Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz janeszgol #15 üzenetére
Szintén zenész.
Mindhárom részért rajongtam, karakterekért, történetért és a kreált világért is.
Ráadásul a képi világ is ízléses és szép volt, számomra.
Zenéről nem is beszélve.A három rész bármelyikének hozza a minőségét, már tuti vétel lesz, rögtön.
Addig is követjük a fejleményeket. Végre!
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
janeszgol
félisten
Fable 1: a története is megfogott, na meg a játékmenete is.
Fable 2: ez a személyes kedvencem.
Fable 3: szintén nagyon bejött.Eddig a legjobb a második rész nálam! Már várom a soron következő Fable-t. Sajnos a Fable MMO-t lelőtték, mondjuk lehet nem sok potenciál lenne benne, de egy jó single mindenért kárpótol.
-
Televan74
nagyúr
Rendelni még lehet,aztán hogy 2-3 év múlva kapom meg a vacsorát az már egy más kérdés.Addig jól lakom PS5 játékokkal. Mivel majdnem minden cím jön PC -re is(lehet kicsit később mint Xbox -ra),így nincs kedvem azonnal Xbox -t venni. Azt nem mondom hogy később nem, mondjuk egy év múlva.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Victorio
aktív tag
A legelső rész nagyon hangulatos volt, sok játékóra szórakozást adott.
A további részek nem értek a nyomába se.
Remélem ez most jól sikerült darab lesz.Bár ha a legelsőt kihoznák frissített grafikával én már annak is örülnék.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
BoneDragon
veterán
Első részt többször is végigvittem, viszont a következő részekből számomra teljesen kihalt a fable "érzet". Felejtős.
-
ribizly
veterán
Hűha! Várós!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
GodGamer5
addikt
A trailer amúgy szuper volt, csak sajna egy cgi videoból nem lehet leszűrni semmit, ugye Assassin's Creed Valhalla...
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Televan74
nagyúr
Pincér! PC- re rendelnék egyet ! Köszönöm!
Mindenbe beleugatok!!!
-
Sefneni
őstag
Mióta várok rá..
Akinek esetleg kéne új háttér: [kép]Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
zuuko
csendes tag
Várós. Reméljük a Májkrofosnál nem sz@rnak bele a ventilátorba.
A Lionhead azért elég magasra tette a lécet anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest