- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nem. A játék nem mondott erről semmit, és direkt ere keresve se találok megerősítést. Emlékeim szerint még az se számított, hogy lándzsával verted-e le őket. Többször érdemes volt inkább silent hunter ruhában közel menni és bumm.
Láttam olyan pletykát, hogy a harvest arrow növelte a dropok esélyét, szerintem az is csak gépeknél működött.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
nubreed
veterán
Nekem ez vagy vagy kapcsolat. Alapvetően az open world játékokat szeretem, leginkább ilyenekkel játszom. De az nem jön be ezek szerint (vagy itt nem jött be), hogy ilyen mértékben keveredik az új, ami valójában egy szinte őskori szintű törzsi valami, mindenféle ostoba és sehova nem vezetős, ellenben rendkívúl káros vallási hiedelem rendszerrel, és kőbalta szintű eszközökkel, és a "régi" high tech világ. Nekem a kettő összemosása ezek szerint nem jön be. Vagy csak ez vagy csak az. Meg volt egy olyan elvárásom is, hogy a végére, ahogy felfedezem a világot, tele leszek mindenféle high tech kütyüvel és fegyverrel, akár lő fegyverekkel is. Egynek jó volt, a de a végére már rohadtul untam az egészet, csak azért toltam végig, hogy ha már megvettem akkor vigyem végig. Kevés játékban csalódtam ennyire, de mondom ez csak én vagyok. Örülök ha másnak tetszik, ezzel senkinek nem akarom elvenni a kedvét.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest