- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Benjament
tag
válasz Terminator17 #100 üzenetére
nekem személy szerin nem igazán tetszik, hiányolom belőle a puskákat, így nem nagyon van variálási lehetőség benne
"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!
-
Terminator17
senior tag
nekem könnyű uppolni, sztem egyszerű perk.
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
chatran
őstag
Mit szóltok az új update-hez? Próbálgatom az új mesterlövész perk-et, de nehezen megy. Dupla pisztollyal tudtok lőni?
Az 500-as magnum ereje azért eléggé meggyőző. -
Benjament
tag
Csokit vagy csalunk!
Tripwire a facebook oldalán ezt posztolta:
Trick Or Treat! A new dev update for #KillingFloor2 has just been posted - Check out the new Farmhouse Map that we're currently working on...
Felmerül a kérdés, hogy vajon be is rakják ezt a mapot most, vagy csak egy leírás, hogy min dolgoznak.
Teljes link itt: http://steamcommunity.com/games/232090/announcements/detail/760340444104345981
"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!
-
Benjament
tag
válasz Terminator17 #96 üzenetére
Igazából semmire, én szeretem megcsinálni őket mert szerintem célt adnak a játéknak, főleg ennek a típusnak.
-
Terminator17
senior tag
válasz Benjament #95 üzenetére
mire jók ezek az achik ? mert semmi értelmüket nem látom
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Benjament
tag
valami pályakészítő verseny van hirdetve ha jól láttam.
Továbbá, ha figyelmesek vagytok láthatjátok h már most 99 a max teljesíthető achi és abból sok az inaktív tehát vannak már dolgok a háttérben"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!
-
Benjament
tag
válasz Terminator17 #92 üzenetére
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=113526
-
Terminator17
senior tag
nem tudja vki mikor jönnek új perkek ?
-
Benjament
tag
válasz Interceptor #90 üzenetére
benjament néven megtalál aki akar a steamon, az első résszel pár száz órát játszottunk haverokkal, ezzel is kéne néhány 100-ast
-
Interceptor
addikt
Lassan egy hónapja tolom a játékot, úgy gondolom ilyennek kellene lennie technikailag és hangulatban is egy mai dübörgős single fps-nek is. Ez most jelenleg mindent visz nálam ami akció.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Terminator17
senior tag
válasz Interceptor #88 üzenetére
az ciki lenne ha a 970 érezné. nekem a 770 nem érzi
-
Interceptor
addikt
Tuningolt GTX970-el használom, szerintem nem vészes én nem érzek játék közben túlzott lassulást, főleg hogy az utóbbi hetekben javítottak egy bugot is ezzel kapcsolatban. Korábban a memória órejelét visszavette a játék 2000-ről 1500-ra ha a flex bevolt kapcsolva, most már minden rendben van szerintem jobban is bírja a vga. Ez a feature nagyon sokat hozzátesz a játékhangulathoz szerintem. Remélhetőleg más gammák is használni fogják majd.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
basaharc502
aktív tag
Jópár hónap után újra elővettem a játékot és sajnos meg kell állapítanom, hogy néhány új perk és 2 pályán kívül semmit sem fejlődött.
Mi az, ami unalmas:
1 - hol vannak új szörnyek? 4-5 féle szörny van a játékban, ami nagyon kevés és már most unalmas...
2 - hol vannak másfajta bossok? 1 azaz 1 db összesen ez komoly?
3 - fegyverek - kevés van belőlük, nagyon kevés, hiányzik a moddolhatóság, vagy valami unlock rendszer, hogy kicsit egyedibb, karakterre szabott legyen a játék.
4 - játélmódok? 1 db van idáig a survival...
5 - pályák száma még mindig kevésA játék kb fél éve van early-n de idáig szinte semmit sem fejlődött nagyon komoly mennyiségű tartalom hiányzik belőle. A srácok vagy már most nagyon ráhangolódtak a dlckben csöpögtetjük majd a tartalmat témára vagy pedig dayz szindróma lesz ez is.
-
Terminator17
senior tag
-
chatran
őstag
válasz Terminator17 #83 üzenetére
A lovag skint akkor kapod, ha megvan a Chivalry, a német katonát meg akkor, ha megvan a Red Orchestra 2.
-
Terminator17
senior tag
yah értem, hát beleket nem de szerveket én láttam eddig. Más : ezeket a skineket lovag meg náci katona. Hol lehet szerválni?
-
chatran
őstag
válasz Terminator17 #81 üzenetére
-
-
Ptech
addikt
-
Benjament
tag
Lehet frissíteni a gamet, benn van a demo és a firebug + 2 map
-
Benjament
tag
Új perkek megvannak már?
-
Terminator17
senior tag
üdv miért nem ad be szerókat?
-
Terminator17
senior tag
noh mivan gyerekek, vki tud vmit arról mikor lesznek nullázva a perkek? avagy végre valami újjítás netán?
-
Mozso26
senior tag
uhh most nyomtuk végig suicidalon , a bosst is kigyifantottuk
[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
-
Ptech
addikt
válasz Terminator17 #71 üzenetére
Idegbajt lehet kapni a random emberektől. Már egy Scrake-et meglátnak akkor futnak el, hiába mondja nekik az ember voice comm-on is hogy egy gránát és mindent bele.
-
Terminator17
senior tag
nah most lett elegem ezekből a ratyi csapatokból.... valaki felvesz steamon ? jó lenne végre csapatmunkában dolgozni és nem a szél rózsa irányába rohanni ha jön egy fp.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
1 GB update is here
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
cskamacska
addikt
Van egyébként Killing Floor topik, oda beférünk szerintem. Már csak azért is, mert a folytatás egy az egyben az első feljavítása, a veteránok simán átszoknak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Starting Loadout-ot lehet variálni? Vagy az fix?
-
Sirandrish
legenda
válasz Terminator17 #64 üzenetére
Nah hát a Dragon az PONT a katanas berzi lesz szóval majd te is rácuppanhatsz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #63 üzenetére
én berserkel tolnám ha nem ilyen kevés fegyó lenne, és a katana hatásosabb lenne mint egy "lapát". Ez baromi nagy hülyeség lett a játékba sztem.
-
Sirandrish
legenda
válasz Terminator17 #62 üzenetére
Én csak Supportal toltam még, de ahogy hallottam lesznek benne még érdekes kasztok.
A Dragon pl kifejezetten érdekelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #61 üzenetére
igen tulajdonképpen azzal a perkel a legegyszerűbb. Én 5-6 szintekre hoztam a perkjeim de már hardon tolom mert normálon már nem kihivás
-
Sirandrish
legenda
válasz Terminator17 #60 üzenetére
Hát hja.
Már 3szor meglett...konkrétan ahogy látom már bármikor lemegy normalon. És persze Supportal..az első részbe is azzal toltam. Bár akkor nem soloba hanem 2 haverral..volt még egy SS meg egy Medic aztán adtunk az érzésnekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #59 üzenetére
fogadni mernék hogy csak supportal
-
Sirandrish
legenda
Nah Normalon sikerült soloba levernem a Bosst..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Benjament
tag
válasz Terminator17 #57 üzenetére
And a warning: it is almost certain that we will wipe all statistics, including Perk leveling and Achievements one or more times during Early Access!”
itt van tessék
-
Terminator17
senior tag
-
CsonkaImo
addikt
válasz Terminator17 #55 üzenetére
Nincs a keresésnek megfelelő felhasználó.
-
Terminator17
senior tag
válasz CsonkaImo #54 üzenetére
akkor 1-2 kört tolj le soloba ízín offlány ba sztem.
Vegyél fel : terminator90d12Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
CsonkaImo
addikt
Megvettem én is, most jön le Steam-en. Aki gondolja vegyen fel, bár teljesen kezdő vagyok, az első rész kimaradt. CsonkaImo a nickem-en, mint itt.
-
Terminator17
senior tag
-
Benjament
tag
válasz basaharc502 #51 üzenetére
Nyomatnám a jatékot ezerrel még a 3 pálya ellenére is de mivel oda van írva h bármikor törölhetik a szintünket így annyira nem vonz h sok időt szánjak rá. De a manor mapon majd biztod futok pár kört
-
basaharc502
aktív tag
Azért steamen is megy a hőbörgés a kevés content miatt, illetve szerintem a fő gond a kommunikáció hiánya...nem igazán osztanak velünk meg semmit, nem tudni mivel, hol tartanak egyáltalán mit akarnak belepakolni, mert bőven lenne mit....egy early címnél pont a folyamatos kommunikáció lenne a legfontosabb még ha content nagy ritkán érkezne is.
-
Sirandrish
legenda
Oké akkor nem mi vagyunk csirák, csak rohadt nehéz..köszi
-
Arkennys
addikt
válasz Sirandrish #46 üzenetére
rohanj mint az őrült mellesleg nehéz, mert pl mikor elkap valakit tölt vissza életet magának amennyire láttam commando osztály ugye mutatja életcsíkot, és ment neki felfelé szaporán mikor ölelgetett valakit. Legkevesebb eddig hárman tudtuk kinyuvasztani rengeteg meneküléssel
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #46 üzenetére
nincs, sztem esélytelen. Főleg olyan balf@sz emberekkel mint akikkel én találkozom...
-
snecy20
nagyúr
Na, ez végre impresszívnek tűnik FPS fronton.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Sirandrish
legenda
válasz Terminator17 #45 üzenetére
Mi is erre gondoltunk.
Amúgy a bossra van valami taktika 2 főnél? Még nem sikerült megölnünk...persze nem baj mert legalább van benne kihívásEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #44 üzenetére
olyan full kezdetleges minden hogy szerintem az se kizárt hogy idővel lesz elérhető ez az opció.
-
Sirandrish
legenda
válasz Terminator17 #43 üzenetére
Az addig oké de én semmi hasonló beállítást nem találtam
-
Terminator17
senior tag
válasz Sirandrish #42 üzenetére
hát az egyben lehettettt. Gondolom itt is valahogy
-
Sirandrish
legenda
Lehet valahogy privát szerot csinálni?
Mármint jelszavat lehet tenni valahogy?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Arkennys
addikt
válasz Sirandrish #40 üzenetére
meglepően jó csapatgondolkozásúakkal rakott eddig össze többnyire, medikust fedeztük, ő gyógyított mindenfelé, együtt mocorogtunk miegymás.
Egy kétszer volt csak ilyen mindenki elkezdett rohanni másfelé team, na ilyennél a főellenség ki is herélt minket
-
Sirandrish
legenda
Nah tegnap én is megvettem. Tetszik, és ami jónak tűnik hogy elég nehéz..... legalábbis emlékein szerint az első könnyebb volt. Amúgy a random ppl-ek mennyire figyelnek oda? El lehet jutni velük valameddig vagy inkább csak hatraltatnak?
-
Terminator17
senior tag
válasz basaharc502 #38 üzenetére
hát...arról nem is beszélve hogy hardon tolom már pedig 4 es a legnagyobb perkem. Valahogy annó az intrókba jobban nézett ki a game
-
basaharc502
aktív tag
válasz Terminator17 #37 üzenetére
Kicsit már én is kezdem húzni a számat, hogy amióta megjelent earlyban semmilyen frissítés, tartalombővítés nem érkezett, csak egy leendő pályából láthattunk pár képet...ez azért elég kevés, mindezt úgy, hogy 3 pálya van a játékban eddig. Ilyen tempóban nem mostanság lesz 100%-os a játék.
-
Terminator17
senior tag
mikor lesz má új tartalom?
-
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #33 üzenetére
elég hamar rá lehet keresni és rájönni, de egyébként cs:go cuccokkal való fogadások és üzletek gyűjtőoldala.
-
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #31 üzenetére
annál olcsóbban nem hiszem, hogy van. Bár nekem ha kell valami megvételre pl, akkor csgoloungen összeszedem rá a pénzt gyorsban, kis szerencsével ez hamar sikerül is kisebb befektetéssel
-
Terminator17
senior tag
Mozso26 szerintem ezt a pecs megoldja, vagy pattincsd ujra.
Más : hol a legolcsóbb a game ? én 5 k ér láttam ph án
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
várom már az új mapot, és érdekel milyen tartalom jön még
-
Mozso26
senior tag
-
Terminator17
senior tag
dobj már egy vidit mert sztem vmit naon benézel.
-
Mozso26
senior tag
Segitséget kérnék abban, hogy nem tudok vásárolni a játékban egy csomo alkalommal, pedig van pénzem és a súly is jó. Teljesen kikészülök töle idegileg.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #24 üzenetére
szoktuk mi is, bár nem lanon. Jó ideje főleg barátnőmmel toltuk, ha épp volt kedve
-
Terminator17
senior tag
én az első részével a mai napig tolom, lanozáskor alapkellék.
-
Arkennys
addikt
válasz basaharc502 #22 üzenetére
szerintem nem, legalábbis én elvagyok vele, hogy húzgálom feljebb a supportos osztályom, és a főellenségen még mindig jót szórakozom, amellett, hogy elég nehéz kinyuvasztani épp emiatt, hogy kerülnek be a dolgok, nem félek a megunástól
-
basaharc502
aktív tag
Én is megvettem, ennyit bőven meg fog érni a játék, amikor készen lesz. Viszont most szépen parkolópályára helyeztem, nem akarom azt, hogy még early acessben ráunjak egy félkész játékra. (Volt már ilyen...szétjátszottam a játékot earlyben, amier meg megjelent rá is untam) A jelenlegi kevés content azért gyorsan megunható, szvsz kár is komolyabban erőltetni a dolgot. Remélem pályák, fegyverek, kasztok és játékmódok lesznek dögivel a kész játékban és nem egy örökkévalóság lesz, amire teljesen elkészül.
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #19 üzenetére
Gyanítom, hogy mivel pl a súlyrendszer már most is él, ez marad is, érdekes lenne, ha kiírnák belőle utólag. Most is egy combos és egy mellékfegyvert vihetsz, ha kigazdálkodod a súlyhatárt. Perkek szintjéből jóval több lesz de ez nem is baj, és már 5 szintenként válaszható (értsd: minden meccs előtt-közben változtatható) bónuszok lesznek, persze kasztfüggő, hogy épp mi. Amennyire látom, egyik ág inkább csapatsegítő, másik önsegítő jellegű. Jól kitaláltak az újítások, de a régi rendszerre építkeznek, egyelőre nagyon jónak tűnik az egyensúlya kettő között.
-
Ptech
addikt
válasz Terminator17 #19 üzenetére
Marad a régi rendszer, nem cipelheted az egész arzenált magadnál.
-
Terminator17
senior tag
Remélem azért nem esnek át majd a ló túloldalára, mert nekem pont azért tetszett a játék mert nem lehetett annyi fegyvert cipelni. És nem fröcsögöt fegyverektől a bolt. Elveszti varázsát számomra ha gta fillingje lesz... értem ez alatt azt hogy 10 fegyvert viszek egyből... meg szerintem az 1 ből kiindulva az a fajta kasztrendszer hibátlan volt. nem tudom hova lehetne azt még fokozni
-
wjbhbdux
veterán
válasz Terminator17 #14 üzenetére
A terv az hogy év végéig fokozatosan adják majd ki az új pályákat, fegyvereket, kasztokat (ebből tudni már hogy 10 lesz a mostani 4ből) stb
/s
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #16 üzenetére
csúnya átverés lenne a kiadótól, ha nem így lenne. Efelől megnyugodhatsz szerintem.
-
Terminator17
senior tag
jó akkor megveszem de ha nem így lesz...tudom hol keresselek
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #14 üzenetére
megkapja. beb_szna ha egy sima bétáért ami nem lesz teljes, elkérnének 20 eut. tudom, van ahol megteszik, biztosan. ez nem olyan
-
Terminator17
senior tag
ok , tehát ha most megveszem, és kijön a teljes. Akkor ez a verzió is megkapja majda plusz pályákat skineket , kiegeket mapok stb ?
vagy ez most valami béta mint pl a bf4 nél[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Terminator17 #12 üzenetére
szerintem érdemes, perkeket feljebb húzni már most lehet, és maga a játékélmény szerintem frankó, nem egyszer mentem olyan szerverre ahol 2-3 an voltunk épp, és úgy is tök normális csapatmunkában megcsináltuk a pályát, játék hangulata is piszok jó, totál hozza a KF1 modernizált, javított szintjét. Foglalkoznak is vele, jönnek a javítgatások, tartalmak is fognak, szerintem simán jó vétel már most. A beletanulás meg hamar megvan, 10 perc után már minden megy ösztönösen benne
ami külön tetszik, hogy mostmár tényleg érezni a fegyverek erejét, supporterrel csak ámulok még mindig, hogy szétszed mindent a shoti
[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
Érdemes akkor megvenni most srácok? Vagy inkább váérjam meg a megjelenést
-
cskamacska
addikt
Már van egy tucat új pálya ha nem több, csak nem hivatalos, Workshop támogatás sincs még, úgyhogy utánuk kell járni. No meg nem is nagyon kifinomultak még, de egy hét alatt nem is lehet KF-Vault V2-t, vagy KF-Hell-t összedobni. De többféle szinthúzó pálya és KF-Defence port azért van már.
-
Arkennys
addikt
Én annyit nem toltam idő hiányában, hogy már megunjam. Fog az is jönni szerintem hamarosan, egyelőre magával a játékkal levő technikai problémákkal foglalkoznak, tüzet oltanak, ahogy néztem. Azután kezdik el szerintem felpakolgatni az új dolgokat. Fegyverek, pályák stb. Fegyverből is tuti, hogy bőven több lesz még, nem ez a 3-4 kasztonként.
-
Arkennys
addikt
megvettem én is, marha jó majdnem deluxe lett, de aztán néztem, miket adna a plusz pénzért, és simát vettem. Maga a játék állati, bár igen, van még rajta munka, de animációk pl marha jók.
-
Ptech
addikt
“No, we're not going to mess about with the pricing. It is one price now and for release. The Early Access version will steadily expand until it is the full release version. And then you'll get all the usual free Tripwire content and events. For the life of the game. For free. And we'll produce other content for sale for the game, just as we did with the first Killing Floor, to help keep all that free stuff funded.”
-
cskamacska
addikt
Ennyi marad, bár az most sem teljesen világos, hogy az a 20 euró nem 27 akart-e lenni eredetileg. Jelenleg elég kevés tartalom van benne(3 pálya 4 perk), de a modderek pár hét alatt biztosan gyártanak újabb pályákat.
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Arról lehet tudni valamit, hogy a megjelenés utáni ár is ennyi lesz-e?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia