Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
1:32-nél szerencsétlen milyen színpadiasan hal meg...
Amúgy várós, engem az előző rész sokkal jobban megfogott mint a Stalker, kár, hogy elég rövidke volt.
-
BalaNce87
addikt
Must have kategória. Amúgy ez a trailer ezer éves...
-
fasirTTT
őstag
az első részt nem nagyon toltam, csak láttam meg ilyenek.
könyvet elkezdtem, olvasni de annyira megtetszett, hogy a 2. részt nem hagyom ki az tuti -
M@trixfan
addikt
Stalker abszolút etalon, de szerintem nagyon megvan a hangulat a Metro 2033-ban is. Egyébként érdemes figyelemmel kísérni a Lost Alpha topikot is!
-
Psychopeti
senior tag
Hát ha ebből maximum 1 percnyi gameplayt láttunk az új részből. Már nagyon várom ezt a játékot. De jó lenne ha magyar localizációval jönne ki rögtön
-
aginor
veterán
A cikkhez:
Túlélő horror?! Mikor, hol? A cikkíró játszott ezzel ajátékkal, mert nekem sok minden az eszembe jut róla, de a horror már magában sem, nem hogy túlélő jelzővel.. Na az Amnesia az az, de ez csak egy egyszerű akciójáték (FPS), nem több.
Attól nem lesz túlélő horror, hogy álsz egy géppuskábval és a számolulatlanúl ömlő szörnyeket kaszálod és megpróbálod túlélni, de még attól sem, hogy lopakodnod kell egy-két küldetés erejéig -adott esetben a sötétben. Bár volt benne elvétve egy-két nagyon hangulatos elem.A játékról:
Remélem ez is olyan jól lesz optimalizálva, mint az első rész volt. Kicsivel nagyobb szabadság sem ártana, mert valahogy az első rész esetében olyan cső érzésem volt. Mentél amerre terelt a játék, de még kis mellékágak sem voltak és ezt még a történettel sem lehet megmagyarázni. A Stalker nekem jobban bejött, kár, hogy annak már nem lesz folytatása. -
maszi99
őstag
Jó játék nagyon
, csak ne flusztrálna annyira a sok zárt tér annyira
-
Normi™
őstag
Na én ezt a játékot várom a legjobban,remélem jól optimalizálják.
-
Angel1981
veterán
Itt két fajta töltény van; ez egyik még a világégés előtt készült, így sokkal jobb minőségű, még fizetőeszközként is szolgál.
A másik már a háború után gyártott, gyengébb minőségű, de folyamatos pótlás van belőle, még ha kis mennyiségben is.Úgy egyébként meg a világon sok száz millió lőszer van, egy esetleges atomháború után, ha a túlélők megtalálják a raktárakat, elég lenne egy ideig.
Egyébként rég nem vártam már úgy játék folytatást, mint ezt!
-
Nordic
Közösségépítő
Azért remélem lesz rendes AI is...ez nem tudom mikori állapota a játéknak, de érdekes, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy valaki kilövöldözi a lámpákat(pedig a fegyvernek volt hangja)
.
-
wolfman
veterán
Azt nem értem a poszt apokaliptikus játékokban sosem, hogy honnan szereznek az emberek lőszert? Oké hog marad valamennyi, de még a káosz után is megmaradtak a gyártósorok?
A játék maga klafa.
-
Taranti
senior tag
Inkább azt ígérjék meg, hogy normálisan optimalizálni fogják!
-
alratar
addikt
Ez kafa trailer/gamplay volt!
Engem meggyőztek!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Vadonatúj jelenetekkel tarkítva készített egy bemutató videót a Gameinformer oldal a Metro: Last Light című FPS játékról.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest