Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi7229
tag
legyen valami aminek köze van a mafia 3-hoz...
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
Raysen623
addikt
Ma esti programom megvan
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
sz.atesz89
tag
Nagyon jó volt a régi Undergroundban, amit ha tényleg elkészül az új rész, remélem visszakerülnek.
Nagyon jó zeneválasztása volt a 2.nek. Jó volt h szinte mindenhol lehetett tuningolni, felnyíló ajtó, motorháztető, hangcucc a csomagtartóban bár ezeknek nem sok értelme volt mert úgy sem láttad csak mikor beszerelted. de még is jó volt mert mégjoban testre szabhattad a kocsid. Nagyon tetszettek a neonok az autókon, alul ,csomagtartóban, belül, de ezeket nem is értem miért nem került bele a crew-ba. Miért nincs neon a crewban? Mind1 remélem h jó lesz, várom 21-ét.PSN: szuhi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez bizony Underground lesz.
Egyik fejlesztő LinkedIn profilja:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na idő előtt leplezik le az új NFS-t is. Underground 3? Carbon 2? Valami hasonló lesz úgy érzem.
A felső kép Facebookra került ki, az alsót már rajongók mókolták, hogy látni lehessen néhány részletet.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
-
RaZroX
addikt
Természetesen én sem arra vágyom, mint amit a Most Wanted-dal műveltek.. Bár tetszik az új is, de köze nincs a régihez, csak a neve az.
A No Limits miatt látok egy kicsi esélyt az UG3-ra..
Meg nekem az is gyanus, hogy azon kívül, hogy készül egy új NFS 2 év után semmit nem árultak el, azt sem, hogy pontosan kik készítik.. talán valami nagy dobásra készülnek. Talán csak idióták mint eddig.. E3-on megtudjuk
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
RaZroX
addikt
Talán az EA mutat valamit a titokzatos új NFS-ről.. én még mindig hiszek egy Underground 3-ban
This is the way
-
Phobion
őstag
No Man's Sky megjelenési dátumban reménykedem!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Sanszos, de szerintem inkább a Final Fantasy XV-öt promózzák majd.
Live-Die-Respawn
-
Kristof93
senior tag
Remelem Bioware is mutat valami ujat vegre..
-
TESCO-Zsömle
félisten
Square Enix vajon villant valamit az új Deus Ex-ből?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Logen88
aktív tag
Idén is megpróbáljuk élőben követni az eseményeket.
The Last of Us is a masterpiece.
-
-
ldave
félisten
Mivel a Bethesda még sose tartott eddig ilyen bemutató, én is arra gondolok, hogy nem csak 1 játék miatt teszik ezt most meg (Fallout 4), hanem lesz még pár bejelentés tőlük. A Rage és a Skyrim is már elég rég történt, ideje megtudni min is dolgoznak azóta
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pöttön
őstag
Én az új Doom-ot várom már hogy villantsanak belőle valamit.
Na meg Sony-nál U4, új GoW stb stb.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Enton
addikt
Június 15. - Hétfő
Bethesda - 03:30
Hátha lesz új fallout, akár singli akár online csak legyen valami.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Goblin12
őstag
Hali.
Talán láthatunk egy Tom Clancy's - The Division trailert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest