- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thy'lekShran #29 üzenetére
Nekem az általad említett 100MB/500Ft-os megoldás van számlás Djuice-hoz. Itthon csak wifin nyomom értelemszerűen, de a 100MB elég egy hónapra. (ZTE Blade)
A 100MB után 32Ft/MB-al számláz túl, nekem mindig időben jön az SMS, de egyébként is követem Telenor Online-on, hogy éppen hol tartok. Ennyi pénzért, nagyon korrekt ajánlat, többször húzott már ki a sz@rból, pl amikor a drága Digi egész nap szüneteltette a netszolgáltatást, wifi tetheringgel el tudtam intézni a legfontosabb dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
A djuice nem mindenkinek elérhető...
A T-mobile-nál akkor jön 80%-nál, de akkor jön (és 100-nál is), ha túlforgalmazási-díjas a csomag. (Egyébként csak 100-nál, illetve néhány "régi" díjcsomagnál 50-nél és 100-nál.)
#32 Torry
Engem ne lassítsanak, én normális sebességgel akarom élvezni a netet....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Thy'lekShran #43 üzenetére
Akkor gratulálok neked, nálam több különböző telefonon próbálva is ugyanaz lett a végeredmény, az oldalak nagy részét időtúllépés miatt be sem tölti.
-
válasz
Thy'lekShran #43 üzenetére
nagyobb csomagoknál (például 4 gigabyte - 3990 ft
) már 128/128 kilobit/sec a korlátozott sebesség, valamivel jobb, mint a 32/32 kilobit/sec...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dany007
veterán
válasz
Ez alapján is, meg úgy általában is kijelenthető, hogy k***va drága a mobilnet ma itthon.
Mocskosul nem éri meg ennyi pénzt ilyen nevetséges adatmennyiségért fizetni.
Franc se adna ki 2.500 forintot 1GB-nyi netért. Röhej. Komolyan van aki ezért fizet ennyit? :sMert okés ha munkához kell, nélkülözhetetlen. Megértem. De akkor vagy fizeti a cég a számlát, vagy a munkámmal kitermelem az árát, hiszen annyira kell a net.
De baszki, átlagemberként eszembe nem jutna ilyenért fizetni. Csak azért, hogy néha a buszon is megtudjam nézni az e-maileket? Vagy, hogy tudja olvasni, böngészni buszozás / menet közben? Vagy hogy tudjon facebookozni suliban / buszon hazafele? Röhej. Annyit nem ér az egész...[ Szerkesztve ]
-
válasz
Thy'lekShran #36 üzenetére
egyrészt; link
másrészt a szolgáltatók 10 kilobyte kerekítéssel dolgoznak, és sok kicsi sokra megy...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csibor
addikt
válasz
Thy'lekShran #34 üzenetére
Igazad van, de a szolgáltatok ilyen hozzá állása miatt 5 fix havi net csomagot veszítettek, az ismeretségi körömben. Ha ez nekik jó
-
Torry
addikt
válasz
Thy'lekShran #34 üzenetére
Ha küldenek sms-t akkor teljesen ok. Igazából régebben volt ez, hogy figyelmeztetés nélkül nyomatták tovább. Manapság ez a korlátozásos dolog szerintem tökéletes.
-
Torry
addikt
válasz
De nem is rakják eléd a kiflit. Amit kifizettem, elhasználom, utána tiltsanak le, korlátozzanak, de úgy maguktól ne döntsék már el, hogy akkor én még netezni akarok. Kiflihez visszatérve, ha kérek még, lemegyek a boltba és veszek. Ha szükségem van több netre bemegyek és bővítem a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
it A szolgáltatók stratégiát váltottak, idén mindenhol megszűnt az irreális túlszámlázás alapértelmezett volta, de nem mindenhol tűntek el a horrorcsomagok.
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest