- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Én megmondtam
Killerfrost és Ares az a két karakter akit nem jelentettek még be hivatalosan.[ Szerkesztve ]
-
MaYDaN
tag
Majd aki kipróbálta a demót az írjon majd egy rövid beszámolót hogy milyen, ha lehetséges és nem nagy gond, mert én most nem fogom tudni kipróbálni. Otthon nincs net egyelőre sajnos. De kíváncsi vagyok a véleményekre.
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
WhiteWalker
nagyúr
Várjuk a demot,aztán meglátjuk
-
B4ndiBuild3r
tag
Nagyon várom már! Pont tegnap gondoltam rá, hogy milyen jó lenne egy demó a tavaszi szünetben...
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
Föcsök
aktív tag
Én a facebook oldalukon szoktam követni a híreket, de ezt a Black Adam-es videót kihagyták. Ejnye már. Viszont a demót írták tegnap este, és azt is hogy 3 karaktert lehet majd egy Gotham city-s pályán kipróbálni. A 3 karaktert meg: Wonder Woman, Batman és Lex Luthor. Meg még annyi maradt ki a hírből, hogy 2.-án psn-en csak az amerikai felhasználókkal rendelkezők tudnak majd játszani. Harmadikától viszont már az európaiak is.
[ Szerkesztve ]
-
fusmester
csendes tag
Megmaradt a MK-ból script csak a kivégzést kivették
Amúgy marketing jeles. Ennyi minőségi anyagot kevés játék előtt kaptunk (vagy csak én válogattam túl szubjektíven). -
Kanczy
veterán
Már csak egy dolog zavar a játékban, de abba muszáj leszek beletörődni... nem értem, hogy miért kell a karaktereknek felállni, mikor 0 hp-jük van
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TazLeacher
nagyúr
Nem szoktam demo-kat letölteni, de ezt ki kell próbálnom. Amit az MK-val műveltek, azok után ezt egyszerűen nem cseszhetik el. A videók alapján is nagyon jó lesz. Kérdés, hogy a témaválasztás mennyire jön be az embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Adobe Photoshop
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox Series X 1TB
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!