-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz BigBlackDog #24399 üzenetére
Épp ez az, hogy ki van vágva az összes szenzornál és az első kameránál.
The owls are not what they seem.
-
BigBlackDog
veterán
válasz japunk #24398 üzenetére
Érzékelőnél ki van vágva? Ha nincs, akkor nem meglepő a dolog. Próbáld meg ezt.
-
japunk
aktív tag
Úgy érzem csere lesz belőle. Ma szerintem visszaviszem, mert alig lehet így használni a telefont. Összevissza lépked, nyomkod én meg már ott járok hogy kidobom az ablakon. Pedig marha jó kis gép.
The owls are not what they seem.
-
bokarcsi71
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy az LG Backup szolgáltatással az sms üzeneteket át lehet rakni másik telefonra?
-
zombinyul
addikt
válasz Trespa #24394 üzenetére
Ez tök jó, bár nem használom a bőr hátlapjaim, ezt ki fogom próbálni.
Srácok, nagyon elégedett vagyok a kicsikével. 31 és fél órája vettem le töltőről, és 37%-on van az akksi. Jó, ebbe csak 2 óra kijelzőidő van, de az zömében magas fényerővel, ezenkívül számos dolog fut a háttérben, semmi energiagazdálkodás, plusz rengeteg Poweramp, csevegés, e-mail, meg egy kissebb adag telefonálás. Soha nem haladtam vele meg a 30 órát (még "előző újkorában" sem ), pláne úgy, hogy közelebb legyen a feles töltöttséghez mint a 0-hoz. Hozzáteszem, összesen 2 teljes feltöltés volt az új akksival, tehát ez csak javulni tud.
Teljesen kicserélődött a telefon a szerviz óta (igaz, a vázát, meg a hátlapot leszámítva mindent cseréltek), kezdem megint nagyon megszeretni.Csak egy a "bajom", a keret fóliáinak egy részét becsavarozták a kamerához, nem tudom hogyan.
Már csak egy új üvegfólia kell rá a hajszálrepedt helyett, meg gyúrok mégegy Spigenre, mert nagyon bejöttek, és teljes lesz a boldogság. Nem is cserélem le idén.
Mondjuk a HTC 10-et leszámítva nem is jött be az idei felhozatal (igaz, az borzasztóan tetszik, pont mint tavaly a G4), de ekkora felárat az sem ér meg.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Trespa
tag
Aki azt hiszi, hogy a valódi bőrből készült zakókat, nadrágokat, felső kabátokat, sőt még a kesztyűket és egyéb kiegészítő tárgyakat nem kell időnként tisztítani, ápolni, az téved. E finom bőrből készült használati tárgyaink ugyanúgy igénylik a rendszeres ápolást, mint az igencsak drága bőrbútorok. Ezzel biztosítható a tartósságuk és egyedi szépségük. Az ápolást magunk is elvégezhetjük, és nem is kell hozzá sok idő.
Nos a bőrhátlapot átkentem nagyon vékony kb. gombostű nagyságú Nivea krémmel . Meglepetésre teljesen megújult az egész ,nem volt ragacsos ilyesmi . Boldogság
Nivea kézkrémmel való kíméletes átdörzsölés nemcsak a bőr puhaságát és fényét adja vissza, hanem színfelújító hatása is van. A felületfelújító kezelések során különösen a varrások és szegett részeket fokozott figyelemmel ajánlatos lágyan átdörzsölni, majd tiszta puha ronggyal áttörölve fényesíteni. Ezzel a felesleges ápolószer maradékát lehet eltávolítani, és közben a bőrfelületek visszakapják régi fényüket.
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
álarc
aktív tag
válasz japunk #24392 üzenetére
Volt régebben egy ilyen darab nekem is!
Sajnos nem találtam megoldást. Csere, de gyorsan! Üveg fóliával nem szabadna ilyet produkálni! Kijelző hiba! Volt egy srác xda, aki próbálta kalibrálni a panelt, de root, meg minden kellene. Ugyhogy off! A mostani hibátlan! Ez okból dobtam a g4 et anno. Elég elefántbőr ujjaim vannak. Nálam ez kiemelt fontosságú kérdés volt! Tesztelni úgy lehet, hogy körömmel nyomkodod, fordított ujjal, úgy is mennie kell![ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz japunk #24388 üzenetére
3 munkanapod van az azonnali cserére. Én lehet visszavinném. Amúgy fóliát levetted a kijelzőröl?
Harcsai
Nem, a H815 nemzetközi modell egy simmel. A többi mint a Gw esetében, tudod a 3 betüs kód a dobozon.sszemtelen
Letöltések app és ott nézd meg nincs-e. Ha ott van delete.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy G4et es eleg erosen tapasztalom a touchscreen problemakat. Neha megbolondul es osszevissza lepked, kijelol dolgokat es hozza sem erek. A beallitasokban mar atallitottam a visszajelzesi idot de a problema nem oldodott meg, valamint Marshmallowot sem ajanl fel. Otletek? Nagyon akarom szeretni ezt a telefont de egyelore csak frusztral.
Koszonom elore is.The owls are not what they seem.
-
Bass
addikt
Normàlis témàkat nem lehet letolteni,csak a hivatalos smarton keresztul lehet?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Akkor senkinek nincs ötlete arra, hogy:
Összekapcsoltam a "Galéria" appon keresztül a telefont Dropbox tárhellyel, majd megpróbáltam letölteni egy képet. Sajnos azóta beakadt az értesítés, és random időközönként jön a notify:
"Felhő: Letöltés. 0 sikeres, 1 sikertelen".Nincs telepített Dropbox app, így az alkalmazás adatokat nem tudom törölni. A galériánál ilyen lehetőség nincs is.
Nem lehetne valahogy kikapcsolni ezt a butát, hogy ne is akarjon semmit letölteni? :/
Köszi!
-
Peter.70
addikt
válasz freelanced #24384 üzenetére
Nekem spigen SGP slim armor tok van
Nem olyan kecses a fogása a telónak mint tok nélkül, de nekem óriási biztonságot ad a tok, sokkal biztosabb a fogás. Nadrág zsebben pont elfér, és egy kézben tartásnál sem csúszik ki a kezemből
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz freelanced #24379 üzenetére
Arról sajnos nem tudok nyilatkozni...
Brain75: franc, pont egy Neo Hybriden gondolkodtam. Borzasztóan tetszik az a tok. Plusz én elsősorban pont a SpeedShoptól szeretek rendelni, mert ez tuti eredeti, és hamar is szállítanak. Várok még, hátha lesz nekik.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Brain75
senior tag
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
MODERÁTOR
válasz freelanced #24379 üzenetére
El kell keserítselek, sehol nincs (itthon) spigen Speedshopnál is visszadobták a rendelésem. Marad az ebay ahol 1,5x annyiba kerül a kötsög posta miatt.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Harcsai
senior tag
válasz Quqesz #24360 üzenetére
Az h h815 már egyértelműen EU-s készülék, vagy figyelni kell valamire? Diamond(E-mail-ben kaptam ajánlatot) vagy Kartel gsm a kiszemelt, mert mindkettő van Győrben. Nagyságrendileg 110e. Előbbi 1, utóbbi 2év bolti garancia.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
zombinyul
addikt
válasz freelanced #24374 üzenetére
Igen, de gondolkodok hogy veszek valami másmilyen Spigent is, mert borzasztóan tetszenek. Az egyetlen gyártó, akinek a termékeit szívesen látom a telefonon, és nem érzek állandó késztetést a natúr bőr hátlapra.
o_pegazus_o: már frissebb az alaplapod, mint nekünk, akik a napokba kapták vissza a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
o_pegazus_o
tag
Le a kalappal az LG szervíz előtt. Beadtam a telefont azért, mert nem olvasta a microsd kártyát. 3 nap alatt megcsinálták (kicserélték az adatlapot).
A hardververzió 1.0 ezalapján valószínűleg nincs ezzel semmi gond...[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #24371 üzenetére
Igen, pont ezért csodálkozom, hogy ők sokkal később kapták meg a 6-ot, most mégis előrébb tartanak.
Mi meg marhára hanyagolva vagyunk mostanában (a G5 meg nem kifogás, az S7 ugyanúgy kijött, sőt, előbb kapható volt).Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #24370 üzenetére
Mire márciusra kiadta a frissítést a samu illet is ezzel a verzióval kiadni....náluk a 6.0 ki sem jött, de kb 3 hónap csúszással kapták meg hozzánk képest....sztem nem is fogjuk megkapni, hanem verzió ugrás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz csiziktomi #24369 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a szétesshat már 6.0.1-nél tart.
-
zombinyul
addikt
válasz freelanced #24320 üzenetére
A Spigennek hatalmas plusz egy, hatalmas betonraesésnél úgy megvédte a telefont, hogy karc baja se lett (csak a toknak Van rajta pár karc). Nagyon tuti védelem, és jól is néznek ki.
Reinkz: úgy lehet még első szériás. Egyébként nálunk teljesen más jellegű volt a beégés, nálam speciel a WIFI ikon, a töltöttségjelz ikon, a töltöttség %-a látszott, teljes sáv nem.
Nálad fehér háttérképnél látszik?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
válasz Bella0707 #24363 üzenetére
A play nekem szokta azt csinálni, hogy rábökök és csak egy fehér lap fogad felül egy kék sávval és semmi. Ilyenkor kilépek, alul négyzet gomb(multitask), és törlöm. Utána már betölt rendesen. 3 lg telónk van, mind ezt csinálja....azt vettem észre, hogy amíg szinkronizál és nen írja ki mennyi frissíteni valód van lefagy. De mondom szinte mindég elsőre helyrejön a fent említett módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Bella0707
csendes tag
válasz Quqesz #24362 üzenetére
Wifiről vagyok én is, de már a Google Play is szórakozik. Nem tudom, mi van ezekkel, tegnap jött meg a telefon, akkor még minden jó volt.
Szerk.: Azt is próbáltam korábban, ugyanúgy se kép se hang, és most elkapott az ideg, újraindítottam kb. harmadszor... és hihetetlen, de betöltött. Viszont most meg a Google Play fehér képernyős, hiába törlöm a gyorsítótárat. Minél drágább egy telefon, annál több vele a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz Harcsai #24359 üzenetére
Hali
Gyere nyugodtan,nincs akkora gond, mint amiről szó volt. Sárgulás nincs, bootlop volt alaplapcserével, de kb 15 embernek itt. Eddig ez az egy előforduló hiba van, szervíz javítja. Gari minden áfás/imei számos számlához jár az lg szervíz részéről(+eu-s telefon legyen)1 évig. Esetleg a vőr hátlap kophat el, vár nekem 5 hónapos a vörös és nem kopik szinte....[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Hali
G2-ről tervezek váltani. Leírná valaki a típushibákat? Kijelzővel/alaplappal kapcsolatos hibák mennyire jellemzőek? Vagy csak pár ember sokat beszél róla? Sárgulás is van?
A hivatalos szerviz a bolti garis telót is szervizeli gariban? G2-nél sok esetben lehetett ilyet olvasni.
[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Quqesz
nagyúr
válasz Bella0707 #24356 üzenetére
Gyanus, hogy nem teló hiba....
droid16
Ha jól tudom jan óta talán egy max kettő jött a nexusra. Máshol sincs nagyon frissítés, max S7-en, de az most sem sikerült(torzító kamera ok, aksiidő csökkent). Amúgy még nem nagyon találkoztam havi frissítéssel(mé nexuson sem, de mondjuk az egy nexus s volt)[ Szerkesztve ]
-
Bella0707
csendes tag
Nektek szokott olyan lenni, hogy a Google Drive nem hajlandó szinkronizálni? Fél órája csak pörög körbe a "homokóra", vagyis az a kék kör, mintha töltene, de mégsem csinál semmit. Nem érem el a dolgaimat, amiket gépen rátettem, hogy telefonról le tudjam tölteni. Már újra is indítottam a telefont, de ugyanaz a helyzet.
Aztán töröltem a gyorsítótárat, háátha, de semmi.
Van valakinek tippje, hogy mi ez vagy mi okozhatja? :/ -
majdnemkocka
tag
-
SybenX
őstag
válasz Vikooo #24351 üzenetére
Valóban hónapról hónapra foltozza a google az androidot és van úgy hogy kisebb hibajavításokat végeznek és van hogy nagyon kritikus hibákat.Hát nem vagyok megelégedve az lg frissítési tempójával.Sokkal jobbra számítottam,de ez vicc,hogy már lassan május és még a januári patch-et kapta csak meg a telefon...Azért egy dologban jobb volt az N5,a pontosan havonta érkező biztonsági frissítésekben.
-
MODERÁTOR
válasz freelanced #24337 üzenetére
Én ebayről rendeltem tőle [link] Sztem hivatalos amcsi forrás
-
Vikooo
addikt
Kivancsi vagyok mikor kapunk security patch -et. Amugy letezik, hogy honaprol-honapra foltozni kell az Androidot? Marmint oke, kijon a javitas de van arrol info milyen biztonsagi rest javit?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #13110016 #24345 üzenetére
IMEI-t kikeresed a beállításokban, kimásolod/leírod valahova, majd itt bemásolod:
[link]
Ha minden igaz pár hszel odább lévő ablak fog fogadni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kovacs65
senior tag
válasz gerenda110 #24340 üzenetére
Vigyázz! A gyári tárcsázót használd! Sokat szívtam miatta. ExDialert használok, azzal nem ment. Már kezdtem azt hinni, hogy valami probléma van, de a gyárival OK volt.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
csiziktomi
senior tag
Most szembesültem a ténnyel,hogy nincs hálózaton a teló. Konkrétan a lányom hívott és nem ért el csak wifin. Újra indítva a telót minden ok.Mi lehetett a baj? Kezd megdögleni? Aug 13, 2015 gyártás.
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #24333 üzenetére
Aki regebbi, 2015-os elotti, az nezze meg a product type-t.
Ha 1es lesz, akkor az az elso szeria lesz sztem.
Aztan lehet hulyeseget irtam...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tutu7030
veterán
válasz andreas49 #24329 üzenetére
Mondjak egy viccet? IMEI alapján sincs találat (pedig a dobozon is ugyanaz az IMEI van, mint a *#06# esetében). Az enyém is 2015.06.
(#24332) kp78
Itt kiírja az adatokat.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Stanbacsi
tag
Tényleg hiányos. Elnézést akkor, most nézem én is, nem is kicsit... viszont andreas által linkelt oldalon többre mész.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz toge79 #24327 üzenetére
Gyártói garisat smartshopnál érdemes venni. Bár többeknek jó tapasztalata volt a mobilkereskedéssel is.
Normális 2 év garit csak szolgáltatós készülékre adnak, amit máshol kapsz +1 év az bolti gari.[ Szerkesztve ]
-
toge79
csendes tag
Sziasztok! Független LG G4-et hol érdemes venni? Az árukeresőn nézelődtem és több üzletben már 100K körül van akár 2 év garival. Van valakinek ezekkel tapasztalata? Valóban új készüléket adnak (és nem gariba javítottat), illetve a jótállás a hivatalos LG szervizekben érvényesíthető?
-
Stanbacsi
tag
válasz Sátán44 #24324 üzenetére
Régiókód alapján ami 3 betű.. Itt egy LISTA a G4-hez.
Doboz alján, vagy oldalán található.
(Egyébként nem az enyém, csak kerestem egy képet, amin látni az S/N-t)
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz Stanbacsi #23850 üzenetére
Stanbacsinak 2016.02 és Koreában gyártották. Az enyém 2016.03-as gyártású és Made in China. Hol tudom megnézni, hogy milyen régiójú készüléket kaptam? Az Imei mellett ROM felirat szerepel, akkor ez Romániát jelent?
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Reinkz
senior tag
válasz zombinyul #24309 üzenetére
En telefonom 2015 decemberi, full fehér képnel a képernyő teteje szurkesebb mint az alja, láthatóan, nem a hőtől van mint egyesek állították, 1hónapja ilyen akkor vetem észre, nem tudom h előtte is jelen volt-e, majd ha megyek bőr hatlapot cseréltetni, rá kérdezek hogy ilyet cserelnek-e.
Mindenestre feltetelezem ez nem első szerias es megsem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz freelanced #24320 üzenetére
Én most egy caseology envoyt rendeltem, remélem 1-2 hét és megjön.
Spigen és a verus tokok is nagyon jók.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #24309 üzenetére
En viszont erdekessegre lettem figyelmes. Napfenybe tartva a kijelzo szep szivarvanyos, es latni az erintocsikokat is. Elozo kijelzon ilyen nem volt.
Ugy remlik ilyen tema volt a legelejen, mikor meg csak paran voltunk.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
freelanced
addikt
Üdv! Megoldódott a dolog, adtak műanyag hátlapot is. Már csak tokot kéne választanom. Sokan innen a Spiegent mondtátok. Tényleg olyan jók? Van valaki aki mást használ?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
bigrock
addikt
válasz Roland861010 #24317 üzenetére
Én rajta hagytam a gyári fóliát ennek a megelőzésre...
-
Roland861010
veterán
Nektek a kemény toktól nem kopik a telefon sarka ,nekem a felső jobb és bal sarka szépen festék mentes lett...
-
Stanbacsi
tag
Remélem marad majd még nekem is belőle..
-
törölt tag
Sziasztok!
A készülék tartozékaitól meg lehet vállni, nem fog gondot okozni a hiányuk egy esetleges gariztatásnál? Gondolok itt a QB fülesre, és bőr hátlapra. -
Peter.70
addikt
Kaptam sms-t, hogy ma hozzák a G4-et
-
zombinyul
addikt
No, eddig úgy fest tényleg az előző akksim volt kipukkanva. Ez 2 teljes feltöltés után már jelentősen jobban bírja.
7 óra készenlét, fél óra kijelző, némi hívás, sok Chrome, Messenger, meg egyebek után, 40% fölötti (sokszor maximum, szabadban vagyok) fényerővel, WIFI-vel 4G-vel még 86%-on van. Plusz a háttérben eddig úgy másfél óra Poweramp szaladgált, 2 időjárás app frissít rendszeresen, plusz az e-mail. A régi akksi ilyenkor 75% körül volt átlagban, alacsonyabb fényerő mellett.
Alakul szépen a kapcsolatunk újra a jószággal.
Viszont a kijelzőbeégésen sokat gondolkodtam, hogy ez vajon első szériás baki, vagy jellemző lesz a későbbi példányokra is?
-
törölt tag
válasz rayoliviero #24263 üzenetére
Ez jó hír!
-
Bass
addikt
válasz szaszaboy0 #24306 üzenetére
Tobb mint valoszinu,irta itt mar mas is. Kar hogy 5.1 alatt nem hasznaltam a telot hogy legyen viszonyitasi alapom.
-
Bass
addikt
válasz szaszaboy0 #24302 üzenetére
Ez valami szoftveres bug lehet? Akkor figyelni kell a csipogast? Errol a vaklarma cimu film jut eszembe :-) "majd ha csak csipog"
-
fornettisuti
veterán
végre két napja hogy újra használom a g4-et (iphone visszament a dobozába) újra 5 órás sot-okat tudja a teló 6.0-án is. úgylátszik kellett neki a hónap pihentetés.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!