Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Szerintem mindenképp érdemes kipróbálni.
Én anno sokat játszottam vele és nem lehet megunni.
Super Dynamite Fishing" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Adoka120
tag
Tudom javasolni a Dead Trigger-t, Asphalt 5-őt, Dead Crossing-ot és kedvenc játékom a Subway Surf!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
mayday00
őstag
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Brotha00
tag
Az inygenes androidos játékokból szerintem az online-akkal érdemes játszani! Ha van neted a telon annak soha nincs vége
A kocka el van vetve...
-
gajdikuka
tag
Nem rosszak, megérnek egy letöltést.
-
kt96
csendes tag
Sziasztok.
Akinek van kedve kérem próbálja ki az első androidos játékomat.
-45 pálya
-5 bónuszpályaJó szórakozást
Google Play: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.spiderF.free Facebook: http://www.facebook.com/pages/Spider-Feeder/214757281985020
-
babuki
csendes tag
A Pocket Legends nekem jobban bejött! De van itt egy új menő autós játék, ami nemcsak hogy ingyenes, de még nyerni is lehet vele: [link]
Valaki próbálta még rajtam kívül? Én függő lettem Gondolom azért is, mert imádok vezetni -
had423
aktív tag
Pocket Legends, vagy a dungeon defenders second wave jobb? Mind a kettő mmorpg
-
[DE2JAY]
senior tag
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
had423
aktív tag
Nekem is zsír lenne egy jó kis MMO, de blade-re nehèz talàlni.
-
Zol01
tag
Hello!
Robotek HD-val játszik valaki?Tudom nem ingyenes,de nem találtam neki témát!
Nagyon teszik a játék,jól is néz ki csak egy bajom van vele hogy az ellenség hatalmas cheater!Próbálok előtte járni egy lépéssel,de most már nem nagyon sikerül pedig még csak 8-as szintű vagyok!
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata azt szívesen fogadnám!Előre is köszönöm!
-
bezzeg21
csendes tag
sziasztok
tud valaki segiteni hogy tudok x10 minire android játékot tenni?? -
drstupid
tag
Gem miner-t ajánlom sok embernek nagyon jó időtöltés
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
pitius
tag
Phit Droid is nagyon jó ingyenes logikai játék.
...pitius...
-
MikroTikker
tag
A forgalomirányítós játék óriás Van egy kis kezdeti GTA-feelingje így a felülnézetes mód miatt - kresz-vizsga előtt sem utolsó gyakorlásnak
De a boxos is jópofa, tetszenek a "karakterek" benne, nem nélkülözi a humort -
Lajtorja
aktív tag
Egy jóféle multiplayer csilli-villi _és_ ingyenes játék jöhetne már droidra! MMOrpg esetleg. Ha esetleg valaki tud ilyesfélét ne tartsa magában!
--- ---
-
Gomez86
őstag
Tudom hogy a cikk régebbi, de nekem most lett Androidos gépem, szóval most kezdtem visszaolvasni, és igazából azért írok hogy lássátok hogy 1-el több embert érdekel mától ez a téma, és hogy legyenek még ilyen tesztek!
A barcode-os ötlet tényleg jó
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
jimi0303
csendes tag
Androidra a WC papiros játék neve : Toilet Paper Touch
-
plus44
veterán
Ezek egész szórakoztató kis játékok. Köszi.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz tariattila #46 üzenetére
A teljes verzióval kell játszani.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Rickazoid
addikt
Ez a nyitókép tényleg sikeres, egy másik oldal ma kirakta nyitóképnek az Android alapokról szóló cikkébe...
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
legiaap
félisten
Ma feltoltam én is ezt az Abduciont játékot és igen jó. Nem lehet abbahagyni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bibe
csendes tag
Az első képről nem tud valaki egy HQ linket?
-
Naras
őstag
válasz tariattila #37 üzenetére
A google nem a fizetős tartalmakkal fog fejni... már most is kapja a sok-sok zsét a reklámok után, amik itt-ott megjelennek az ingyenes appokban... nekik pont, hogy abból van a zsééé
Egyébként meg, ha megveszel majd valamit, az a te döntésed... ha nem kell, nem veszed meg... ez az én értelmezésemben nem fejés...
Persze maga a hasonlat jó volt
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
simonzé
addikt
Ahogy elnézem, nem a játékok miatt fogom az Androidot választani, ha egyáltalán...
Bog! Az a "Brai írás" nem a Braille írás akart lenni? Mellesleg nagy mondás, el is lopom engedelmeddel.
I don't fit in. I fit out.
-
tariattila
veterán
Én tudom miért raktátok ide ezt a képet! teljesen jogosan előre gondolkoztatok...
Így fog minket fejni a google ha fizetős tartalmakat is elérünk majd...
-
AMDfantomi
csendes tag
" Mi sem tudjuk, hogy miért raktuk ide ezt a képet "
Persze, persze ....
Amúgy jó cikk. Egyre jobban gondolkodom egy Samsunk Galaxy S beszerzésén. -
aram01
nagyúr
jó írás de kép még jobb
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
csaabz
őstag
Köszi a cikket, már töltöm is őket...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
.mf
veterán
micro-USB hub billentyűvel már van (most viszont biztos, hogy nem fogom megtalálni, hol találtam)
A második fele pedig az, amit már x éve kitűztek célul, már több demó-eszközt mutattak így be, TV-re kötve, dokkolóban, billentyűzettel. Jó is lenne, ha már ott tartanánkFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Naras
őstag
-
.mf
veterán
FYI: Steven Tumble nem Hüvelyk Pisti, a hüvelyk az thumb (mármint az ujj, a mértékegység inch), a tumble (down) pedig leesni, lezúgni (illetve van még több jelentése is, de gondolom erre akartak rájátszani).
A játékok kicsit olyan "hmm, és?", kivéve az elsőt. Bár az nem is játék... (bocs, kihagyhatatlan volt )
Valahol a szívem mélyén még reménykedek, hogy régi pc-s és konzolos nagy játékok lassacskán felbukkannak, hiszen napjaink PDA-inak hardver-igényileg meg se kottyannak.
Szerencsére van néhány, beneath a steel sky scummvm-mel winmo-ra volt, remélem adroidra is van scummvm; az ilyen point-and-click akció/kalandjátékoknál még annyira nem is zavaró az egér és billentyűzet hiánya és a lassabb kezelés.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
BloodRay
veterán
Akkor pár amivel nagyon jól el lehet tölteni az időt.
- Age of Conquest N. America
- Flood-It!
- Finger Bowling
- és egy fórumtárs ajánlása után Radiant"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Mappa
addikt
nem rosszak a bokszosat próbáltam meg az ugráló teheneset
de best of még mindig ez BasketBall
nem kötelező megadni
-
Scenic
tag
Uraim, próbáljuk megtartani méltóságunkat az első kép láttán érzett magatehetetlen nyálcsorgatás végett!
XPERIA Z2
-
EczkE
veterán
Nekem a best of a Crystallight. Tower defense stílusú, nagyon jó kis gema.
Asszem mindenféleképpen!
-
BalanceR
addikt
Nálam az a Best of játékok:
Alchemy - nagyon addiktív ( a négy őselemet kell kombinálni, és így kell létrehozni 270 elemet)
Cestos - nem lehet megunni (online ellenfelek golyóit kell kilökni az űrbe)
Texas Holdem - P0K3R (online, offline játék, kellemes grafika)
Slimeball Speedway - addiktív (takonylabada szabadul s városra, ezt kell irányítani)
Mind elérhető a marketen#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
janos1988
addikt
Aaa, hatalmas az a tehen forma
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Rickazoid
addikt
Szerintem az Antigen is egy elég jó játék az ingyenesek közt... igaz a teljes verziója ennek is fizetős.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Reaper
őstag
Biztos jó a cikk de még csak az első képig jutottam
-
domi007
őstag
A nyitó vizuális kompozíción teljes 3 perce szakadok
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
rolkaDb
aktív tag
Az első kép megfogott. Jó cikk lett. Még ilyen jöhet.
-
No-kia
addikt
első oldalon az a képaláírás xD kész vége, meg a traffikos játék leírás(amerikai mind) xD kész, kérem kapcsojja ki, hamarosan végre nekem is kezembe kerül eg ymini pro, aztán ha minden jól meg egy milestone, aztán jöhetnek az androidos gamek suliidőben
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
benyito
csendes tag
a legjobb a wc papír letekerős játék az almáson van az az android store-ban is?
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
tag
Traffic Rush a legjobb!
-
HardRic
addikt
Az Abductionnak van fizetős verziója is, rengeteg pályával, játékmóddal stb. Napokon keresztül játszottam, kedvenc androidos játékom.
Az egyetlen játék ami tényleg nagyon hiányzik Androidra, és iPhone-on van az Unicorn Attack. Bár van flash változat is, azt nem tudom magammal vinni a telón. Ha ez lenne, soha többé más játék nem kellene a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Az Abduction! egész jól leköti az embert, kikapcsolói jó...
A SKOBoxing szép, igényes game, csak a nehézségi fokozatok egy kicsit bénén vannak belőve...
A harmadik ellenfél már nehéz, a negyedik meg szinte halhatatlan.Viszont a poénok ütnek a játékbanA traffic rush az a játék, ami 5 percig volt a telefonomon.. olyan szinten idegesítő, hogy az már fizikai fájdalmat okoz, aki birkatürelmű, annak jó lehet, de átlagembereknél el tudja szakítani a cérnát...
A gördeszkás hülyeséget meg nem telepítettem, nem is tervezem, gagyinak néz ki, és az is...
Nem is értem, kinek tetszik ez...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Rickazoid
addikt
Az első oldalon ez az eddigi legjobban eltalált képválasztás!
-
MittuDomain_
őstag
Ingyenes Android játékok???
Az első kettőt kérném.
Segítek, egy képen vannakSi tacuisses, philosophus mansisses.
-
TsEeGaH
csendes tag
Eshetne több szó az androidról! Nem csak játékok, programok is sokakat érdekelnének szerintem!
-
_ocsisajt
őstag
A nenit az elso kepen azert, khmmm
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
hemaka
nagyúr
A traffic rush jó gém.
Az első oldalon meg jó kép. ;D[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Naras
őstag
A Boxos game - hez egy kis korrekció: kb. 50 mega az adatkönyvtár, és felmegy memkarira is, nem kell félteni a belső memóriát... Első indításkor megkérdezi, hogy hova töltse le...
LG Optimus...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
BloodRay
veterán
Abduction! jóféle, szinte azóta fent van, hogy megvan a telefon.
A Traffic Rush-t pedig azt hiszem mindjárt ki is próbálom."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Snowcat
tag
remek kis írás, de a játékokhoz nem lehetne kitenni egy barcode-ot is? lustáknak
-
EczkE
veterán
Mással nem is lehetne kezdeni mint a nyitó képpel. Az eddigi legjobb!
A játékok.: A boxos nekem is megvan, de valamiért nem tölt, bár lehet én vagyok a türelmetlen.
Az Abduction! is megvan nem rossz.
A deszkással is szemeztem de mégsem sem szedtem le, de majd pótolom.
A forgalom irányítóst is próbáltam régebben, de mindig elsőre mghaltam így uninstall lett a vége. De most kap mégegy esélyt.
És még valami a végére: milyen telefonon próbáltátok a játékokat?
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla