Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
eddig kaptam gutgash és jeet territory-k után fejenként 120-200 scrap-et... most már csak 43-at...
warum?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Chapel
addikt
Mentéssel senki nem küzd?
Engem már annyira felcseszett hogy el sem indítom, pedig marhára bejön a game. Hiába csináltam meg már rakat missziót, volt szöges autóm, stb, csomo upgrade,mentek (meg közben 100x ment maga a játék is) kilépek, vissza és kezdődik megint onnan hogy robbantják a hajó kecót és menekülünk.
Egy-két dolog megmaradt, de eltűnnek folyton az upgradek meg a pénz meg a progress.help
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
törölt tag
nekem 33 órám van benne, olyan mint az AC1 és a GTA szerelemgyereke Mad Max világban.
Szóval bazira repetitív, de a környezet miatt nekem bejött.
A harcok talán túl könnyűek. A boss harcok viszont kifejezetten idegesítőek, mert kb egyféle taktika létezik.
Megtámad rage módban, te elugrasz, ütsz rajta ötöt, és ez ismétlődik amíg van élete. -
GeryFlash
veterán
válasz yodamester10 #38 üzenetére
Nem, azért nyitottam meg a komment szekciót mert érdekelt, hogy az emberek mit gondolnak magáról a játékról. Nem pedig azért, hogy illegálisan szerzett kulcsokat hol olcsóbb venni.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
tomas51
senior tag
válasz yodamester10 #40 üzenetére
Az igen jó eredmény!
Ez egy alap órajeles gameplay, ha meghúzom akkor kb 20fps többlet van.
[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
-
tomas51
senior tag
Sziasztok!
Reggelre meg lesz a GTX970 SLI teszt 1440-be Full maxon.
Linkelem majd a videót, akit érdekel pillantson majd rá.üdv:
Peti -
GeryFlash
veterán
válasz davidsone #34 üzenetére
Igen, magánügy, ahogy a torrent is, ettől még fórumon nem kéne ezeket ajánlgatni.
.LnB: Direkt nem azzal jöttem, hogy ha G2A-n vásárolsz akkor mindenképpen átcsesznek, mert ez nem igaz. Protecionnel 99% hogy visszakpod a pénzed. Én arról beszélek, hogy attól még ez nem legális dolog, akár hogy is mosdatjuk.
,,Nekem nem mindegy, hogy 60U-t fizetek a Mad Maxért. Vagy 4800ft-ot dlc-vel együtt ahogy tegnap tettem."
Akármilyen hihetetlen, én is és mások is pénzből élnek, ettől még ez nem indok erre... Ugyanúgy illegális forrás, csak még fizetsz is érte. Ennél szerintem még az is tisztább dolog ha lekapod virágboltból, és később amikor leakciózzák Steamen/boltban esetleg Humble Bundle akkor beszerzed.
De nem akarlak megtéríteni, csak simán arra kérlek hogy ne reklámozzuk már ezeket az ,,alternatív" beszerzési módokat.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
.LnB
titán
válasz GeryFlash #33 üzenetére
Nem próbállak meggyőzni. Ehelyett elmesélem az egyik g2a-s élményemet.
Megvettem az Alien: Isolation-t két DLC-vel a g2a oldalán egy portugál eladótól. Miután beaktiváltam steamen, láttam, hogy a kulcs csak az alapjátékot tartalmazza a DLC-ket nem. Írtam az eladónak, rövid megbeszélés után (kb 1 óra múlva), visszakaptam a teljes árat a bankkártyámra. Ezzel kaptam egy játékot ingyen és a pénzemet is visszakaptam. Azóta is elérhető a steam accountomon a játék. Mint mindegyik amit ott vettem.
Nekem nem mindegy, hogy 60U-t fizetek a Mad Maxért. Vagy 4800ft-ot dlc-vel együtt ahogy tegnap tettem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GeryFlash
veterán
A kulcsokat két forrásból szerzik be, vagy videokártyákhoz csomagolt kódot a kiskereskedő kilopja és eladja nekik, vagy lopott bankkártyával vásárolt kódokat vesznek meg és adják tovább.
Az, hogy sokszor letiltják később ezeket a játékokat az egy dolog, a másik hogy te miért veszel játékokat? Csak hogy meglegyen Steam-em? Nem azért hogy tiszta legyen a lelkiismereted, hogy te a készítők által belefektetett pénzért és munkáért fizettél? Mit gondolsz, létezik olyan, hogy egy játékot ami Steamen 40-50 euró, és a lesajnált keleti piacra a dobozos verzió is 10 ezer Ft azt te legális úton megkapod 5-ért? Utána kéne egy kicsit olvasni, hogy a g2, kinguin meg a többi hulladék hogyan működik,, és eloszlatni ezt a rózsaszín ködöt, hogy amiket te onnan veszel az legális forrásból vannak.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Karato78
csendes tag
Több ezer pozitív értékeléssel nem hiszem, hogy lopott kulcsot árulna az eladó. Valamint ott a shield. Szóval a pénzed is visszakapod, ha gond van. Egyébként a fiókot nem törlik, csak a játékot a könyvtárból. De nekem ilyen nem volt még, pedig pár hónapja vásárolgatok ott.
-
.LnB
titán
Lopott kulcs?!
Ezt átgondoltad? Magát a fogalmat. Hogyan mondod meg egy cd kulcsról, hogy lopott?!
Én sok mindent vettem már ott, semmi gondom nem volt.
Tegnap megvettem én is G2A-n Dlc-vel együtt kemény 4800huf-ért.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lofagi
addikt
Olyantól kell vásárolni akinek nem 10 csillagja van azon az oldalon. Nem értem ezt a nagy lázongást az oldal ellen. Az csak felkínálja a lehetőséget. Tudni kell válogatni, ennyi.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
slayer006
addikt
4500 Ft -ért
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
GeryFlash
veterán
Linkelhetnétek piratebay-kickass letöltési oldalt, kb pont annyira legális és fórumba való mint a 15 eurós/7ezres cd kulcsok...
-
drunkyboy
aktív tag
Én innen vettem 15 Euroért, de most csak 13,79 ! Nagyon baráti ár érte. Bár még sokat nem nyomtam vele, de eddig nagyon bejön ez a stílus.
-
kengyel
nagyúr
A játékot még nem volt lehetőségem kipróbálni, de remélem nem fogok benne csalódni.
kengyel
-
-
marilllyo
veterán
Bemásolom amit anno a PS4 topicba írtam.
Kitoltam a Mad Max-et. Háááát. Végül is jó..
Ami sz*r benne azt meg tudod magyarázni, hogy azért van így mert....
Olvassa akit érdekel...
A story 0. De tényleg. Az utolsó 3 küldetés amire azt mondom, hogy na itt történt is valami...de egészen odáig kb. a GTA V mellékküldetései szintjén van a story. Sőt...még az is viccesebb.
Ultra szarkazmus ON
Pl. ahhoz, hogy jobb cuccaid legyenek...csökkentened kell az ellenséges tevénykeségeket a régióban. Konvojok, ellenséges táborok kipucolása, stb...és hát ki ne akarna új és jobb cuccokat a kocsijára...szóval hagyod a fő szálat és elkezded írtani az ellent. ...Majd mikor meguntad accept-elsz egy főküldit amiben na vajon mit kell csinálni? Na? Hát persze, hogy csökkenteni az ellenséges tevékenységeket a régióba.
Szóval alapjába véve...alkatrészeket gyűjtesz a kocsidhoz hogy jobb legyen...meg verekedsz.
A fő küldetések pedig, hogy gyűjts alkatrészeket a kocsidhoz...hogy bejuss olyan helyekre...ahol verekedned kell. A végén pedig olyan drámai jujjság van, hogy kiveszed az agyadat a fejedből és az anyós ülésre teszed magad mellé. Ultra szarkazmus OFF.
De hát kb. a film is erről szólt. A régiekkel egyetemben.
A látvány szép. Sőőőt. Nagyon szép. A táj is. Próbálták változatossá tenni. Egész jó...már amennyire egy sivatag változatos lehet.Igen a fő szál végeztével kiunlockolódik a "The Intreceptor" és lehet vele autókázni.
Mindezek ellenére...egyébként totál bekockít. Csak úgy peregnek az órák...és azt veszed észre, hogy 6 órája autókázol a sivatagban meg loot-olsz. Nem rossz....
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
raven84
senior tag
Sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e, de abszolút jó vétel volt. Kicsit repetitív ez igaz, de melyik sandbox nemaz? Vezetés közben néha volt fps vesztés (ps4) de nem volt annyira zavaró. Nagyon szórakoztató a játék, vegyétek bátran.
-
yodamester10
őstag
válasz Pickle Rick #15 üzenetére
Benn maradsz a kocsiban álló helyzetben,és nyomsz egy E-t és a társad javít,ha kell kicsáklyázod magad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezt a cikket senki sem korrektúrázta? Maradt benne néhány nagyon mókás hiba.
A játék pedig nem tűnik rossznak, ezt kéne ötvözni a Rage cíművel, és a STALKER-rel, máris meglenne a tökéletes poszt-apokaliptikus game.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz yodamester10 #13 üzenetére
Engem pont lezúzott kocsival ért el az első vihar, muszáj voltam megállni javítani. Ezt kb 3x eljátszottam aztán belém vert a ménkű és meghaltam. Látványra szép volt azért!
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Jakuskacsa
senior tag
A jatek nagyon jo, hajnal 3 ig toltam ma öröm volt ma bejönnöm dolgozni. Egy szepseghiba van nalam amit nem ertek. Tv-t hasznalok jatekra egy 32 lg full hd ledes, ami 100 hz-s. Mas jatekokban szepen működik is a frissites. A mad max ben ha atallitom leokezom, de amint betölt a jatek visszarakja 23 hz-ra a frissitest. Valakinek valami ötlet? Driver beallitasokkal kellene ügyeskedjek? Hol erdemes keresgetnem az efajta beallitasokat? Vidkartya nvidia 760 phantom a legujabb game ready driverrel, es eddig nem volt ilyen problemam egy jatekkal sem. Vagy rosszul mutatna a jatek, mert szemmel nem zavaro az alacsony frissites?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
yodamester10
őstag
válasz Pickle Rick #12 üzenetére
Én pl nem szállok ki a kocsiból ha jön a vihar és a vihar elmenetele után érdemes a nagy ládákat összeszedni mert sok benne a pont.
-
Pickle Rick
senior tag
Jó teszt! Most zsákoltam be én is pár napja XO-ra. Aztóta beleöltem 10 órát és egyelőre nagyon bejövős. A homokviaharok nagyon durvák.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
davidsone
addikt
válasz yodamester10 #10 üzenetére
Igen ezt néztem én is 7k baráti érte...
Köszi!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
válasz yodamester10 #8 üzenetére
Ez már szimpatikus Amúgy nem lesz egyhangú a sivatagi fíling? Vagy vannak látványos belterek v ilyesmi? Bocs a kérdezősködésért csak tudni szeretném megéri megvenni most v várjak
-
davidsone
addikt
válasz yodamester10 #5 üzenetére
Na ez jól hangzik, hanyadik pecs után? Vagy elsőre szépen ment?
-
yodamester10
őstag
Én tolom a játékot és alig lehet abbahagyni Hidd el jó az,hogy visszatöltődik mert sokszor menti meg az ember életét A játék nagyon jól van optimalizálva nálam 120-130 fps van minden maxon 2560x1080-ban,szóval gyengébb gépen is simán elmegy szerintem.Ha teheted próbáld ki brutál jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
Gekkito
tag
Én már végigjátszottam múlthéten. Szerintem a visszatöltődő nitro nem nagy probléma, (bár ezen kívül minden fogy, szóval valamilyen szinten igazad van) mert ha maxra van upgradelve, akkor 4db nitrozási lehetőséged lenne, és az igazat megvallva azt az első 500 méteren ellőném
Ennél vannak sokkal rosszabb dolgok is:
- Egy rohadt motor nincs a játékba, holott a a filmben rengetegszer szerepelnek, főleg a régiben.
- Ez mi? Engem nem kapott még el ekkora erejű szél az életben, de nehezen tudom elképzelni hogy 8x szaltózzak, inkább elvinne magával, és nekivágna a sziklának vagy nem tudom...
- Szarul van optimalizálva. Egy conwoy megtámadásánál pl eléggé betud szaggatni. (PS4) Elsőnek azt hittem az én konzolommal van baj, de aztán különböző fórumokon láttam, hogy sokan panaszkodnak erre.Számomra ezek voltak a negatív dolgok, ezen kívül minden abszolút pozitív. Most nem kezdem el sorolni, mert kisregényt írhatnék. én 9 pontot adnék rá a 10-ből, a maga filmadaptáció játék kategóriában.
PSN: z340n3
-
davidsone
addikt
Jó kis limonádé game kikapcsolódásra tökéletes...
-
Sicilian
addikt
'Pro' érvnél 2x szerepel ua.
nothing is true everything is permitted..
-
Ventur@
senior tag
Nekem tetszett a cikk és maga a játék is meg fog. Már az első fotók alapján tudtam, hogy ez egyszer kell nekem, csak hát a jelenlegi gépemmel - főleg VGA miatt - inkább nem is próbálkozok a megvételével. Majd egyszer .
Egy negatív dolog van, ami "nem tetszett" (ezt csak az ingame videók alapján írom, tehát semmi tapasztalatom nincs a játékkal ):
- visszatöltődő nitro
Na ez nem tetszik a játékban. Ez olyan NFS megoldás.
De egyébként bejön nagyon. Kösz a cikket !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest