Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
...és akkor lesz mihez megvenni az új kormányt
-
james001
veterán
GT6-al már elvették a kedvem ettől a sorozattól,ez a Sport is ki tudja milyen trehány népvakító játék lesz amíg ki nem jön a 7... PS4 topikban már megjósoltam hogy lehet ez valami free-to-play online multis rész lesz,ahol egy csomó dlc-vel szedik meg magukat
Inkább megyek vissza GT4-ezni
-
wolfman
veterán
Vajon hány autót fognak átemelni a 6. részből (5.ből, ha már az is onnan vett el)? Az azért elég nagy blama volt.
-
törölt tag
Olyan messze azert nincs, jovo ev elejre lottek be a betat. Csak nagyjabol vegigtekertem a tegnapi konfot (amugy wow, nem szamitotttam ra hogy ilyen tartalmas lesz, kvazi csinaltak egy masodik e3-ot), de nem ugy nezett ki, hogy ezt teljes erteku folytatasnak szanjak.
-
.LnB
titán
Ez nem számazott rész. Lehet ez is valami prólógus féle lesz? Egy kis ízelítő? (Demo?)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre PlayStation 4-re is bejelentettek egy GT játékot, azonban a megjelenés bizonyára még jóval odébb van.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest