- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Egyetértek. Hozzáállás kérdése az egész. Sokakkal ellentétben nekem a WoW, még mindig ''csak'' szórakozás, egyfajta kikapcsolódás, és nem pedig életforma. Idestova egy éve játszok, de nem érzem magam függőnek. November közepe óta nem játszottam például, mert nincs rá időm, és szükségét sem érzem, hogy szakítsak rá. Nem fogok egy órával kevesebbet aludni, vagy kihagyni egy baráti összejövetelt amiatt, hogy legyen időm játszani. Általában csak akkor játszok, ha tényleg nincs más dolgom és próbálom élvezni. Amint ez nem megy, (mert ugye néhányan rendesen el tudják rontani más ember játékát) rögtön logout és más elfoglaltság után nézek.
Valószínű emiatt a szemlélet miatt sem értem meg azokat, akik bg alatt síró hangon anyáznak ventrin, vagy mint a cikkíró is teljesen elhanyagolta a kötelességeit, családját, szerelmét, barátait...
Ettől függetlenül gratulálok a cikkhez (jó lett) és a felismeréshez, hogy ez így nem mehet tovább. Sok sikert, hogy sikerüljön a számodra megfelelő, helyes mederbe terelned a dolgaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest