Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
2, 1, 3, 4,
#12: azt a látványvilágot és rendezést csak egy rendezőtől tudnám elképzelni: James Cameron
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
iMaverick
addikt
Nálam 2,4,3,1 a sorrend.
Amúgy Henriksen bácsi valóban a Millennium sorozatból lehet még ismerős... Plussz a Tökéletes célpontból (Van Damme-mal, meg a Múmiából a múmia is játszik benne), ő volt az elmebeteg embervadászatos szafari szervező...
Jah igen: Menekülés Abszolonból... (Ray Liotta-val).
(Mellesleg vagy egy tucatnyi "C" kategóriás filmben is játszott. A többségüknek a címére sem emlékszem, de láttam pl. az Alone in the Dark 2-ben is...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Szlovi
senior tag
Ez a csávó a Millenium sorozatból ismerős.
Lance Hendriksen... magyar hangja Reviczky Gábor -
Morden24
nagyúr
válasz bmwk1200s #12 üzenetére
Hát azzal baj lesz.
Ahoz színészek kellenének, meg rendező, csupa felnőttes, komoly dolog.
Na meg persze nem PG-13 kategóriában kéne indítani. Az AvP2 mondjuk nem az volt, de a kisvárosi horrortörténetet tényleg csak az usákok torkán lehet lenyomni.
Mondjuk az Antal Nimródos Predators talán hoz egy kis színt a franchise-ba, és akkor esetleg újra "divatba jön" a dolog - plusz ugye jön az új játék. Ha kardinális siker lesz (rajtam nem múlik, tuti vevő vagyok rá), akkor talán-talán nekifeszülnek a dolognak.
Bár abból jó nem szokott kisülni, ha játékra alapoznak filmet.
Sectumsempra - For Enemies
-
bmwk1200s
őstag
Egyetértek veled. Szerintem kellene valaki, aki komolyan fel merné vállalni a témát, és mint a Batman-t, új alapokra (vagyis az igazi írói alapokra ) helyezve rendet teremtene a kaotikus AvP vonalon.
Illetve lehetne vmi olyan story is, ami elmesélné honnan erednek az alienek, könyvben olvastam egyet és tetszett.
Hogyan jött létre Weyland halála után a Weyland - Yutani társaság, akik állítólag jobb világokat építenek? - bár lehet, hogy a technikai fejlődés hirtelen robbanását a predátortól megszerzett fegyver jelentette, amit Yutaninak adtak az AvP 2 ben....Semmit sem írok alá!
-
Morden24
nagyúr
Határozottan emlékszem, hogy a fülleszakadós vérzős változatban nagyon nehezményezi a dolgot Henriksen, vadul kapaszkodik a rácsba, nyögve beszél és tényleg alig áll a lábán. Emellett vonyítva üvölti is, hogy tényleg ember
Na persze mindenki azt gondol, amit szeretne, de ha jól tudom, akkor az egyik script szerint humán, a másik szerint android.
Ezt persze az a fosadék AvP kicsit megrúgdossa, mivel ott Lance Henriksen az eredeti Mr. Weyland-et játssza, ergo ha az Alien3-ban Bishop tényleg ember, akkor vagy klón, vagy hegylakó. Persze klón nem lehet, hiszen akkor nem lenne nagy teljesítmény az Alien4-ben, hogy összehozzák Ripley-t.
Más kérdés, hogy az AvP-t nemhogy Alien-nek, de még filmnek sem nagyon veszem[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Érdekes! Pont amiatt gondoltam robotnak, hogy leszakad a fél füle, igaz piros vére van, de egy egészséges ember minimum elájulna a fájdalomtól (vagy belehal ekkora ütésbe)..ez meg magyaráz tovább...sztem robot, csak emberibbnek akarták mutatni Ripley miatt, hátha majd ráveszi az apás szülésre!
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Morden24
nagyúr
Az 1 meg a 2 annyira két külön stílus, hogy nem is szoktam őket rangsorolni egymás között. Mind a kettő 10/10, csak más miatt
A 3 nekem sosem tetszett annyira (valszeg a számítógépanimált alien miatt, na meg azért, mert olyan, mintha az egész filmre ráhúztak volna egy sepia filtert), de még mindig "élienesebb", mint a 4. Azt valahogy nem bírom.
-
bishoplogan
senior tag
Amúgy LH az MW2 Shepperdje. "Hangilag"
-
bmwk1200s
őstag
Amúgy a 3dik részben nem is lehet ember, már csak azért sem, mert olyat kap a fejére, hogy a füle is majd leszakad, de semmi baja nem lesz!
Semmit sem írok alá!
-
mephi666
nagyúr
jah, pont ezt akartam írni meg a 3. részben bishop is bennevan darabokban... ma délben nekiálltam a quadrológiának, mert végre megvan jó minőségben... most kezdtem épp a 4. részt ez ilyen akció-orientált levezetésnek jó... a tetszési sorrendben még mindig a 2. rész vezet magasan, aztán jön az 1., a 3., majd a 4....
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tome.jr
addikt
Henriksen feltűnt A végső megoldás: Halál című harmadik részben is Bishop tervezőjeként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest