.Tehát a játékeladásból akkor is magasabb bevételhez lehet jutni. PC-t tényleg nem ismerik annyira, mint itt Közép-Európában. Volt egy felmérés, közvélemény kutatás 2009-es, hogy milyen platformon játszanak. UK-ba 90% feletti volt a konzol aránya. Németországba már átfedések voltak, több volt a PC-n is játszó egyén, talán 30% körül volt.
Természetesen nem halott a PC játék. A Steam is ezt bizonyítja, de azért bevételbe ekkorát nem tud generálni. Vagy pedig sokkal hosszabb időre van szükség. Nekem elsősorban a PC a fő irány a stratégiák miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
"messze nem akkora gyilkológép, mint Kratos."
csak a ps2-es god o war-okkal játszottam de ami abból lejött hogy senki sem akkora gyilkológép mint Kratos!
én a gyerekem majd vele fogom ijesztgetni ha rossz lesz, nem holmi mumusokkal..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Xerxész
őstag
válasz Kvelstadt #100 üzenetére
Én is külső nézetesben gondolkodtam, meg persze szerepjátékban. FPS meg sem fordult a fejemben...mert ezzel az erővel lehet akár B.J. Blatzkowitz, Mr. Duke Nukem, Gordon Freeman, stb-stb...tehát a nagy nevek, amiknek nagy a múltja, híre, népszerűsége. Kratos nagy rajongótábort szedett magának össze és lehetett is vele írtani rendesen, ezért is rakták bele.
Ríviai Geralttal is lehet kaszabolni a szörnyeket szép számmal, de ő messze nem akkora gyilkológép, mint Kratos.Lehet, hogy mégis kamu a hír...vagy legalábbis Amazon hiba lehetett. Merthogy a hírekben megadott amazonos link már nem jön be. Tehát az az oldal, ahol elvileg meg volt hirdetve júniusi megjelenéssel, az elérhetetlen...valószínűleg törölték, azaz javították a hibát.
A remény hal meg utoljára...mert még se megerősítő, se cáfoló visszajelzés nem érkezett a hivatalos szervektől.
Kár lenne érte, pedig már nagyon beleéltem magam, hogy jön PC-re.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
oké hogy csak felvetetted a pc exkluzív karit de én is komolyan elgondolkodtam rajta. és ilyen külső nézetes karakterekben gondolkodtam. nem ismerem a wicher-t de marhára nem zavarna ha beraknák mint pc ex karaktert. vagy gordon freeman-t.tudom ő volt konzolon isde ő még szerintem olyan pc-s karakter.
-
Xerxész
őstag
válasz Kvelstadt #84 üzenetére
Kerestem én is, de csak egyet találtam...és azt már le is írtam.
Ríviai Geralt...azaz a Witcher. Elég népszerű játék (és főhős) lett az utóbbi időben, és ha jól tudom, a Witcher széria nem jelent meg konzolra (javítsatok, ha mégis). Népszerűségben mondjuk Kratost nem veri, ezért nem hinném, hogy érdemesnek találnák a készítők importálni egy verekedős játékba, de úgy gondolom, lehetne mit kezdeni vele...mivel vannak természetfeletti képességei a Jelek formájában, továbbá van jellegzetes fegyvere is.Egyébként ez csak részemről volt egy elgondolás. Nem tartom valószínűnek, hogy PC exkluzív karakter kerülne bele. Azt már inkább, hogy már bevált korábbi MK karakter(eke)t raknak bele DLC-ként...mittudomén, mondjuk az MK4-ből, mert az is PC-s volt még. Onnan - az én véleményem szerint - 2 értékelhető új karakter volt: Fujin és Shinnok.
Fujin karakterében ezért is bízom:
MK9 Fujin, mint lehetséges DLC
Itt amikor az illető kiválasztja a "DLC malebase" kódjelű karaktert, Shao Kahn bemondja Fujin nevét.
Reménykedem, hátha a PC verzióra megcsinálják. Nagyon szerettem a szél istenét az MK4-ben.
Shinnoknak meg a kivégzései voltak nagyon jók, ő azért lehetne játszható DLC. -
Sirandrish
legenda
Mert konzolra mindenki (gondolom te is) csak 20K-ért veszi meg a zsír új játékokat
"és a PC-s nagy számok közelebb lesznek a nullához mint az egetverő értékekhez"
csak 1 rövidítés...WOW
orichalcos Hja tényleg..és ez az elmúlt 10év
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
És az kit érdekel angyalbögyörőm? Játékosok ugyanúgy, akárhogy is csavarod. Konzolra sem csak 0 day teljes áron veszik a játékokat (már aki épp nem warezol, mert nyugaton is warezolnak, konzolra is).
Nem kellett volna ebbe belefognod, mert nincs igazad, nem is lesz.
re:szerk: add össze te, nekem nem fáj ha sületlenségekben hiszel
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De ismerjük ezen felhasználókat, hogy nagy részben csak 75%os akcióknál aktívak
Blizzard játékok 90%-ban a multira épülnek, a warez ott értelmetlen
(#97) DeFranco:
Akkor mondok jobbat, add össze a konzolos eladásokat és a PC-s nagy számok közelebb lesznek a nullához mint az egetverő értékekhez[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz wednesday #94 üzenetére
Ja, ezt az 5-6 millió steam usert meg csak a szél hordta odaElnézést 40 millió.Meg ezt a 21 millió origin usert.
Meg még ami dobozosan elmegy... ja, persze. Nem is ismerik a PC-t a nyugati játékosok
Csak ez a kettő már egy kategória egy konzol eladási számaival, és akkor még hol vannak a blizzardosok (WoW, SC) meg a dobozos játékosok.
Biccsplíz.
[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
válasz Sirandrish #89 üzenetére
A wareznek nincs ekkora súlya a dologban. Egyszerűen konzolon SOKKAL többen játszanak. Ezért érdemes rá fejleszteni. Nyugatra azt sem tudják, hogy PC-re egyáltalán vannak játékok. A videojáték fogalma, mindig ahhoz kapcsolódott, hogy az ember leül a masina elé kezében egy joyyal és játszik a TV előtt. Vagy régebben még bement a játékterembe.
Ha Közép- és Kelet-Európa is hasonló utat futott be volna, mint a nyugat vagy Japán, nálunk is ez lenne. Kis koromban mindig is irigykedve nézem a jó kis konzolokat az üzletekben, de nekünk arra nem telt. Kivételes gyerek volt, akinek volt a suliban egyáltalán. Hiába kértem a szüleimet, hogy kapjak egy ATARIT, Nintendot, Gameboyt, ....az volt a válasz, hogy a gépet megvesszük ugyan, de nagyon drágák hozzá a játékok, ebbe a formába ez így nem jó.
Aztán került a családba PC, ahogy máshova is. Azt már szívesebben vettek a szülők a háztartásban. Jó lesz az munkára, nyomtatni valamit, gyerek talál magának játékot is hozzá stb. És így is alakult ki a legtöbb helyen a PC mint játékplatform.
Na már most, tőlünk nyugatra (és nagyon keletre) kapásból a legtöbb gyerek megkapta a Nintendot, hozzá a játékokat. Ezzel nőtt fel, fel sem merül benne, hogy a videojátékot máshogyan is játssza. "Leülni egy billentyűzet elé?? Minek? És kivel játsszak, ha az összes haverom konzolon tolja, kivel fogok én multizni?" stb."
-
oriic
HÁZIGAZDA
" PC-re nincs is verekedős game, szóval nem tette magasra a lécet "
Dehogynincs.
Street Fighter X Tekken
Street Fighter IVLive-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Sirandrish #91 üzenetére
Azok az emberek nem valószínű, hogy valamilyen szoftverért valaha is adtak pénzt. Pláne pont ezeknek igazán igénytelen a single player részük szóval aki letöltötte az meg is érdemelte azt az unalmas fél órát
Normál esetben a letöltők egy része is lehet, hogy megveszi a játékot szóval azt se lehet mondani, hogy 20M játékost veszített a kiadó.
Az szerintem nagyobb gond mikor a fizetett vevők csalódnak a játékban és dobják idővel a kukába mert a kiadónak az eladások számítanak és nem a játékosok megtartása (pl. túl sok a csaló).
Az emberek megveszik a minőségi játékokat ezzel nincs gond de a szemetet nem csoda ha átlagban csak letöltik.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #90 üzenetére
Hát azért a nyakamat rá merném tenni hogy mindkét játékot legalább 20M példányban le is töltötték
-
törölt tag
BF3-at és COD pont, hogy megveszik az emberek a multi miatt szóval erre nem lehet a warez-t felhozni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #87 üzenetére
Mert PC-n lewarezolják..sokkal többen játszanak PC-n FPS-t szerintem, csak ez az eladásokon nem látszik mert abba a warezt nem számolják bele..
És pont ezért fejlesztenek több exkluzív játékot konzolokra.
Mint mondottam, én is konzol párti vagyok...csak én nem merem kijelenteni hogy az egyik jobb a másiknál..Kanczy PC-re nincs is verekedős game, szóval nem tette magasra a lécet
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Sirandrish #86 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem verekedős játékok választékára gondolt
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
törölt tag
válasz Sirandrish #86 üzenetére
Ha annyival jobbak PC-n az FPS játékok akkor miért jobbak mégis a konzolos eladások (lényegesen jobbak!)?
Arma 2 meg rétegjáték
A PC nekem is jobban kézre áll meg RPG és MMO párti vagyok de attól még vannak címek ami miatt a konzolok erősebbek.(#88) Kanczy:
Többnyire, mert ha valakit nagyon érdekel a téma akkor nem fog várni éveket egy PC-s bejelentésre hanem már rég beszerezte hozzá a konzolt és cserélt vagy 5 kontrollert[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #85 üzenetére
Eddig még nem volt problémám konzol port játékok irányításával PC-n.
Van egy gamepadom és minden faja.
Hány sikeres MMO jelent eddig meg konzolra? Nem sok rémlik..
Mire elterjed és mire akkora tábora lesz a konzolos MMO-knak hogy megérje kizárólag csak arra fejleszteni, az még nem holnap lesz.
RTS és FPS játékok kedvelőiről meg még nem is beszéltünk..persze nem is kell.Csupán azt szerettem volna elérni hogy ne legyen ilyen kategorikusan kijelentve hogy ez vagy az a jobb.
A D3 meg nem lett könnyen kezelhető..mármint ilyen volt a 2 is, annyi különbséggel hogy most már nem F1-2 etc-re pakolod a skilleket hanem 1-2-3-ra..ez egyértelmű nyitás lenne a konzolok felé? Erősen kétlem!
Persze ugye jönni fog konzolra is a D3, de a pezsgővel meg az egyértelmű átállással még azért várjuk meg az eladásokat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Említhetném a PC-s port játékok konzolos irányítását (és ezen még a bill+egér sem segít) is de PC-n már csak az jó amit egyedül PC-re is terveztek. Ami kijön konzolokra és PC-re annak a 70-80%-a csapnivaló port lesz!
Ha pedig valaki elfogadható látványt akar normális FPS értékkel akkor bizony a PC drágább lehet a fejlesztésekkel mint egy átlag PC ami MMO + RTS játékoknak+netezés megfelelő és mellé egy konzol.
Az állításod valóban jó lenne ha a PC nem csak a konzolok után jönnének.
De az MMO-k is lassan áttérnek már a konzolokra és nem csak PC-s címek lesznek.
Blizzard se véletlenül csinálta az egész dio3-at ennyire könnyen kezelhetőre és az is biztos, hogy a következő MMO játékuk jön konzolokra is -
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #79 üzenetére
Lehet már megjelenéskor ráállítottak egy embert a portra de csak most készült el.
Az is lehet hogy lusták új játékot csinálni de a már meglévőből szeretnének egy kis pénzt csinálni.
És persze az is lehet hogy a hír kacsa."Azt meg soha nem értettem, hogy miért kell ennyire PC pártinak lenni ha a konzolokon jobb a választék"
Ez egy erősen szubjektív vélemény..
Én pl konzol párti vagyok de jelenleg ott tartok hogy van egy GC-m és egy WII-m és a következő valószínűleg egy WII-U lesz..akkor én most kössem fel magam? Volt Boxom is és nem vertem földhöz magam tőle, ráadásul én a Nintendot részesítem előnyben.
De egyébként említhetném az FPS játékok konzolos irányítását is amitől kb 5perc után az ereimet tudnám vagdosni, vagy akár említhetném az RTS és MMO műfaj mint olyan szinte teljes hiányát.
De hogy ne kelljen messzire menni, nem mindenkinek telik PC mellett egy konzolra is, márpedig a PC-n azért kicsit könnyebb az élet ha nem a játékok az elsők.Nem, nem a konzolokat húzom le...csak a kijelentésed volt egy kicsit egysíkú.
-
Xerxész
őstag
válasz #57919488 #81 üzenetére
Aztán az is benne lehet, hogy puszta "kedvesség" ez a rajongók felé, mert ha jól emlékszem, az MK4 volt az utolsó játék, ami még megjelent PC-re. Nekem az volt az utolsó, amivel játszottam.
És mivel a 2011-es MK játék tulajdonképpen a klasszikus 3 rész amolyan egybegyúrása, amik még PC-n voltak elérhetők, lehet hogy így akarnak kedveskedni újfent a PC-sek javára.Adják ki, tegyék bele nekem Fujint és Shinnokot az MK4-ből ajándék játszható karakterként, oszt' jó'van. PC-sek letudva egy időre megint.
-
Xerxész
őstag
válasz #57919488 #79 üzenetére
Látnak benne bevételpotenciált és ki akarják aknázni. Ha igaz persze, mert ugye hivatalosan még nincs megerősítve.
Ennek tényleg sok PC felhasználó - köztük jómagam is - nagyon örül. Mondjuk megdobják még 1-2 új DLC karakterrel, esetleg pályával is, és tuti az eladhatóság. -
törölt tag
válasz Sirandrish #77 üzenetére
Nem hinném, hogy ez pont most hatotta volna meg a fejlesztőket. Azt meg soha nem értettem, hogy miért kell ennyire PC pártinak lenni ha a konzolokon jobb a választék
-
Xerxész
őstag
válasz Sirandrish #77 üzenetére
Na igen, ez a "legapróbb" ok.
-
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #74 üzenetére
Mondjuk azért mert több millióan játszanának vele, de nincs konzoljuk?
-
AS
félisten
Most jött ki pc-re a Brutal Legend is.
-
törölt tag
Eddig nem jött ki PC-re, most meg már minek?
-
Xerxész
őstag
válasz Sirandrish #71 üzenetére
Vagy mondjuk Geralt of Rivia. Kivégzése a Jelek kombinációjával...
De még mindig Fujin lenne nagy öröm számomra, ha benne lenne. Nagyon odavoltam érte az MK4 idejében. -
fusmester
csendes tag
Én még elsősorban a Tekken 6 miatt vettem a PS-t, de amint elő lehetett rendelni a MK-ot, rá is ugrottam a 'Kollector's' edition-re. Az egy óta mindet toltam ami elérhető volt PC-re, PS-ekre ill. vmilyen emulator-on. "Mercy... Mercy... again- Animality..." Jöjjön PC-re, PS-en az online trophy-k elérése már szinte lehetetlen a sok fake gamer miatt sajna... Injustice Gods-al talán jobban megy majd addig is.
-
Xerxész
őstag
SG-n olyat írnak, hogy minden karakternek lesz plusz 1 extra kivégzése is. Legyen így, bár nem tudom, honnan szedték az infót. Komplete Edition lesz ugye a PC változat és abban tudtommal csak 3 extra kivégzés van, azok is Sub-Zero, Scorpion és Reptile klasszikus kivégzései.
De nem lenne rossz, ha tényleg mindenkinek adnának plusz 1 kivégzést.Szerintetek lesz PC exkluzív karakter, mint a PS3-asoknál Kratos?
-
Sirandrish
legenda
Hja mert gondolom neked alapjaiban változna meg az életed ha a PC-sek is játszhatnának a játékkal
-
Kanczy
veterán
Szemét vagyok, és remélem, hogy nem jön pcre
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rémusz bácsi #65 üzenetére
Attól még hogy más oldalon nincs kinnt, attól még ugyanúgy hír. Max kiderül róla hogy fake. Ez nem oszt nem szoroz. Amúgy én véletlenül találtam rá Amazonon, de ahogy látom pl. a VG247 is lehozta hírként.
Live-Die-Respawn
-
batai15
félisten
oooo yeah! akarom !
-
Rémusz bácsi
tag
Hát srácok, én ennyire nem adok. Azért, mert az Amazon.uk kiírt (ráadásul kép nélkül) valamit, ami majd megjelenik június 14.-én, csak oda van írva, hogy PC-DVD, hát....ez nem jelent semmit, már volt 1-2 ilyen érdekes kiírás, főleg Amazonon. Emlékszem, annó, nagyon régen, ugye a Mortal Kombat 4 megjelent több konzol mellett PC-re is, és a következő rész a Mortal Kombat Gold volt (ugyanaz a motor volt, mint a 4, csak szebb, egy sor karakterrel több volt benne, meg voltak új módok a fegyvereknél), és az Amazon kiírta platformnál a PC-t...köztudott volt akkor, hogy ez a M.K. rész csak és kizárólag Sega Dreamcast-re jött ki, semmi másra nem. Ehhez képest már a Dreamcast-es megjelenés után is még bőven ott álldogált az Amazonon a PC-s változat hírdetése...ráadásul ez a M.K. G.O.T.Y. PC-DVD-s verzió kiírás is csak egy helyen van ott kép nélkül....nem is tudom...azon kívül, egy ilyen hírről miért nem óbégat a Gamespot, Gamesradar, meg az összes ilyen oldal? Új PC-s mortalról szerintem már pl. a gamespot matricás hírosztást művelne :-) Én nagyon szeretném, nagyon örülnék neki, ha lenne végre PC-re egy új M.K., de ennyi nekem nem elég, ez nem hír, ennél több kell....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már MK. Remélem ez megvolt mindnekinek:
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
válasz Anonymus X #58 üzenetére
teljesen más kontrollerrel... nekem is szokni kell mindig, amikor boxon játszunk vele pl az ilyen hátra-hátra-előre+valami és hasonló kombókat stick-el és dpad-del is elég necces belökni, billentyűvel meg sokkal nagyobb arányban sikerültek mindig ...de biztos csak megszokás kérdése az egész
mindent összevetve szvsz a legjobb csihipuhis játék a mk valahogy a komor világa és a karakterek is közelebb állnak hozzám, mint a csiricsáré street fighter (ahol pl csunli=2óriási comb+2cs*cs és a férfikarakterek is egytől-egyig szteroidos állatok) ...de a tekken/doa/stb sem közelíti meg nálam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
skippper
senior tag
Édes békés gyerekkorom jut róla eszembe
@54 Zozo:
Ezek a brutalityk annyira kemények Szétpüföli a tagot aztán kiesik belőle 3 fej meg 5 láb[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
erre én is kíváncsi leszek, meg a gépigényére...
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Anonymus X
tag
Dettó. PS3-on volt szerencsém a demóhoz, de közel sem tudtam olyan jól játszani vele, mint PC-n billentyűzeten a korábbi részekkel. MK Arcade Kollectionnél is rögtön belőttem a szokásos billentyűket és már zúztam is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Sirandrish #39 üzenetére
Nekem megvan az első három rész steamen, próbáltam gamepaddal, de valami brutálisan nehéz a billentyűkhöz képest. Lehet azért, mert ezen szocializálódtam, de ég és föld. Pedig szeretném kontrollerrel játszani, közelebb van az arcade feelinghez.
-
zozoo83
tag
-
Kvelstadt
veterán
aha pont ere akartam célozni.
de ha távol maradsz akkor meg dob asszem spear-t hogy nehogymár biztonságban érezd magad. csak azt könnyebb elkerülni. nemtom tekken 5 megvolt e nektek. abba jinpachivolt hasonló csalókirály de elvégre főboss volt ő is.viszont minden női karakter annyira jó külső adottságokat kapott hogy az szerintem elég jól ellensúlyozza a nehézségekért.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz BomiBoogie #49 üzenetére
De ebben van is némi igazság szerintem amit írtál. Tényleg néha iszonyatos technikával bír ,és nehéz a továbbjutás, legyőzése. Ezért nem szeretek a "gép" ellen küzdeni mert hamar elporol
(#50) p.j. Én is kinőttem belőle, de most belenövök
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
p.j.
csendes tag
Én már kinőtem belőle, de azért majd meglesem ha kijön.
-
Kvelstadt
veterán
ahogy az szokott lenni. ő véd mindent, ő beletud nyúlni és megtörni minden támadásod, ő lefossa hogy te nyomtad a védekezést..
jó nem voltam profi mortal-os mikor toltam de kb messziről távolsági támadással öltem meg. ha közel kellett menni már semmi jóra nem számítottam. de mondom nem vagyok profi mortal-os. lehet nektek nem lesz gond vele."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
erről van szó.
én kezdtem benne box-on egystory módot és bezavart a d pad néha de legkevésbé se érdekelt mert akkora jó lett ez az új mortal. már csak azért is mert olyan karaktereket kedveltem meg akiket anno a trilogy-ba utáltam. pl Jade. valami mocsok jól lehet kombózni a 'botával'
viszont shao khan-t sikerült egy mocsok csaló gyökérre megcsinálni..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tom5
addikt
KELL
-
kengyel
nagyúr
Ez tényleg szép lenne PC. ha tényleg igaz Egy jó kis balhés játék már jól jönne
kengyel
-
AS
félisten
Hát nem tudom ... elég érdekes infó de nem nagyon hiszek benne.
-
Sirandrish
legenda
Oh..vajon újra elő kell kapnom az X-Box controllerem? Remélem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Juteszembe, az Awesomenauts viszont biztosan terítékre kerül a közeljövőben!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Tudom én, csak az időm szűkös, és ilyenkor nincs kedvem újba belekezdeni, inkább tolom a megszokott címeket.
Viszont most az SC2-őt kezdtem el, az meg megint nem gamepad-barát játék..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Rusher
őstag
Húú de jó lenne
#20 orichalcos És az Animálity meg a Brutality?
-
Xerxész
őstag
Ááááááá...nem hiszem el!
Adja az ég, hogy igaz legyen a dolog.Amikor 2011-ben Ed Boon elköpött egy olyat, hogy elgondolkodnak a PC változaton, megörültem neki, hogy már legalább elgondolkodnak rajta, bár legbelül tudtam, hogy úgysem lesz semmi PC-re. Úgy látszik, talán csak beadták a derekukat, bár jó sokára. Remélem tényleg lesz.
És azzal még megdobhatnák a dolgot, ha lenne 1-2 PC-exkluzív szereplő.
Jómagam Fujint szeretném látni a meglévők mellé. -
olbaidhun
őstag
+1 inkább legyen meglepetés!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Aryan
senior tag
Remélem, hogy igaz a hír. Az első három résszel és a Trilogy-vel sokat játszottam anno pc-n. Volt ps3-am, de ott nem volt meg sajnos az MK. Kedvenc bunyós játékom volt.
-
Ateszzero
őstag
Utóbbi idők legjobb MK-ja a legutóbbi a 9. rész. Én várom pc-re is.
-
wednesday
őstag
válasz UnConnecteD #8 üzenetére
Ezt majdnem minden MK hírnél, videónál (kis túlzással) megkérdezni valaki...
-
djculture
félisten
a hó miatt előre lett hozva április 1
[ Szerkesztve ]
-
-
Kerto84
csendes tag
Vajon megtört a jég?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mennyit nyomtuk anno a suliban a gépteremben. Én a Trilogy-nál lemaradtam.
Flawless victory, babality, mennyi vicces dolog volt benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
wolfman
veterán
Nem örülnék, ha nem lenne igaz a hír tartalma!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
->Raizen<-
veterán
Ha ez igaz az nagyon jó lesz haverokkal rongyosra toltuk ezt xbox360on meg ps3-on.
-
alratar
addikt
Számomra ez a nap hírre!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
bpx
őstag
válasz UnConnecteD #8 üzenetére
a KOMBAT (combat) ugye megvan?
-
Janika!2
aktív tag
Remélem igaz a hír
-
UnConnecteD
senior tag
KONTINUES? ez komoly? hogy maradhatott benne ekkora durva hiba?
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
Ezért vettem ps3-at (na jó, meg GT5)...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
m a n i a C
csendes tag
Xbox d-paddal rossz választás ehhez a játékhoz
-
Espla
aktív tag
9. rész? én a második résznél leakadtam
-
ASTON117
tag
Adja az isten hogy igaz legyen a hír.
-
nagyúr
Yeah! Ha olyan gépigénye lesz, amit a gépemen futni fog, akkor megveszem és egy xbox kart is hozzá, és haverral nyomni fogjuk.
A 9. részt, vagyis amit nem olyan rég adtak ki, az jönne rá.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB