- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicë
tag
a preyt ráadásul nem lehet megvenni magyar IP-ről, suxx
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi
-
Vicë
tag
az impusle-on nem 19000 a thq csomag, hanem csak 9000. azért nem mindegy...
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi
-
elithun
őstag
GameCrawlerék ajánlott levélben küldik a játékszoftvert?
Egy másik olcsó UK oldal: zavvi.com, ők nem ajánlott levélben küldenek.
Szerk.: máskor utánanézek mielőtt kérdezek, látom a GameCrawler egy gyűjtőoldal, elég hasznos, köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
mcmike
őstag
Nem csak digitális médiában érdemes gondolkodni, már a sima dobozos játékok is jó áron vannak egyes internetes boltoknál (PK-val együtt kalkulálva is). Angliából rendelve pedig nincs VÁM, mert EU tagállamnak minősül. Én pl. itt szoktam keresni: gamecrawler
Egy szép példa a CoH Anthology, amit itthon nem is lehet kapni. Főleg nem ennyiért.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Crytek
nagyúr
Én lecsúsztam az Empire total War 10,95-ös vételéről mert haver nem volt képes megvenni nekem (neki van ilyen bankkártyája)
Mire rászánta magát már 16.95 lett annyiért meg nem kell mert a magyar verzió is kb ilyen árban lesz szerintem akkor inkább azt veszem majd!Next PC Upgrade: 2022
-
törölt tag
-
Doki16
addikt
Egy Stalker: COP-ra be is neveztem, jó áron volt sztem
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
addikt
Segítség digitális vásárláshoz: a legtöbb bank ajánl ún. webkártyát webszámlával. OTP-nél biztos. A folyószámládhoz csatolnak egy webszámlát, ahhoz meg kapsz egy virtuális kártyát (ami a kártya száma és azaonosítói). Ha vásárolni akarsz, a folyószámláról csak át kell utalni az összeget a webszámlára, a webkártya meg regisztrálható Visa kártyaként PayPal-on s úgy kifizethető, vagy akár direktben is. Mindez Net csomag esetében ingyenes és az egész netről menedzselhető.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
aram01
nagyúr
DiRT 2 jól lement
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
szn0rbi
csendes tag
prey megéri? multija jó?
wtf? preyhez ez van irva
This product is only available for purchase in the United States, Canada, and the United Kingdom.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Azért a call of prypat odacsap 3kért...(főleg ha 600 hufért megvetted a shadow of chernobyl-t... )
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Depression
veterán
Ebből hétvégi nagy bevásárlás lesz.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
elithun
őstag
2500Ft a CS 1.6 link, megvenni pedig biztosan tudsz OTP kártyával ami VISA electron (mivel nekem ilyen van és működik,de lehet, hogy csak azért, mert az internetes szolgáltatás aktiválva van, pontosan nem tudom)
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Köszönjük a felvilágosítást, ha esetleg kellene valamelyik, hogyan tudnám megvásárolni?
Counter-Strike 1.6-ot (Steam) hogyan tudok venni és mennyibe van kb.?[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
elithun
őstag
Hogy ez a Steam mennyire gonosz , nemrég a Trine volt 75%-os akcióban, most meg a Mount&Blade 85%-ban, kiforgatnak minden pénzemből
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest