Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robick5
tag
Nekem mondhat bárki bármit szerintem multi-ban cod a favorit,nincs olyan nap hogy ha csak 20 percre is de ne játszanék valamelyikkel.Nekem az elsö helyen cod5 második pedig MW2.VH AIM meg mindíg is lesz de hozzá lehet szokni.Egy szó mint száz én már nagyon várom a 8-at.
-
whatever
aktív tag
válasz
tupacamaru #112 üzenetére
Akinek nem jön be hogy PC-n a játékot olyanra lehet formálni, hogy csak a pályán a helyezkedés és a fegyverrel való célzás tudása számítson, és ne a f*szláma killstreakekkel meg perkekkel juss pontokhoz és ölj úgy ellenfeleket hogy esélye se legyen válaszolni erre, az vegyen konzolt és játsszon úgy ahogy az amerikai hülyegyerekeknek kitalálták. Vagy lehet mw2nél maradni ha szerinted az játszható, szerencsére egy jó játékossal sem fogsz összefutni ott így lesz fraged bőven, nyomjad a csoppergánnert danger close proval és legyél ilyen megérdemelten #1 játékosa a bohóc közösségnek hajráhajrá.
Mondhatjuk úgy is, hogy a pc játékosok szégyene aki az utóbbi évek codjaival játszik. -
törölt tag
Hmm..nyami nyami.. A grafikus motorrol csk annyit; nekem nincs 125W-os procim (45)
meg nincs 190W-os vga-m (69).. de biztos futni fog siíímán...
Nem mostanában adtam ki 12 ezret progira, de most azt hiszem muszály lessz. gondolkodtam a bad company 2 -ön az jelenleg csak 4 ezer. de eszement hentelés.
Egy jó kis taktikailag felépített 4-4 ellen multira vágyom mikrofon használattal.
Ez erre maga lesz a tökély. -
boogie84
veterán
válasz
Én pont fordítva vagyok. Inkább keresek olyan szervert ahol normális adminok vannak, sőt ha lesznek szerverek akk saját is lesz, mint a BO-ban. Valószínűnek tartom h akkor a BO-nak lejárt az ideje..
-
7600 GS
addikt
En nagyon bizakodo vagyok a jatekkal kapcsolatban. Ami tetszik hogy nem lesz benne Del-Amerika, helyette viszont sok europai helyszin. Kifejezetten tetszik Hamburg es Berlin, mindigis hianyoltam a Codokbol a nemet varosokat. Remelem hogy a nemet helyszineken nemet katonakkal es nemet tankokkal mehetunk majd.
A rombolhatosag meg ugye azert dobni fog a jatekelmenyen(remelhetoleg). De inkabb a multira fektessek a hangsulyt, legyen egy minimum olyan szint, mint a BO, es akkor okes (hu en ezert mit fogok most kapni
) De en tovabbra sem tartom a BF3 konkurensenek. A BF es a COD-ok vilaga nem osszeegyeztetheto szvsz.
-
tommjee
senior tag
A történetet az bisztos hogy jó lesz a multiplayer nekem már unott
bisztos kipróbálom majd de nem fogok vele éveket játszani
-
feka007
veterán
Nem hangzik rosszul, a helyszínek jók.
Dél-Amerika sztem szar volt az MW2-ben, nem illett a CoD-ba meg amúgy se vagyok oda az ilyen brazilokért, ebbe remélem nem lesz.. A grafikára kíváncsi leszek, ha nem húztak rajta vmennyit akkor elég hányadék lesz egy BF3 vagy Crysis 2 mellé is odarakva.. Tavaly BO-val szerencséje volt a trejárknak, hogy nem volt konkurencia, de idén azért több kell sztem már
-
Silenzio
addikt
Tank volt már... mindenhol(!), helikopteres rész meg a Flekk Opsban, Rolling Stones-zal körítve. Azt túlszárnyalni biztosan nem fogja, pedig hát nem volt túl jó az se (csak a zene). Activision, Call of Duty: le veletek.
-
WonderCSabo
félisten
Várós lesz, különösen örülök az európai helyszíneknek.
A CoD mindig is a szkriptekre, pontosabban a rohadt jó szkriptjeire épült. Nincs ezzel semmi gond. Aki a változatosságot szereti, ott van a multi.
kexksz: Rohadtul lesz*rom, hogyha nem lesz olyan a grafikája mint a BF3-nak és a CryEngine3-nak, ha a játékélmény jó lesz...
-
fatal`
titán
Kiváncsi vagyok hány rókabőrt húznak még le...
-
Malachi
addikt
+1
villámgyors 20-as pingű dedikált NOGL/HC szervereket a népnek! á, nagyon rá vagyok pusztulva a BF3-ra, de akkor is az MW3 lesz az én játékom. egyszerűen ebbe a sorozatba szoktam bele az évek során, COD2-vel kezdtünk multizni a haverokkal, MW1-gyel is irgalmatlan partikat, nyomtunk, nem tehetem meg, hogy nem veszem meg. már ha lesz dedikált szerver. ha nem lesz, akkor is megveszem, de csak duzzogva.
-
kapeti07
senior tag
Amíg nem látok egy Gameplay-t addig: no comment
-
whatever
aktív tag
válasz
akkor jó játékot konzolon.
bár akiben felmerül, hogy PC-n ezt veszi BF3 helyett, ott komolyabb beszélgetésekre lenne szükség szakemberekkel.
-
Mappa
addikt
hogy hogy Balance87 még nem szólta le ?
-
pr1mzejEE
addikt
Várom az új részt, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy van esélye a bf3 ellen..
-
Brown ügynök
senior tag
A képek meggyőzőek.
-
Jaffafa
aktív tag
Leszarom, hogy milyen motort raknak bele, meg azt is, hogy milyen hosszú a Single palyer. Tölem akár 1 pálya is lehet, amit 5 perc alatt végigvisz az ember, de A MULTIBAN LEGYEN DEDIKÀLT SZERVER. Ha ez meglesz és az IW csinálja, akkor tuti megveszem. MW2 is kibebaszott jó lett volna, ha dedikált szerók lettek volna. A Black Ops meg egy fos, a dedikált szerók kivételével minden téren visszalépés a többihez képest. A hangok annyira szarok, hogy nem is lehet csak a hang alapján tájékozódni a játékban, plusz a grafika is sovány. Szal gogo IW and dedikált szerók.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
shiningman #107 üzenetére
Valószínű, ugyanannyi mint az MW2-nek. Főleg, ha ugyanazt a motort fogja használni.
Jó lenne, ha DX11-es lenne, de ez csak egy álom részemről. -
shiningman
csendes tag
Arról lehet valami infót tudni hogy mennyi lesz a gépigénye?
-
[NPC]
tag
Multi részét kihagytam, sztorit toltam inkább. (Abban az időben (1999-2002), ha multiról volt szó, még bőven tombolt a Q3 ; ) ) Az új CoD kapcsán is inkább ezen a területen látnám szívesen a Raven-t tevékenykedni. Szerintem inkább kenyerük, mint a multimóka. Quake 4 mérsékelt sikere ellenére is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #71 üzenetére
Korai még erről beszélni
Lehet csak konzolra írták meg eddig -
-
atee
őstag
válasz
yakuza.tora #95 üzenetére
Az MW 1 a leginkább fertőzött.
-
atee
őstag
válasz
yakuza.tora #92 üzenetére
Mindenhol vannak ez tény. Mint ahogy az is, hogy messze a legtöbben a COD sorozatban.
-
h-yle
addikt
Remlem annyira elkúrják, hogy végre nem érzek majd késztetést arra, hogy megvegyem.
Ha CoD akkor olyan vagyok mint egy mocskos heroinfüggő:
Tudom, hogy nem jó nekem, azt is tudom, hogy a díler egyre szarabb cuccot ad azonos vagy emelt áron, de akkor is meg kell vennem. -
GoldenJ
tag
Ezek elég változatos helyzínek, de kérdés, hogy milyen minőségű programot és játékmenetet kapunk.
-
Zsom!
tag
Tök jó, hogy pár (történeti) infó után meg mondjátok, hogy ez bizony szar lesz.
-
Boxi88
őstag
Valószínűleg ez is nagyon jó lesz mint az előző kettő MW!
-
Inv1sus
addikt
Unalmas lődd ahol éred játék, de azért majd megnézzük.
-
atee
őstag
A COD sorozat nagy népszerűségének az az ára, hogy a csalók is nagyon sokan vannak. Tönkre téve evvel az egészet.
Simán nyomják a wh+aim combót még komolynak nevezett kupákban is büntetlenül.
Rossz irányba ment el az egész a perk rendszerrel is. Olyan hero karakterek vannak amik szintén nem lennének bele valók. -
james001
veterán
Nem úgy volt hogy ennek Ghost lesz a főszereplője? Vagy ő egy másikban lesz?
-
tomic
addikt
Én személy szerint varom mar!
-
Gude
senior tag
-
csaabz
őstag
Totál scriptes lesz az egész...
-
[NPC]
tag
Nem vagyok CoD fan, ellenben örülök a Raven közreműködésének. Végre egy öregsulis brigád is ad valamit a sorozatba, mert véleményem szerint nagyon ráfért. (Ezekkel a mostani konzol-szocializált / orientált játékipari szakmunkásokkal és produktumaikkal már nagyon tele a fa.. hócipőm) Tisztelem, becsülöm eddigi munkásságukat. Csak remélni tudom, hogy itt-ott visszaköszön majd a Soldier of Fortune pörgése és brutalitása ; ) Ha másért már nem is, de a Raven miatt megér számomra majd egy misét.
-
Gude
senior tag
Fordulhat a kocka???....nem valoszínű
-
Norb3rto
őstag
Pénzt nem nagyon kell érte adni, BF 3 földbe döngöli
-
Gude
senior tag
Nem merném egymás mellé rakni a BF3-at meg a MW3-at.Nem egy kategória.
-
Thome
veterán
Mog.
Talán ezt a részt nem basszák el. Bár erős a gyanúm rá, hogy de, de taláááááán nem.
-
havasa
aktív tag
Kiváncsian várom, hogy fejlődik e valamit a sorozat. Grafika, fizika nagyon idejét múlt volt már a Black Ops-ban is. A Raven neve bizakodásra ad okot.
-
LackoMester
addikt
Ez mind szzép és jó, de egy szó sem esik a játék multi részéről, ami szerintem a leg lényegesebb
. MIndenképpen nagyon város, kötelező darab.
-
MontyCrew
senior tag
Csak tudjuk kivárni,, akkoriban fog megjelenni a battlefield 3 is,, kíváncsi leszek, hogy hat ez majd az eladásokra, mert én is zat fogom megvenni amelyik jobban bejön és úgy multizom majd..
-
Kaiku
senior tag
Sajnos nem fognak. A sok CoD kockának a Frostbite nem is kell. Attól csak nehezebb a játék a kontrollerrel még nehezebb lenne, meg tovább tartana a fejlesztés. A grafikai minőség sem számít nekik. Az MW2 után a Black Ops-nak is gyengébb volt a grafikája még is vitték mint a cukrot a konzolos ilyen. A hiénának meg az a lényeg, hogy a Battlefield 3 előtt jöjjön ki.
-
Tottika
tag
Kíváncsi leszek Warfare 3 vagy Battlefield lesz a nagyobb dobás
-
Kr/\toS
senior tag
Csak a hangzást ne b*sszák el. Az eddigi codokban is horror volt a hangtechnika. Szifonpuskák rulz.
Hihetetlen módon képes agyonvágni a játékélményt; mikor a félelmetes támadók airsoft fegyverekkel pufogtatnak ellenünk. Tanulhatnának a Dice-tól. -
boogie84
veterán
Ezek valós adatok lehetnek? Fegyverek az MW3-ból.
-
Szajo
őstag
Multira nagyon kíváncsi leszek, mit újítanak!
-
KAMELOT
titán
remélem olyan jó lesz mint a MW1 és MW2. mert hogy a Black ops milyen gagyi lett...azt inkább el sem mondom.
Valami nagyobbat kéne alakítani mert a BBC2 és az OF: Red river valahogy jobbra sikeredett.
Grafika terén tényleg a COD viszi a pálmát ,de játszhatóság és történet és pályakidolgozottság nagyon le van maradva. Ja és mindig csak egyfele lehet menni. Tehát mindig csak egyféleképpen tudod megcsinálni az adott missziót!
Jólenne több misszó és nagyobb pályák. épületek rombolása be lehessen menni az épületekbe ..mondjuk 12-ik emeletre. SZóval picit kreatívabbank kéne lenniük a készítőknek!!! -
Integra
titán
na, hamburg és berlin jöhet
-
wikings2
őstag
Akárhány ilyen cikket olvasok, nevetve teszem azt és előveszem a Duty Call-t végigjátszom és bőven elég volt belőle a következő cikkig.
-
đayW@LkeR
tag
Az egész egy spoiler!! Hagytál azért valamit a game-re is???? LOL
-
Kanczy
veterán
Nagyon várós...
Sandman = DC Comics homage?
-
4sal3
aktív tag
Kiváncsi leszek rá, addig is az mw2vel nyomom inkább.
-
Archer
őstag
Gondolom az oroszok majd hullanak mint a legyek, egyszer érnénk meg, hogy mindkét oldalról elit egységek csapjanak össze egymással. Gondolom itt az lesz, hogy a mezei bakákat ledobják a Delta Force elé azokkal meg agyaggalamb lövészetet kell rendezni vagy fordítva. BF3-nak szerintem sem lesz ellenfele de úgyis ez lesz a sikeresebb.
-
M3Ny3'T
senior tag
Eddig nem arról volt szó, hogy Ghost történetét fogják elmesélni?
Új motort a népnek!!!#3 D.Orion: "Lelőhetsz te egy milliót is, akkor se fogynak ki, csak te a lőszerből."
Ez csak a Treyarch-féle CoD-okra igaz, IW CoD-okban bizony elfogytak egy idő után.#11 Ryder62: "A történettől nem várok sokat, a 2 betette a kaput az égből potyogó ruszkikkal."
Miért? Úszták volna át az óceánt? Nem értem, miért pont ez a legnagyobb bajod vele. A deszantosok mind a mai napig az "égből potyognak".#28 cserewarrior: 1) Mit vársz egy amcsi FPS-től? Túl sok játékkal nem játszhattál.
2) A cikk szerint orosz ügynökök bőrébe is bújunk majd elvileg. -
caprine
senior tag
Változatos helyszínek. Szerintem ebben a részben sem fogunk csalódni.
-
Balika23hun
aktív tag
már megint a csúnya Oroszország támadja meg a szegény csúcsfegyverzetű Amerikát
-
keIdor
titán
Királyak a helyszínek, fél Európa.
-
Xaels
félisten
Semmi új nem lesz. Azt hiszem idén sem térek vissza a COD világába.
-
boogie84
veterán
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Ha lesz olyan jó a motor, mint az MW2, de lesznek dedikált szerverek, és jobban fog hajazni az MW-re, mint a mostaniakra akkor vásárlás gyanús!
Addig is CoD4, BO -> Fable3 ----------> BF3 ---------------> MW3 -
Legyen már Nov. 8
-
kisza25
félisten
én eddig miden részével játszottam ezt sem hagyom ki
-
jegenye77
addikt
Várom már nagyon a játékot.
Bízom benne,hogy a multi része nagyon frankó lesz.
A single annyira nem érdekel.BO-se játszottam végig.
Méltó utódját szeretném az MW2-nek. -
Cybertrone
veterán
A történet mindíg is jó volt... de a megvalósítás, és a multi már nem... MW IW hülyeség ami miatt szar az egész... BO a gépigény miatt, és az hogy egy COD5 átirat nem mondok újat... jeélen állás szerint a cod 4 után meg kellet volna állni, mert ezek a legutolsó kiadások a gyalázat gyalázatjai!
-
yakuza.tora
addikt
Nem hangzik rosszul, de nálam egyelőre BF3 a befutó!
-
Apone33
őstag
Tetszetős, már várom.
-
BloodyEddie
őstag
CoD utálók figyelmébe ajánlom: Duty Calls
-
Gergosz2
veterán
én a cod 7 tel vagyok így
Modjuk 6 nál nálam ilyen gondok nem voltak mert haverokkal toltuk együtt(steamen).
Persze én is találkoztam cheaterekel, amikor csak randoom rakott be .De múltokor mentem fel 3 hónmap után cod7-re , mert azt olvastam a mindent patcheltek.
Jó tényleg nem fagyott le , de a grafikája ........
Bfbc2-vel toltam és a kettő grafikáját össze sem lehet hasonlítani.Meg felléptem az első szerverre és 3-an aimoznak.
Na mondom a kkor a cod7-et pihentetjük megint 3 hónapra. -
HardRic
addikt
Hát hogy lehetne kihagyni egy IW CoD-ból Price-t? Örülök, hogy ebben is szerepel.
-
cserewarrior
csendes tag
Újra a hős amerikaiak hurrá...
-
VictorHUN
aktív tag
A BF3 és a MW3 csatája elkezdődik
-
BloodyEddie
őstag
Halál a dedikált szerverekre!!!
-
Eddie141
senior tag
Hát az biztos, hogy én már több cod-ra nem fizetek be eredetibe.
Megvásároltam 2db-t az MW2-őböl Steam-on (egyet nekem és egyet bnőmnek) miután alteriw-n már elég sokat nyomtuk, és nagyon megtetszett.
Egyetlen gond az alteriw-vel az volt, hogy 10ből kb 2-en mindig csaltak a hamisított szervereken.
Erre most eredeti szervereken, (steam-al) 10ből 8an csalnak, és pofátlanul.
Plusz a hamisított szerverek már sokkal fejlettebbek, mert akár név szerint is kereshetsz, és nem kell a random bedobálásokra kb 10 perceket várni, aztán örülni, ha megmarad a külföldi szerverekkel a kapcsolat, és nem kezdheted újból az egészet.
Egy szó mint száz: jelen esetben az eredeti sokkal rosszabb, mint a hamisított. Ezenfelül le is tojják a fejedet. (ha nem így lenne, akkor esetleg lenne már egy normális PB)Szörnyen megbántam már 1000x, hogy megvásároltam.
-
Gergosz2
veterán
válasz
UnSkilleD #16 üzenetére
bf meg a cod nem egy kategória.
Bf az taktikázós csapat játék, a cod meg darálóscsakelőreaztírtaniazellent játék.
Néha mindkettővel jó játszani, da az utóbbi időkben én a bf-et preferálom.Ennek az is az oka , hogy szerintem a cod 7 egyszerűen szar lett.
De ad bfre rátérve: 64 fős multi csak pc-n lesz.
Konzolon úgy emlékszem 24 vagy 32 játékos lesz.
Pc-n a mapok is sokkal nagyobbak lesznek mint konzolon -
Zirowe
nagyúr
Párizs nevéből lemaradt egy z betű.
-
Ígéretes az IW és a Raven részvétele.
-
Gergosz2
veterán
Codnak as legnagyobb hibája szerintem a motor.
Foltozgatják , toldozgatják az id4 motort , de igazán újat nem ad.
Mint tudjuk skripteltek az effektek meg a gameplay , ami cod 7 ben szerintem igen szar lett(cod4 -ben meg a 6 ban sokkal jobb.)Ideje lenne már egy normális fizikával bíró motort beújítani a szkriptelést meg hagyni a fenébe.
Szerintem az IW(már ami megmaradt belőle) nem fog rosszat csinálni.
Treyarch szerintem konzolra tud jó játékot csinálni(cod 3 szerintem tök jó lett , meg az 5 is konzolon és pc-n is) -
Jakesz
addikt
Tuti marad a grafikus motor. És hogy érted a "nagyot fognak koppanni" dolgot? Mert, hogy anyagilag nem lesz koppanás az alap. A Black Opsot is szidják agyba-főbe, ráadásul azt tényleg jogosan, mégis az van az eladási listák csúcsán. És a készítőket abszolút nem érdekli a fórumokon zajló balhék, örülnek a már javában eladott 20 millió kópiának.
(#13) kovsol
A Black Opsnak csak azért van nagyobb gépigénye, mert a drága Treyarch elfelejtett optimalizálni PC-re, ráadásul egyértelműen látszik a textúrákon, hogy a grafikája rondább, mint az MW 2-é. -
BigStraw
senior tag
Én nagyon várom !
remélem ott lesz toppon
és végre összállitanak egy normális multis játékot pl: Cod4,mw2 keverék
-
kexksz
addikt
Amúgy Sledgehammer Games a singleben, Raven Soft pedig a multiban segédkezik, ha gondoljátok bele lehet írni.
-
Ryder62
őstag
Jön a legújabb rókabőr Cod. A történettől nem várok sokat, a 2 betette a kaput az égből potyogó ruszkikkal. A multit meg két napon belül ellepik a wh-s meg az aim-os hülye gyerekek.
-
EkSYS
senior tag
Battlefield 3 vs. MW3
jó kis idénynek nézünk elibe ! -
-
gYaLo
őstag
Huu, már nagyon várom
-
GabN73
addikt
A 8 mikor jön ki?
-
ricska1
tag
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
Nagyon jóólesz !
Várjuk()
-
D.Orion
veterán
-
Black Dragon
addikt
Hát kiváncsian állok elébe a játéknak, az IW mindig összehozott valami jót.
( Story területén főleg)
-
Akos96
senior tag
Kíváncsi leszek, ez is tele lesz-e szkriptelt jelenetekkel, illetve hogy a rendkívül újítónak hangzott állításokon (tankos, helikopteres rész, hűűha) más újítás is lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Kotaku nagy mennyiségű információt közölt a Modern Warfare 3-ról.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest