- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
A leírás szerint sok olyan dolog alapból benne lesz a játékban, ami az rpg fronton rommá egyszerűsített TES5-ben többféle mod felrakásával volt csak meg úgy ahogy. Ha ezeket mind megvalósítják akkor elképzelhető, hogy végre egy TES3(morrowind) összetettségével bíró rpg-t kapunk.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
roommate
csendes tag
8,646
backers£265,661
pledged of £300,000 goal28
days to gocsodálkoznék ha nem lenne meg holnap estig a lóvé rá
na jó max. holnap után estig -
ilyen_85
senior tag
nagyon szép játék!
elsőre lehet, hogy fura lesz, hogy se varázslat se semmi földöntúli, de szerintem így is lehet izgalmas és mozgalmas a játék. Tetszik, de annyira messze van a 2015 vége.
Kicsit ez a kínom a kickstarter dolgokkal, mire lesz belőle valami, addigra lehet már nem is fogok játszani xD
-
Neks
tag
Amúgy jól láttam, hogy a vár ami benne volt az Hunyad vára?
-
Nazara
őstag
Juhúú, ez nagyon igéretesen néz ki, már évek óta várnék valami hasonlóra. PL.: a Mount&Blade király volt, rengeteget toltam, de ott sajnos a low-budget miatt nem voltak normális beszélgetések, meg várostromok. Ha ezt itt megcsinálják, akkor én tuti megveszem az összes részét.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
alevan
őstag
Csak annyit kérek, hogy ne csesszék el. Ígéretesnek tünik.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
ldave
félisten
Már 200 ezernél tartanak, meglesz az a kért összeg, talán még ma. Szóval még szép hogy van igény erre, nem csak fantasy-ból áll a RPG világ.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest