Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon fasza, azt hittem később jön csak
A Switch miatt kicsit hanyagolva van a PS, de már nem sokáig
-
Beyond számomra picit csalódás volt, remelem ez nem lesz az majd.
-
darkrock
aktív tag
Jó korán jön, valamiért őszre vártam.
-
Tyrel
őstag
2013-as játék, manapság már arról is nyíltan beszélnek egyesek aminek tegnap volt a mozipremierje, nem gondoltam hogy egy ilyen "őskövülettel" még bárkinek is megelepetést okozhatok.
Amúgy az az 1 szó szerintem nem igazán spoiler, vannak a játéknak olyan befejezései amikben túléli Jodie, meg olyanok is amikben nem. Na bumm, ez kb. minden második szerepjátékban így van. Max. ha ezt tudod jobban vigyázol a kiscsajra.A Heavy Rain nekem nem jött be, a Beyond Two Souls viszont nagyon jó, csak az irányítása borzasztó rossz. Ha ezen sikerül túl tenni magad, onnantól kb. a legjobb a kategóriájában, legyen az bármi is... (telltale mo-cap akármi, nem tudom mibe sorolják)
@Wlac
Jah, régen volt, közben már beugrott hogy annak a jelenetnek amire gondolok minden endingel megkapjuk 1-1 verzióját, csak más szereplőkkel. (ez utóbbit felejtettem el leginkább)
Amúgy arra a jövőképre gondolok ami a legvégén bevillan, szerintem kegyetlen jó folytatást lehetne kanyarítani belőle.És egyúttal cliffhanger is szerintem, mert elég nagy változást vetít előre, ill. azzal a pár másodperccel meg egy minimális kis fantáziával olyan folytatásnak ágyaz meg aminél kevesebbért is Oscar-t osztogatnak manapság... Nagyon sajnálom hogy lemondtak róla, kb. a Firefly (sorozat) elkaszálása okozott még ekkora csalódást.
-
Tyrel
őstag
Mindamellett hogy nagyon várom és biztos pre-order részemről, azért én még mindig haragszom rájuk amiért a Beyond: Two Souls túlélős befejezései egy óriási cliffhangerrel zárnak, de sosem kap folytatást...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Májusban jön a sokak által várt PS4 exkluzív játék, amelyhez érkezett néhány új kép is.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest