Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Épp most akartam írni, hogy ez eléggé az E3-as gameplay videó, a gépemen is megvan. A demo biztosan nem ez lesz.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
LackoMester
addikt
El sem hiszem, még léteznek demók. Biztosan kipróbálom.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Fortissimus
őstag
-
Vistaboy
veterán
Most derült ki, hogy a videó már régebbi, az E3-ról való, mindenesetre benne hagyom, hátha még valaki nem látta.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
SzlobiG
félisten
De király lesz benne tél.
-
P00By
nagyúr
Kérek egy időgépet!
-
Zolás
addikt
A videóban majdnem minden autó szürke és havas bezzeg a mienk szép piros és egy deka hó nincsen rajta. Bevágunk valaki elé egy kézifékessel és egy dudálás sincs? Egy ilyen szintü játéknál ezek már szerintem durva hibák....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Vistaboy
veterán
Betettem a hírbe egy videót, amiben a Mafia 2 demójából láthattok 15 percet. Jó mozizást!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
boeing
őstag
De jó lesz demó,várom.
-
aero.
veterán
Nem bírom kivárni.
-
wolfman
veterán
Én is attól tartok, hogy most nagy erővel beharangozzák, aztán lesz benne valami hatalmas hiba, valamit kihagynak, tele lesz bug-al, esetleg a látvány mellett baromi unalmas lesz!
De remélem nem...
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
szombatitomi
senior tag
Kíváncsi leszek rá...
-
F_Zolee
veterán
Végre valamiből lesz demo. Manapság már nem is jön ki szinte semmi.
-
Blaise
veterán
Remélem nem okoz majd csalódást
-
Tituka
senior tag
várjuk...
Skizofrén vagyok, és én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.