- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
lol az a kép
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Necroman_Mk2
őstag
Az eredeti demoval kicsit ökörködtem: jó elgondolás a rúna varázslat, de mikor sokadszorra meghaltam az elején (amikor gránátokat kezdenek hajigálni), akkor hanyagoltam a dolgot.
De így 8 €-ért meggondolandó."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
h-yle
addikt
Az egész DLC biznisz megérne egy misét.
Ha jól van használva, akkor szerintem nagyon is jó kezdeményezés.
Mert ha szeretek egy játékot, és vágyom hozzá új tartalmakra, akkor a tisztességesen kivitelezett, és megfelelő árú DLC szerintem igenis jó biznisz, mind a fogyasztónak, mind a fejlesztőnek.
Itt nem a kirívó esetekre gondolok, mint a Valve játékok a halom ingyenes és jó DLC-vel (őket eltartja a Steam, nincs igazán szükségük más bevételre), hanem olyan dolgokra, mint a fenti Magica DLC, ahol a jó árú játék kap egy jó árú kiegészítőt.
Mert bármilyen jó is lenne azt nem várhatjuk el egyik fejlesztőtő sem (legalábbis a jelenlegi PC/konzol üzleti modellben), hogy "pro-bono" támogassa a terméket új tartalmak gyártásával. Itt ismét vannak kivételek, de ott vagy belekalkulálták az árba a kezdetektől az ingyenes DLC-t, vagy olyan cégről van szó akinek gyak. nem számít az a plusz fél-egy millió fejlesztési költség.
Persze ha nincs a pakkban tartalom és/vagy túl van árazva (ami tegyük hozzá az esetek 80%-a) legalább akkor megbaszhatják a letölthető szemetüket ott ahol vannak.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
anulu
félisten
eh, nem tudtam mennyi volt ujonnan. akkor pont rossz jateknal fakadtam ki, mindenesetre ettol fuggetlenul tartom, amit irtam
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
GoldenJ
tag
ÉN meg azt hittem hogy ez a vietnam dolog valami poén a Battlefild-re utalva. De nem ezek komolyan gondolták, és még pénzt is akarnak keresni vele. hmmm.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
A játék maga 10 euró volt újonnan. Épp olyannál sikerült sérelmezni a DLC rendszert, ahol megfelelő ár/érték aránnyal bír maga a játék.
Amúgy értem mit mondasz, nekem sem tetszik ez a DLC-zés.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
anulu
félisten
szanalmas ez az egesz DLC-zes. veregetik a sajat vallukat a fejlesztok, hogy akar 12-15 orat kitarto jatekot is osszeraktak, aztan meg pluszban ott lesz a rengeteg DLC. lonak azt a bizonyosat!
reggebben miert tudtak irni olyan jatekot, amivel nem erezted 1 vegigjatszas utan azt, h "ezt mar lattam", "rovid", "eladom, ennyi eleg volt belole"?nem masrol szol ez az egesz, mint a lehuzasrol. elmehetnek a francba ott ahol vannak.
regen az expansion lemezekben tenyleg tartalom volt, es nem 3-4 palya, amin latszik, h semmit nem csinaltak, csak penzt akarnak kaszalni
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Mr.Csizmás
titán
először aszittem hogy a battlefield vietnammal összecserélték a képet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Harlek
tag
Én tegnap megvettem és kipróbáltam, úgyhogy az érdeklődöket figyelmeztetném. A DLC csak két Challenge pályát tartalmaz, az egyik a klasszikus Last Standre épül, a másik viszont mókás "küldetés" jellegű. Szóval rendes Adventure módra ne számítsatok.
Cserébe az új fegyverek és a Napalm spell nagyon mókás. Ja, és van jó zene is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vasutas topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest