Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
Ebben a formában tényleg röhejes lenne....
De széttárhatnák a kezüket a magyar vezetők, hogy'aszongya: "Mi tetszik látni a konkrét számokat bucira vertük a PS kicsiny hazánkban, de a globális számokra nem látunk rá, sajnos arról nincs infónk"
De tényleg hagyjuk, beszéljünk a 2018-as játékokról, az a fórum témája! Peace!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
GalaHU
őstag
Ez az, nem véletlenül nem osztanak meg számokat. Nagy valószínűséggel azért mert nem állnak jól, és ezt inkább nem reklámozzák. (Ha itthon tényleg többet adtak volna el, az lehetne az egyik legerősebb marketingeszköz, aztán mégse használják.)
Sajnálom, mert én kedvelem mint platformot, az elsődleges gépem egy XOX, minden multis címet azzal tolok, az exkluzívakra van csak a PSPro. Szimezni meg normálisan úgyis csak PC-n lehet, de ennyi időm sosincs...
-
-
GalaHU
őstag
A kezdetek óta rendszeres hallgatója vagyok a Checkpoint nevű podcastnak amit Stöki és Grath készít, általában retro témakörben. Alkalmanként viszont kitekintenek magára az iparágra is és az egyik ilyen műsorban volt egy vendég aki korábban az MS itthoni csapatában dolgozott és pont erről beszélt.
A 360-as (warez) érában tényleg ez volt a népszerűbb itthon a PS3-al szemben, de a XO-s időszakban már nem biztos! Mindenesetre ők mindig az XBox-ról mint platformról(!) beszélnek és beleszámítják az összes gépet, úgyhogy lehet hogy az elmúlt 15 évben tényleg több X-es logoval ellátott gépet adtak el kis hazánkban, de nem hinném hogy ez korrekt kalkuláció, mert a 360-osok többsége már vagy 3 ledezett és a szemétben végezte, vagy szépen gyűjti a port mint az enyém a TV alatt...
Persze ezzel a kalkulációs-kommunikációs trükkel a PS is előszeretettel él, úgyhogy egyik se ártatlan ministránsfiú...
Mindegyik csak maszatol amikor konkrét számokról van szó, pedig lehetne máshogyan is csinálni. Az eladott autókról konkrét statisztika jelenik meg minden lezárt évet követően, nem csak gyártmányra, de típusra is, ha akarnák erről is lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
RDR2-re szavaztam, de tényleg van benne valami hogy torzítja a képet az hogy nem platformok szerint kell választani.
Sokkal több PS4 van az országban és talán itt a fórumokon is reprezentatívabbak... Én játszom mindhárom platformon (a gyerek meg a negyediken), de a GoW nem szippantott be, a "vadnyugati uncsi lovaglás" már annál inkább. Mi több, számomra a Detroit is nagyobb élmény mint a kaszabolás... Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre!
A tippem a végleges eredményre:
1. GoW
2. RDR2
3. DetroitAz empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest