Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zetor2000

őstag

válasz MasterDeeJay #14 üzenetére

"Miért ne akarnék kimenet nélküli kártyát amikor ott van a legtöbb alaplapon integrált (azaz inkább prociban persze). Win11 meg alapból támogat több gpu-t végre normálisan kiválaszthatóan ( jó persze elég kezdetleges menüvel de működik)
    Bányászláz lemegy akkor dobjuk ki az összes kimenet nélküli kártyát?"

Szerény képességeim arra a feltételezésre engednek engem következtetni, hogy az alaplapi kivezetések a prociba hegesztett megjelenítő kimeneteiért felelnek, egy random behelyezett kártya képét szerintem nem fogja megjeleníteni - bármennyire is szeretnénk.
    Azaz a kimenet nélküli kártyák sajnos "csak úgy" nem fognak működni egy ilyen gépben - énszerintem.
    Ezekre gyanítom, kéne még némi alkatrész, hogy a kimenet feltámadjon rajtuk.

Mondjuk az ilyenekre lehetett volna egy bővítés, amit most el lehetne adni, hogy a kártyán ott van egy soktűs csatlakozó, a bővítményt meg most megveheted apróért, és a kártyára kötve ez szolgálhatna kimenetnek. Így pár kártya valóban a reciklálás oltárára kerülne, páran meg megvennék a kimeneti "modult", és használnák a kártyát boldogan.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés