Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az igen,nagyon megy a matek nekik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
20-20 euró lett mindkét játék:
-
poncso6
tag
A steam oldalán ez van jelenleg:
Eltérően lesz árazva a játék a korai hozzáférés alatt és azt követően?
“H1Z1 will be split into two new and separate titles (H1Z1 : Just Survive and H1Z1: King of the Kill) that are currently planned to be available for $19.99 each.”Azért vicces, mert 1 éve mikor megjelent steamen úgy volt behangozva, hogy free to play lesz.
-
Medocsabi
addikt
Ha zombis túlélős játék kell,az eddigi legjobb messze a dying light....
Lassan 1 hónapja játszom vele naponta kb 2 órát,most vagyok 80 %nál!!
-
dergander
addikt
Igazából semmi értelme sincs,kivéve ha azt nézzük hogy dupla pénz. Gondolom lesz majd olyan csomag hogy a kettő együtt kedvezőbb lesz,de ez mind csak pénz. Ha a sima játékot nézzük nem a battleroyalt akkor nem lenne rossz,ha az agyatlan bugokat kiszednék már. Bérházakra lehet építeni,még mindig rohadt sok a cheater, idétlenül sok az alapanyag amiatt elveszti a játék az élvezetét,értsd jól egy jó csapat 5 óra alatt felhúz egy komplett bázist. Először is ballanszolni kellene a játékot mert igy sok értelme nincs. Kicsit megnöveli a pálya méretét ,valamint több questet , és nehezebb lootolási rendszert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A PC-s verzió most ugye akciósan 14,99euró. (alapból 19,99Euró) Na most ha külön veszik, akkor én azt tudom elképzelni hogy lesz 10-10 euró a két játék külön, vagy esetleg megszívatják a népet és 19 euróért adják a külön játékokat is. (esetleg kicsivel olcsóbban, pl 14,99-ért)
-
Blaise
veterán
Érdekes elgondolás, nekem megvan az összes hasonló témájú early access zombis/túlélős MMO a DayZ gyakorlatilag kuka lett, nem lesz belőle semmi, a Rust lassan fejlődik, de szerintem H1Z1 ami egységnyi idő alatt a legtöbb újdonságot kapta.
-
Hát, ha a kettő együtt kerül annyiba, mint eddig az egy, akkor nem rossz döntés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7 #2 üzenetére
Fantasztikus döntés nem?
Állítólag a fejlesztők elmondása szerint az aréna shooter módban játszanak a legtöbben, ez az egyik indok a szétszedésre.
-
jonnyjoker01
veterán
Ennek sok értelme van azon kívül, hogy több pénzt lehet rajta beszedni. (Mondjuk pont ez a lényege)
-
vegitossj7
addikt
Vagyis kettévágják.
-
Crytek
nagyúr
Egy jóféle single jöhetne ilyen zombis témában
Új hozzászólás Aktív témák
gp A H1Z1: King of the Kill végső kiadása már nyáron kapható lesz PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest