Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Ha velem akarsz beszélgetni, címezheted akár nekem is a választ. Ja, hogy akkor azzal kellene foglalkozni, amit valóban leírtam, és nem a szalmábáboddal, amit saját belátásod szint tömsz ki zagyva víziókkal, amiket aztán könnyedén szétszedsz, és lám, csak te maradsz felül a vitában? Persze elhiszem, hogy így könnyebb, de ez mégiscsak egy szakmai fórum, ahol a vita szabályait megpróbáljuk tiszteletben tartani, és azokra az állításokra reagálni, amiket a beszélgetőpartnerünk valóban megfogalmazott, nem arra, amit szerintünk gondol.
Nos ezek után annyit fűznék a hozzászólásodhoz, hogy a huawei hálózatfejlesztési monopóliumával (mert sok európai, NATO-országban az van nekik) kapcsolatos aggályaimat nem sikerült eloszlatnod, bár úgy sejtem, ez nem is szerepelt a céljaid között. Felmerül a kérdés, mi volt akkor a célod ezzel az impozáns kis kirohanásoddal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemzetközi helyzet ellenére a Huawei kitűnő évet zárt, a kialakult szituáció viszont tovább fokozódhat.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest