Új hozzászólás Aktív témák
-
Rardow
csendes tag
Ha 5 dollárért vettem meg a csomagot (tehát átlag felett) akkor majd a később érkező bónusz játékokat is megkapom anélkül hogy rá kellene fizetnem?
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #48 üzenetére
A 2008 óta kiadott dobozos ea játékok mindegyike aktiválható originen.
Van pár játék pl. magyar ME1 ami nem, de a support azt is be tudja rakni csak angolul.[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem vagyok egy gyakorlott Origin használó, ezért kicsit értetlenkedem: ha most hozzájutottam a Sims 3 kezdőcsomaghoz, akkor a kiegészítőket is az Originen keresztül kell megvennem, vagy dobozos termék kódjával is le tudom tölteni az Originről? (illetve lehet-e mixelni Origines és dvd-ről installált játékokat)
-
Gilberto
aktív tag
En is megvettem tegnap, az olyan jatekokat, amik mar megvoltak, azoknak a kulcsat odaadtam haveromnak. Egyebkent nem semmi kis pakk lett. Es a bonusz meg benne sincs.
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
-
Teszla_
senior tag
Nekem az Origin nem jut tovább egy frissítésen,a Steam pedig már negyed órája csak csatlakozik. Elég furcsa A netem tökéletesen működik, pár napja voltam utoljára Steam-en, nem sokkal előtte Origin-en is, akkor jók voltak, a mai eset kicsit meglepett, hogy egyik sem működik. Na mindegy, majd ha megjavul, beregisztrálom mindegyik játékot.Mire megírtam a hsz-t, addigra úgy néz ki, hogy az Origin rendbejött.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Már megy a termékkód beváltás.
Egy időre bevásároltam játékkal.A Burnout Paradise: The Ultimate Box és a Crysis 2 alap változat már megvolt.
De ennyi pénzért (7 dollárt fizettem)a bolondnakis megérte.Kulcsot át lehet ruházni másra?
Mert volna akit talán érdekelne a Sims 3 (rokonok kislánya).[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
batman91
őstag
1$-t fizettem 5 játékot kaptam, ez nagyon is megérte. Főleg mert mostanában akartam megvenni Dead Space 3-at, így meg szinte ingyen kaptam hozzám még +4 gamet.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
djculture
félisten
-
banhammer
veterán
Mohó voltam és megvettem az összes játékot 7 dollárért.
Másnak is lassú az Origin-on belül a termékkód beváltása?
Remélem a link amit kaptam nem veszti érvényességét.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Carlas
senior tag
Sziasztok. egy olyan kérdésem lenne hogy egy játékért kell egyben 4,75 ot kifizetni hogy megkapjan a bf3-at? vagy összesen kelle elérnie a 4,75 öt? köszii
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
satz18
őstag
Basszus megérte várni a BF3-ra. Én kb csak azért vettem meg. 1000 Ft-ért kiadós multis élményben lesz részem.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
-
D4v3
őstag
Huh egy BF3 kulcsnak én is örülnek, mert persze pont most fizettem ki mindenfelé mindent és mínuszban áll a kártyám. Cserébe tudok küldeni mondjuk CardHunter beta kulcsot vagy akár a Mighty quest for epic loot accomat is átruháznám szívesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tiszteletem az EAnak.
Win![ Szerkesztve ]
-
válasz scyllafren #29 üzenetére
Előfordulhat és szimpatikus húzás ez az EA részéről!
-
scyllafren
senior tag
Fogadni merek, hogy a bonusz - ami kb felidobe fog jonni - Crysis 1-t es Dead Space 2-t fog tartalmazni Es mivel a font jo eroben van a dollarhoz kepest, nekem csak £3.33-ba kerult
-
-
Zoli133
addikt
Már tegnap este megvettem.
Pont jó az összeállítás Dead Space sorozatból a 2 volt csak meg, így megvan a teljes lista."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Elég etikátlan én ha megvenném úgy csinálnám mint a többiek elajándékoznám! Ha már jó ügyért dolgozik az ea is akkor nem lenne arcom pénzt kérni ezért sok rendes gamer tarsunk van aki nem engedheti meg magának hogy meg vegye.De ez személyes vélemény én is kaptam crysis 2 cd kulcsot és nagyon szépen köszönöm a kollégának!Egy felesleges BF3ja ha lenne valakinek még akkor bearanyozná a napom!
-
Def26
félisten
Már vannak apróban is. [link] Sokáig nem tartott.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kriszpontaz
veterán
Telhetetlen vagyok, megvettem 3 példányban a csomagot, de ehhez vajon jönni fog ajándék plusz játék mint az előző akcióban?
-
félisten
-
-
k.soma
senior tag
Én vettem is egy 4,5$ és 1$-os "pakkot" Mivel a BF3 már megvolt nekem, így egy barátomnak is meglett, nekem meg a többi játék is meglett amihez elég 1 dollárt fizetni. Jó biznisz vót.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
rankesz
veterán
válasz anubys1984 #11 üzenetére
Már most 3.3 millánál járnak, és még 13 nap hátravan az akcióból...
-
anubys1984
aktív tag
Emlékeim szerint a THQ-s bundle-nél cirka 5 milla jött össze. Ez garantáltan túl fog tenni rajta.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
rankesz
veterán
Azt nem tudjátok hogy ha már megvan a BF3 akkor azt tovább lehet-e adni ismerősnek innen valamilyen módon? (ajiba)
-
P.e.t.ya.
senior tag
Ez az!!! Be is táraztam ezeket a játékokat!!!
-
gyuszaa
őstag
Már vártuk a cikket, a nyerészkedőknek hátha nehezebb dolguk lesz.
-
munky
őstag
Az EA dolgozik rajta rendesen, hogy a megítélése javuljon.
-
sagem
addikt
Best Buy cucc, az év meglepetését az EA szállítja ezzel a csomaggal
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mister_X
nagyúr
Pff, ennyi Zs kategóriás indie címet is ritkán látni egy helyen.
Az egy dolog, hogy fizetéskor ki lehet választani, hogy a pénzből mennyi menjen készítő, HB és az alap karitatív szervezetek számára, de amit az EA kap, azt is továbbadják. Na, ez nem mindennapi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Darth_Revan
veterán
Éljen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest