Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Midas, Caduceus, és minden 182GS-es fegyó szinte eltűnt, kb. a fele a neves fegyóknak. Jó fele haladnak, de igazán eltolhatták volna minimum 1 évvel a kiadást, és felvehettek volna egy csapatot, akik értenek is ehhez.
2 hónapig nyalni a macskafost, inkább kihagyom... Közben már a Siege-el többet játszanak, mint a Divisionnel. (Steam)
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Hebehebe
tag
válasz vegitossj7 #11 üzenetére
Már nem sok normális drop van csak DZ-ben :/
-
vegitossj7
addikt
Július végéig semmi tartalom nem jön hozzá PC-n. Addig csak lesse az ember. Addigra én is azt mondom, hogy kihal. Saját hülyeségüknek köszönhetik majd, mert csak a PÉNZPÉNZPÉNZ, tovább nem jutnak. Presztízs nem érdekli őket, a minőség meg főleg.
Soha többet Ubi játékot.
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #7 üzenetére
Sokan nem fogjak megvenni a dlcket. De meg mindig annyian jatszanak vele, hogy nem kell sokaig keresni partyt 1-1 kuldeteshez. Remelem jon dz szint is dlc formajaban
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
scyllafren
senior tag
Nekem az ingyenes beta eleg volt, mar akkor latszott, hogy PvP endgame-re van helyezve a hangsuly. Azota se banom, hogy nem vettem meg.
-
senior tag
Amennyire szerettem ezt a játékot, annyira le is töröltem. Egy hónapja el sem indítottam. Végig vittem a storyt barátokkal, aztán rájöttünk, hogy nincs mit csinálni... Kár érte. Nagyon jó a hangulata. De semmi sincs ami hosszú távon itt tartana.
[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Snip3r_HUN
addikt
A clear sky egész jól sikerült,kíváncsian várom ezt is.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
félisten
A végére csak lesz benne tartalom?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
vegitossj7
addikt
Így sincs benne content, de próbálkoznak. 1 évvel simán eltolhatták volna a megjelenést, ne bétával játszon az ember 2 hónapig... Aztán jöhetett volna megjelenéskor a 2 "DLC"-vel a játék.
De Higby főnök óta jó irányba terelődik a játék, nagy baj, hogy ugye nincs endgame és PvP aminek értelme is van...
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
"A kiírás szerint az elsőként Xbox One-ra megjelenő bónusz csomag (A többi platformhoz képest Xbox-on egy hónapos exkluzivitást élvez az első két fizetős DLC) június 28-án jelenik meg, a pre-load pedig 25-én indul."
Rendben, oké, szia... Ezért vegyél Season Passt, hogy máshoz képest várhass rá egy hónapot. Remek.
Kratulálok Upiszoft. Így is hatalmasat bukott a játék a szememben (pedig póló, poszter, sapka is itt van, talán nálam senki nem várta jobban ezt a vackot, játszottam mindkét bétával, s megjelenés óta toltam), de még húzzátok lefelé ezt... -
nagyúr
Sajna nem. Arról vhol biztosan hallottál volna,ha megjön.
15.-20. körül fogják postázni,tehát az is lehet,hogy majd csak a köv hónap elején jön meg.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Én várom,már régen megvettem a season pass-t.
Hónap végén lehet megjön a Rift is,de természetesen nem hagyom majd ki a Division DLC-ket sem.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest