Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
20k-ért tud, de nem teszi mert minek
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sirandrish
legenda
-
Sanyix
őstag
válasz Sirandrish #19 üzenetére
blúréjben
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sirandrish
legenda
-
DriderG
tag
Ezek 5 éves konzolok, ne várjon tőlük senki "3D"-s játékokat FullHD-ben... Én személy szerint nem rajongok a szemüveges 3D iránt. "3D" filmre viszont tökéletes lesz a PS3, mivel a Blu-Ray meghajtónak köszönhetően biztos elférnek majd a tartalmak, ha dupla-rétegű/dupla-oldalú Blu-Ray lemezen jönnek akkor akár FullHD-ben is.
-
Gebriel
veterán
Nem vagyok jártas a témában de a Samu 3D-s tévéje is megfelel erre a célra
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
az csak illusztráció,de ha veszel egy 3D TV-t ahhoz nem egy kis papír szemüveget kapsz,ja és ha jól tudom,akkor lehet 30k Ft-ért venni komoly szemüveget. és utána már csak rá kell csatlakozni vele a PS3-ra és nyomathatod 3D -ben elvileg,de lehet,hogy ilyen hajlított
a képernyője a 3D TV-nek[ Szerkesztve ]
PS4
-
BiP
nagyúr
Az illusztráción miért van ott az a piros-kék gagyi szemüveg? Ha jól tudom, nem ezzel a technikával lesz 3D-s. Vagy ezt is támogatja majd (ehhez legalább nem kell spéci tévé)?
-
blazsey2
senior tag
Na már csak fél millát kéne összekaparni és ki is próbálhatnám
Na ez sem mostanában lesz.PSN ID:blazseydr
-
akangels
tag
Hogy is ahnzik ez pontosan? 3D FULlHD LED TV? vagy hogy kell ezt kimondani? kiváncsi lennék azért élőbe is erre a dologra
-
chubii
senior tag
Nem értem miért kell sz@rozni itt. PS3-am van és szten nagyon jó kis gép. A Box nem jön be, ezért nem olyat vettem. Kész.Pont. Én sem sz@rozom a Boxot. Lehet hogy van hibája a PS3-nak,de attól még nem rossz.
Szerk.: azért kíváncsi leszek, erre a 3D-s dolgora...
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
hmmm 3D Led TV + 3D PS3 = ultra faja ez rohadt jó lehet,már csak be kell szerezni ezt a kettőt és királyság van
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest