Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunpriest
senior tag
Cyberpunk 2077 - legalábbis elég jó lenne jövőre
Control
Age of Wonders: Planetfall -
Segal
veterán
Sajnos nem sok esélyt látok egyikre sem de
Cyberpunk 2077
DOOM Eternal
GTR 3"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Lenry
félisten
következő Half-Life, következő Witcher
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sasa134
addikt
Half-Life 3
Avanti Roma
-
Perseus871
tag
Anthem
Metro ExodusM5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 32gb ram
-
rdt89
addikt
2019 legjobban várt megjelenések:
- Jump Force
- Far Cry: New Dawn
- Dirt Rally 2.0
- Devil May Cry 5
- Forza Motorsport 8 (de igazából ha nem jelenik meg akkor a 7-hez egy brutális méretű frissítés, akár még fizetnék is érte szintű-re gondoltam)
- Gears 5 -
stewe2
aktív tag
Megvan dobozosan, meg most már a GOTY is (sőt, az első kettő is), ebből az akcióból Az összeg nem sok, ha hozzá teszem, hogy a Risen I-II-III, a Two Worlds II, az Assassin's Creed Rouge, és a LEGO LOTR is tőlük van. Sőt ha jobban belegondolok, talán kevés is. Ezeket a gémeket végig tolni alap angollal, vagy magyarul, hát ég és föld!
A Dugeon Siege II-nél jártam így, hogy nem vártam meg első végig játszásra a magyarítást, és ott volt viszonyítási alapom. Elsőre is megvolt, de másodikra imádtam játszani! Köszönet érte imykének!
Üdv stewe
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
PR0JECTNR56
addikt
Cyberpunk 2077, Metro Exodus biztosan, a többit meglátjuk.
-
lazioforever
tag
Jelenleg nincs olyan játék, amire nagyon rá lennék pörögve, de a Cyberpunk 2077-nek tudnék örülni, ha jövő ilyenkor bekerülne a fa alá.
Illetve mindig él bennem a remény, hogy a NFS sorozat következő darabja egy Underground 2-höz hasonló koncepciójú, és minőségű játék lesz. (őszintén szólva már egy Underground 2 remaster-nek is nagyon tudnék örülni, mai grafikával....de jó is lenne )
-
minek?:S
őstag
Szerintem sokan csak úgy vannak vele, hogy csináljanak egy (méltó) befejezést. Nem kell jobbnak lennie, csak legyen lezárva a sztori. Egyébként ami várós még ezzel kapcsolatban: Project Borealis.
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
Szerintem csak sokan -én is- belefáradtak a várakozásba. Ha a Valve ennyire arcon sz.. köpi a HL fanokat, akkor nem lehet mit csinálni, természetesen, ha bármiféle hivatalos hír jönne róla, hogy igen lesz, jön, megvehető, letölthető, akkor mindent megteszek azért, hogy megvegyem, ráadásul a lehető legdrágábbat. Szerintem. Meghát.. már egy generáció felnőtt a HL 2 EP 2 óta is.
Üdv.:M.
-
stewe2
aktív tag
Én egyetlen dolgot várok igazán: Dragon Age Inquisition magyarítás. Kriszta jól halad vele, a PayPal számlámra már bekészítettem a 20 euro-t
Üdv stewe
Ja, és THE WITCHER IV.
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
senior tag
Mortal Kombat 11
Warcraft III Reforged -
FLATRONW
őstag
Metro Exodus
Dying Light 2
Black Mesa Xen -
kwzatz
őstag
válasz gyuribácsi88 #69 üzenetére
Akkor 2020-ra meg Battlefield, ha jól gondolom.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Chiller
őstag
Black Mesa XEN.
-
Televan74
nagyúr
-
G**@**B**!
tag
Resident Evil 2 és a Witchfire.
4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?
-
energy4ever
addikt
Talan ezek, ebben a sorrendben:
Far Cry NewDawn
Metro Exodus
Team Sonic Racing
Doom Eternal
Cyberpunk 2077
Rage 2 -
ViharVadász
őstag
Amiket nagyon várok:
Animal Crossing, Luigi's Mansion 3, New. Super Mario Bros. U Deluxe, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Ori and the Will of the Wisps, The Last Night, Concrete Genie és az új Yoshi játék."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
reelc
veterán
válasz gyuribácsi88 #69 üzenetére
Miért?
Nincs mobilod? -
Puma K
nagyúr
-
addikt
Új cod és új fifa, szeretem minden évben ugyan azt megvenni.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Cyone
tag
Metro Exodus
Cyberpunk 2077
Rage 2
TES 6Cyone
-
GodGamer5
addikt
Minden ami Ps4 exkkuzív AAA game. A multuplatformoktól már semmit nem várok, de remélem mostmár elindul pc-n a Dx12 hullám...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Mister_X
nagyúr
Diablo Immortal
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
törölt tag
Mindegy, csak lootbox legyen benne
Biztosan nem fogok csalódni
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Anno1800, Civ6 új kieg, és The Settlers
-
huskydog17
addikt
DOOM Eternal
Serious Sam 4
Reset (remélem ez jövőre már tényleg elkészül, mert már lassan egy éve csend van körülötte)Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
batman91
őstag
Metro Exodus
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Puma K
nagyúr
Red Dead Redemption 2 PC-re
Sekiro: Shadows Die Twice"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
mike1334
veterán
Be nem jelentett (nem hogy dátum nélküli, hanem úgy egyáltalán) játékokat várnak sokan...hát lesz nagy csalódás jövőre a fa alatt
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NJanika
aktív tag
Biomutant , Cb2077 , Watch Dogs 3 ,Rocker League 2 ,Gta6
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
MODERÁTOR
Én egyelőre ezeket várom a leginkább jövőre:
The Last of Us Part II
Days Gone
RESIDENT EVIL 2
Metro Exodus
Blood & Truth -
csab991
senior tag
Anthem, Fallout 77
-
Kvelstadt
veterán
Csak hogy kettőt mondjak a resi2 és a sekiro.
Ugye van is olyan szerencsém hogy ezek év elején jönnek is.
Ezek után a ghost of tsushima, cyberpunk2077, death stranding, szóval a szokásos."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
tibaimp
nagyúr
Half Life 3!?
szerk: 0519: baszki
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
0519
senior tag
Half Life 3
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest