Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
dd-s meghajtóban azért nem tudtál hd-re formázni, mert más elektromos paraméterekkel írta a lemezt. szóval hiába tetted rá a hd formátumot, nem volt értelme.
én szerencsére hamar átálltam az exabyte-ra, azzal nekem nagyon kevés bajom volt... slackware linux ftp mirrorról kazira, oszt jónapot
egyébként érdekes, hogy 30 éves c64-ek még működnek, nem púposak a kondik... azóta elfelejtették ezt a mérnökök?
-
bambano
titán
rendben, akkor az egy órajel+ egy adatvezeték az nem soros volt, hanem párhuzamos, szemben pl. a pc centronics portjával.
maradjunk annyiban, hogy az nem emulált soros busz volt, hanem soros busz volt, emulált iec buszként.
-
bambano
titán
válasz kameraman77 #33 üzenetére
norton kommander tudott soros/párhuzamos portokon adatátvitelt, mi sokszor így vittünk cuccokat.
-
bambano
titán
a zdrive-val 360-as floppyra 500 ezer byte-ot lehetett ráírni, a lemezformátum átszervezésével.
(#14) Edenyke: egy irces csóka nyomta nagyüzemben az arvidot, még a rendőrség is rámozdult az ügyre. azért nem csukták be, mert a hülye rendőrök nem tudták, hogy vhs-en is lehet programot tárolni, cd meg nem volt nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest