- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Ez valahogy nem ejt kétségbe, tekintve, hogy még PS3-am sincs. Jövőre ezek szerint kell majd venni egyet.
\m/
-
Skynet258
veterán
Én is épp ezen gondolkoztam amikor megláttam a címet: ez még mindig nem jött ki?
Elég vicces, hogy ennyi idő alatt kijön legalább 3 szerepjáték, ami azért az én szememben mélyebb tartalommal bír, mint egy autóverseny. Tudom, tudom, ez "A" autóverseny, valóban jó, volt szerencsém játszani a régebbi részekkel.
De akkor is, eddig húzni valamit... -
Gordiann
őstag
Valaki megmondaná nekem, hogy a GT5-ben mi tart ennyi ideig?!
Oké, kb érzem, hogy sok autó, meg hivatalos, meg pontos tulajdonságok...
de azért mégiscsak van egy nem kicsi fejlesztőcsapat. Feltételezem már valamennyire kiismerték mostanra a PS3-at. De mit csinálnak ennyi ideig? Minden autó 1 hónap munka? Vagy összességében megy lassan? (ez gáz lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár a Gran Turismo sorozat esetében általában nem érdemes mérget venni a megjelenési dátumokra, legalább a debüt tervezett időpontja kiderült az ötödik résszel kapcsolatban.
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spotify
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest