Új hozzászólás Aktív témák
-
SwaZy1337
tag
Az előző 2 részét kijátszottam és imádtam, én nekem nagyon várós
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
CriticalHit
őstag
Végre. A Dark Descent és a S.O.M.A is nagy élmény. A valaha készült leghangulatosabb játékok képviselői.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Thome
veterán
válasz Johnny Cage #9 üzenetére
Adok neki egy újabb esélyt, de az atmoszféra nem kapott el, nem volt meg az a parafaktor mint amit az Amnesiaban éreztem.
-
Šolaire
veterán
válasz Johnny Cage #9 üzenetére
Zseniális játék. Főleg mikor elérünk egy pontot amikor úgymond a saját sorsunkról kell döntenünk. Mik vagy kik is vagyunk mi? Akiről döntünk az ember? Utána még sokáig a fejembe voltak ezek a dolgok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Johnny Cage
addikt
"a SOMA nem volt nagy gurítás részemre"
Pedig a Frictional legjobb játéka! Kegyetlenül nyomasztó, történet orientált kaland/horror-játék; történetmesélésben, kiforrottságban messze túlnőtt az Amnesia-n. Így kell felnőtteknek (horror)játékot csinálni és nem módszeresen 12 évesnek nézni minden horror rajongót (amibe sokkal több belefér az olcsó jumpscare-nél meg a fájdalomig ismert kliséknél) - én ezért végtelenül hálás vagyok ennek a fejlesztő gárdának.
-
batman91
őstag
Majd meglátjuk milyen lesz. Eddig minden játékuk minőségi volt, kivéve a Machine of Pigs, mert az eléggé gyenge lett. Szóval várjuk sok szeretettel.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Sefneni
őstag
Na ez várós!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Feverke
tag
Kivancsian varom, en sajnos nem birom idegileg a horror jatekokat pedig annyira szeretem a hangulatukat a Somat vegigjatszottam es az a legkor, tortenet, minden egyszereuen zsenialis volt szamomra. Kicsit a felen tul atkoztam magam hogy nem easy modban kezdtem el es akkor nem kellett volna parazni a a szornyeken
Ugyhogy ha ebben is lesz valami gagyi/easy mod az ilyen benaknak mint en, akkor lehet ezt is beprobalom. Addig marad a Youtube vegigjatszas."In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
Padree
senior tag
A Penumbra nagyot ütött nekem. Nagyon tetszett a helyszín és a sztori. Hihetetlen mennyire be tudott húzni, életembe annyira nem paráztam játéktól... Az Amnesia valószínűleg már a kastély miatt se fogott meg, pedig nagyon vártam. Valahogy a SOMA is kimaradt. A kinézet annyira nem fontos. Jól kell témát választani.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
GodGamer5
addikt
Engem nem hozott lázba. Elég kopottas a kinézete is. Amúgy a látványról teljesen a Call of Cthulhu Dark Corners Of The Earth jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lézervágás, gravírozás
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest