Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aTe014

aktív tag

válasz gretzky77 #3080 üzenetére

Röviden: MEGÉRI. :)

Egyébként itt írtam a váltás után és raktam fel összehasonlító képeket: [link]

Hosszabban (ezt egyszer privátban küldtem egy érdeklődönek, bemásolom ide is):
    A G6 is egy jó telefon, de amikor kézbevettem a V30-at, eléggé "aztak***a"-érzés kapott el, méretben, súlyban ez a tökéletes telefon szerintem. Vékonyabb kávák, szélesebb kijelző, ami így férfiasabb, komolyabb megjelenést ad, a kék eszméletlen jól néz ki akár napsütésben, akár a szobában.

Én az OLED kijelzőtől annyira nem vagyok elájulva, mondjuk az AOD-n tényleg észrevehető, hogy sehol nincs fényszivárgás és csak az AOD betűi világítanak, nem úgy, mint a G6-nál (ha jól emlékszem) minden irányból jött egy kis fény. Egyébként pedig valószínű a technológia sajátossága, de alacsony fényerőn a fekete dolgok körül mosódás vehető észre. Pl. fehér képen középen egy fekete madár, akkor görgetésnél csúszkál fel-le a madár, vagy sötét háttérrel portré kép és az ember hajánál látszódik a mosódás.

Üzemidő terén is javulást hozott a V30, G6-tal olyan 3óra - 3óra 30 perc jött össze, V30-cal 4óra 40perc-5óra 10perc között az átlag.

Talán úgy lehetne leírni a különbséget, mint az XBOX One S és a One X közötti különbséget. Aki kevesebbet akar rákölteni, az vegye a One S-t (ez esetben G6), mert 4K-t és HDR-t az is tud valamilyen szinten, de az igazán b*szó, az az X (ez esetben a V30). :))

i14Pro

• JoeCockBill

senior tag

válasz gretzky77 #3080 üzenetére

én szinte g6ról váltottam. annyi hogy a 2 gép között volt egy 5t. és igen, rohadtul megéri. ha tudtam volna hogy ennyire, az 5t kimaradt volna.
    a g6 olyan mint a a v30 demo változata. legalábbis én kb így éltem meg

új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU

Új hozzászólás Aktív témák