Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Szánalmas ez a sznkciózás...Ezzel hosszabb távon a googlnak tesznek be.Mert huawei után ugye xiaomi azután oppo stb lesz a célpont.Rákényszerítik őket egy akár googlnél is jobb ökoszisztéma létrehozására .Nagyon rövid időn belül.Aztán majd néznek ki a fejükből az amerika tech cégek...Nem álomvilág ez pénzük tehetségük megvan hozzá.Mára globál szinten itthon is szakszervizek eladóhálózat minen kiépűlt.Szeretem a gugli cuccait de simán váltok ha elérik a kínaiak a szintet pár nekem fontos alkalmazással.Ráadásul maradnak androidon szóval nem értem ezt a felesleges izmozást a barom trámplitól.Nem most kellett volna ebbe az állítsuk meg a kínaiakat vonalba belállni.Mára egyenrangúak sőt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemzetközi helyzet ellenére a Huawei kitűnő évet zárt, a kialakult szituáció viszont tovább fokozódhat.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest