Június végén jöhet a The Division első fizetős DLC-je

A The Division március 8-án jelent meg, és a játékosok már 2 nagyobb ingyenes kiegészítőt is kaptak hozzá. A premier előtt a készítők leleplezték, hogy milyen csomagokat kapunk majd az év folyamán, ennek első részlete az Underground című DLC, amely a német Amazon szerint a hónap végén várható.

A kiírás szerint az elsőként Xbox One-ra megjelenő bónusz csomag (A többi platformhoz képest Xbox-on egy hónapos exkluzivitást élvez az első két fizetős DLC) június 28-án jelenik meg, a pre-load pedig 25-én indul. Vélhetőleg a hivatalos bejelentésig sem kell már sokat várni, több mint valószínű, hogy az alig több mint egy hét múlva induló E3-on kapjuk meg a részletes információkat.

Azóta történt

Előzmények

  • Tom Clancy's The Division teszt

    Az alvó ügynökök ébredése mellett egy káosz uralta nagyvárossal, rengeteg akcióval, milliónyi loottal és több 10 órányi online játékkal várja a játékosokat a The Divison.

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.