Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem tetszik, de nem elő napos vétel.. bár manapság semmi sem az.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
bulanjoe
tag
Nekem egy az egyben olyan érzésem volt tőle, mintha egy új Bioshock játékot néznék.
-
kwzatz
őstag
Ugyanazokat a videókat néztük? Szerintem ez elképesztő jónak tűnik.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Scholes9
nagyúr
Ez sztem nagyon kevés lesz majd, ha megjelenik
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
olbaidhun
őstag
Első prey nagy kedvenc. Az elkaszált második rész is érdekesnek tűnt..(jó volna valahonnan letölteni a beta-t egy próba idejére) Ez utóbbi reboot még elég fura, kicsit dead space utánérzés. Egy biztos: nagy reményekkel vagyok a Bethesda készülő játékaival kapcsolatban. Kevés cég van, aki ilyen tisztelettel tud nyúlni bizonyos címekhez. Lásd a doom reboot is egész korrekt, pedig hatalmas elvárásokkal voltunk.
Bízom benne, hogy nem állnak be a sorba és rókabőr nyúzás helyett egy gamer kiadó válik belőlük.
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
.LnB
titán
Olyan mint egy Steam Greenlight-os, indie garázsprojekt. Vagyis nem, mert ott találni ennél ígéretesebb alkotásokat.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest