Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Humamage

tag

válasz ftc #13 üzenetére

Az irás érdekes, és alapjában tetszik.. visszanézve az ember sokkal okosabb, mint ha ''belülről'' kell átlátnia a saját helyzetét..

Az ''Én nem ismerem a wow-ot, de.. Én sosem játszottam rpg-vel, de.. '' hozzászólásokon meg röhögni lehet csak, mert nagyon expert vélemyényét biztosan komolyan lehet venni.. :)

Fontos kérdés, hogy ki hogy tekint egy játékra, és magára, mint játékosra.. Ezt mindenenkinek, aki 2 óránál többet játszik fel kellene tennie magának. Magamról tudok csak nyilatkozni, aki szintén játszom. Számomra a játék egy szórakozási forma, mint másnak a TV, vagy a sakk, vagy a táblás játékok, vagy a kicsiknek a legó.. Tapasztalat, hogy bármikor fel tudok kelni előle, és több napig felé sem nézek, de van amikor 8-10 órát előtte ülök, ha épp nincs dologom, mert értelmesebb minőségi szórakozásnak tartom, mint a TV nézést. Nem csak az mmo-król beszélek, hanem offline játékokról is, a lényeg, hogy szórakoztató legyen. Nem érzem, hogy bárminek rovására menne, a barátnőm még mindég nagyon szeret :B , és a barátaim száma is inkább nőtt, mint csökkent, akivel nem találkozom, attól inkább a munka választ el, mert napi 5 órát utazok fel pestre, és ott dolgozom. Volt egyszer egy fejtegetés arről, hogy addig senki nem fanatikus, amig nem jelent számára problémát felkelni a gép elől, akkor sem, ha az irányitott karaktere meghal. Érdekes feltevés :)

Találkoztam már én is fanatikusokkal, és valóban érdekes látványt nyujtanak, de rossz felfogás, hogy csak az MMO tehet mindenról, és jajj de rosz.. Ugyanugy lehetnek fanatikus zenészek, akikról nem lehet másról beszélni, csak zenéről, vagy munkamániások, akiknek nincs más témájuk, csak, hogy épp minn dolgoznak.. A fanatizmus sosem volt szép dolog, de a médiának köszönhetően aki játszik manapság, az biztos tömeggyilkos, mészáros, ön és közveszélyes bünöző.. A TV-ben csak a [idézet egy blogról, amit PC-játék újságirók, is szerkesztenek] ''„anyám meghágom a Deák téren délután kettőkor még egy kis nézettségért”'' müsorok a kelendőek, és a TVnézők (érted? ott is vannak fanatikusok) persze megeszik.. Igy sajnos a köztudatban minden PC játékos =gyilkos, minden szg. játék=mészárprogram.. Sajnálom az olyan embert, aki TV-ből merit egyedül ismereteket..

Összefoglalva, jó dolog, aki felismeri, hogy TÜL SOKAT játszik, és bárcsak mindenki belátná.. Rosz dolog, ha néhány fanatikus alapján általánositanak az egész játékosközösségre, és olyan dologról kommentelnek, amiről lövésük sincs..

Én azt kivánom mindenkinek, hogy játszon, amikor teheti, ne vigye tulzásba. Amig játszani tud valaki, él benne az egykori kisgyerek, és ez olyan valami, amit én pl nem szivesen dobnék ki az ablakon..

[ftc]:'' .. inkább megiszom pár sört minthogy ilyenre dobjam ki a pénzem..'' ahogy az internetes társadalom mondja: LOL.. én inkább játszom, mint igyak.. ;)

• BloodRay

veterán

válasz ftc #13 üzenetére

Sok ingyenes mmorpg van ám! :U

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Új hozzászólás Aktív témák