Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Kíváncsina várom,pont ma végeztem az előző résszel.Az nagyon tetszett,remélem itt csiszolnak még egy kicsit a kezelőfelület/irányítás részeken, meg rendesen tesztelik (párszor vissza kellett töltenem a checkpointot, mert hiába csináltam,amit kellett, nem történt semmi),ha már ennyit csúsztatják.
-
Sajnos nem ez az első rossz évadjuk, de csak csinálják, néha becsúszik pár jó poén. Az előző játék pedig letett valamit az asztalra. Ilyen visszaadást rajzfilmből készült játékban még nem láttam. Persze ehhez kellett az is, hogy a rajzfilm megvalósítása olyan legyen amilyen.
-
boost
veterán
igen, de nem szokott ennyire rámenni egy egész évad. Vannak események, amiket feldolgoznak, vagy komplett re´szekben, de nem ennyire zártan, célzottan egy egész évad. Ez a része em volt vicces, mert ugyanaz folyt, mint a médiában. Nem igazán tudták jobban megtekerni.
Nyilatkozták is, hogy mellélőttek, és az utolsó részt át kellett dolgozniuk, mert Trump lett az elnök..
-
XharX
aktív tag
Na "kabbe" gyíkok, én leléptem!
-
Szerintem köze lesz az elnökválasztásnak a csúszáshoz. Biztos át kellett írniuk a sztorit.
-
kicsako
őstag
Remelem mindenki tisztaban van vele hogy mas fejlesztok keszitettek az elso reszt.
Szoval felesleges felhozni hogy abban nem volt bug stb. -
sTERNI
senior tag
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
Én nem igazán emlékszem bugra az előző részben, de cáfolj rá nyugodtan.
Tologassák csak ameddig el nem készül. -
JanR
addikt
Ha a jatekfejleszteshez is legalabb ennyire ertenenek, mint az elhalasztgatashoz, sokkal jobbak lennenek a tartalmak.
Kapjak be, rohadtul varom a SP jatekot..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Ubisoft által fejlesztett játék eredetileg tavaly év végén jelent volna meg, később elhalasztották a premiert 2017 elejére, most pedig újabb halasztásról adhatunk hírt.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest