Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemrég voltunk adakozni, de a Bátor Tábort régóta követem és tudom mennyire nagy dolgokat visznek végbe, ezért januárban mindenképp ide is megpeóbálok egy nagyobb összeget eljuttatni. Még nem hallottam erről a kezdeményezésről, köszönöm hogy megosztottátok!
-
ldave
félisten
válasz Major Lion #7 üzenetére
Tavaly pontosan ez volt, a szegedi kórház gyermek osztálya kapott pár konzolt és hozzá játékokat a befolyt adományokból.
A Slime draws near! Command?
-
félisten
Az okés, nagyon is... de az nem a Bátor Tábor. Szvsz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Busterftw
nagyúr
Pontosan.
Nem minden nap/idoben/allapotban lehet kint lovagoni stb. -
-
félisten
A Bátor Tábor szerintem arról szól, hogy súlyos beteg gyerekeket visznek a szabadba, táborozni, élményeket gyűjteni, visszaintegrálódni a hétköznapi életbe.
Egy konzol valóban jó ajándék, biztos örülnek a használt gépeknek/játékoknak, de Ők amúgy is sokszor bedrótozva, képernyők előtt tengetik/-ték az életüket, egy Xbox nem adna nekik túl sok pluszt. Szvsz.
Persze a még kórházban betegeskedő gyerekeknek biztos jól jön napi néhány óra játékos kikapcsolódás, ráadásul egy "balesetmentes" készülékkel, de az nem ez a felhívás lesz...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Major Lion #2 üzenetére
Szerintem a Bátor Tábor nem sok mindent tud kezdeni konzoljátékokkal, annál inkább pénzzel.
-
KaitouP
nagyúr
Szívet melengető és nagyon fontos kezdeményezés, remélem, sok-sok adomány gyűlik össze.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest