- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz sutyesz96 #20 üzenetére
Működik az üzleti modell, a célpiacon valószínűleg nem is háborognak annyit. El kell fogadni, hogy nem mindenki bundliból és a Tesco gazdaságosan vásárló magyarokból akar meggazdagodni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz sutyesz96 #16 üzenetére
Milyen piackutatásra gondolsz? Az EA nem fejlesztő, a BioWare-nek meg ki kell fizetni az alkalmazottakat. Ha az ember dolgozik valamin, számít a bevétel. Egyébként milyen piacot kell kutatni? Biztos feltűnne az EA-nek, ha eladhatatlan lenne a Mass Effect DLC. A helyzet az, hogy nem csak Magyarország létezik, vannak helyek, ahol nem csak az 1 $-os bundliban vesznek játékot. Jó, itthon se, mert ott a birka előrendelő, aki aztán anyázik, holott lehet tudni előre, ha valami szar lesz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sutyesz96
őstag
válasz kriszpontaz #15 üzenetére
Azt nem értem egyébként, az ilyen nagy költségvetésű cégek ennyit nem fordítanak vevőadatbázis felderítésre? Vagy bármi módon történő piackutatásra? Már tényleg csak és kizárólag az eladás ami számít minden fejlesztőnek?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dilikutya #13 üzenetére
Én nem is azt mondtam hogy nem éri meg, engem pl. a ME2-nél megvásárolható DLC-k háborítottak fel. A Bioware pontok miatt annyiba kerül mintha 3x megvennéd a játékot, egyszer talán számolta is valaki hogy kb 18K a vége...egy ilyen régi játéknál ez szerintem nem OK. Pedig szívesen megvenném a hiányzó DLC-ket, de nem ennyiért.
-
senior tag
Pedig nagyon várom ezt a játékot. Nem baj, majd elmegy.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Dilikutya
félisten
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Feltételezem, megéri nekik így is.
-
Rexdemon
aktív tag
Dragon Age 2, Dragon Age Inquisition, Mass Effect3 (nem, nem csak a végével volt bajom, bár azzal nagyon).
"Egy okos embert legfeljebb kétszer lehet becsapni." mondta férfias ridegséggel anno Csülök a csalfa grófnőnek, ám én nem vagyok okos, így engem háromszor is be lehetett. Negyedszerre már talán mégsem kéne...
[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
NandorHUN
addikt
Szerintem még azon matekoznak melyik részeket lehetne törölni a kész játékból és eladni később DLC néven.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Anubris
őstag
Majd talán ebből is lesz GOTY, mint Dragon Age:I-nél. Mindenesetre egy vicc, hogy ha valaki megveszi a super deluxe edition-t, sem kapja meg a további DLC-ket.
-
sTERNI
senior tag
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Sose mertem pontosan összeszámolni mennyibe is került az összes DLC, amikor megvettem a Trilogy Editiont.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
kriszpontaz
veterán
Nem baj, majd lesznek Bioware pontok , vagy méregdrága DLC-k amiket soha nem akcióznak le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest