Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért kell Appstore-ból rendelni. Volt egy kósza ötletem, hogy a jobb alap basszus miatt (mivel ugye csak Spotify alatt tudom állítani, amúgy marad a gyári pár preset YT és egyebek alatt) lecserélem az Airpods pro-t egy Beats Fit Pro-ra. Ugyanaz a chip, működik a spatial autdió, meg az szközök közötti váltás, minden. A hangja sokkal jobb volt alapon, mint az airpods-é, de sajnos a mérete túl nagy volt nekem, plusz a kis fülemnek kényelmetlen volt a szilikon-támasztó része. Így visszaküldtem. Futár jött érte, volt végig követés, státusz frissítés, pár nap múlva csippant a telefon,hogy a kártyámra visszautalták a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest