Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006 #26267 üzenetére
Próbálok segíteni, mivel máshonnan nem érkezett közben válasz, de én nem vagyok ismerős a Multimc-vel, se annyira a Fabriccal ha kézzel kell összerakni.
Nálad a Multimc maga adja hozzá a fabricot ha kéred, vagy neked kell hozzáadnod? Mert a fabric-api-xxyy.jar -t nem a mods könyvtárba kell rakni, hanem rá kell telepíteni az alap javás játékra, ha valamennyire is hasonlít a Forge-ra. Utána jön létre a mods könyvtár. A hibaüzenet is elsősorban ezt jelzi, nincs 0.43.1-es vagy újabb Fabric telepítve. Futtasd parancssorból a fabric-api-xxyy.jar -odat, vélhetően meg kell majd neki mondani, hogy hova szeretnéd rátelepíteni.
Az is lehet, hogy a Multimc régebbi fabricot tett csak fel neked.
Ha végig hülyeséget beszéltem, akkor elnézést. Amint géphez jutok, kipróbálom majd én is, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest