Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• #PeTeY#

aktív tag

válasz Polacheck #3 üzenetére

Egyetértek. Hozzáállás kérdése az egész. Sokakkal ellentétben nekem a WoW, még mindig ''csak'' szórakozás, egyfajta kikapcsolódás, és nem pedig életforma. Idestova egy éve játszok, de nem érzem magam függőnek. November közepe óta nem játszottam például, mert nincs rá időm, és szükségét sem érzem, hogy szakítsak rá. Nem fogok egy órával kevesebbet aludni, vagy kihagyni egy baráti összejövetelt amiatt, hogy legyen időm játszani. Általában csak akkor játszok, ha tényleg nincs más dolgom és próbálom élvezni. Amint ez nem megy, (mert ugye néhányan rendesen el tudják rontani más ember játékát) rögtön logout és más elfoglaltság után nézek.
    Valószínű emiatt a szemlélet miatt sem értem meg azokat, akik bg alatt síró hangon anyáznak ventrin, vagy mint a cikkíró is teljesen elhanyagolta a kötelességeit, családját, szerelmét, barátait...
    Ettől függetlenül gratulálok a cikkhez (jó lett) és a felismeréshez, hogy ez így nem mehet tovább.:) Sok sikert, hogy sikerüljön a számodra megfelelő, helyes mederbe terelned a dolgaidat.

Új hozzászólás Aktív témák